icon

Nové mačiatko

1. okt 2023

Ahojte, manželov kolega mal vela mačiatok tak sme sa rozhodli si jedno vziať, netušim ake môže byt staré ale pekne papá mäso, je hravé, behá, hryzie, škrabe. No nemáme ešte oplotený dom takze ho mame zavreté v drevárni, keď mám čas som pri ňom hráme sa, no nemám čas celý deň tak vtedy ho zavrieme je mi ľúto keď ho počujem mňaukať ale zas sa bojim že nám ujde na ulicu, ako dlho by sme ho mali ešte zatvárať?

babovka2321
1. okt 2023

Neviem sa vyjadrit k zatvaraniu maciatka, ale plot mackam v uteku nebrani 🙂

autor
1. okt 2023

Ano to mi je jasne, mali sme mačky keď som bola dieťa, ale toto neviem či by sa dokázalo po túlačke vrátiť, mame ho od štvrtka 🙂

stellarstar
1. okt 2023

Úbohá mačka 🙈

autor
1. okt 2023

@stellastar Tak tak lepšie by jej bolo keby ju utopili v sude 😉

zuzana76
1. okt 2023

@autor nezatvaraj ju, daj jej nejaky pelech k Vasim dveram, na terasu, atd.. kde budete mat nad nou dohlad, davajte jej pravidelne jest, pohrajte sa s nou a neodide

stellarstar
1. okt 2023

Nie ale tak nech je u vás vo vnútri a nie niekde zavreté. Tebe by sa to páčilo keby si bola nonstop do jednej izby zatvorená? Nie. Tak bud do vnútra alebo ju pusti. Keď sa vráti tak sa vráti keď nie nájde si lepšie miesto

stellarstar
1. okt 2023

@zuzana76 ja len to ze týmto si neoznačila autorku tejto témy ale iný existujúci nick na mk

zuzana76
1. okt 2023

@stellarstar vdaka, myslela som,z e takto oznacim autora

stellarstar
1. okt 2023

@zuzana76 nie nie žiaľ

lilitela
1. okt 2023

Tak aspon nejaku klietku jej dajte dovnutra, ako sa detom dava ohradka.

anetka34
1. okt 2023

Keď ju pustíš, tak ju najskôr zrazí auto. Normálne sa zatvorí na pár dní, kým si zvykne u nového majiteľa. Nie každý chce mať zvieratko vnútri zatvorené non-stop. Mne sa zdá napríklad nepríjemné, keď má niekto veľkého psa vnútri a ešte mu ani nedovolí sa vycikať aj10 h. Tak neviem, mám sa opýtať: Tebe by sa páčilo čakať, kým Ti niekto dovolí sa vycikať 10 hodín?
To je vec názoru zrejme. Osobne si myslím, že tá mamička si musí pár dní zvyknúť. Potom už pravdepodobne neujde. Ale aspoň 4-5 dní treba vydržať. U malinkej skôr je pravdepodobné, že si skôr zvykne. Ak už má 3 mesiace tak jej to bude trvať dlhšie.

autor
1. okt 2023

Tak zas nie je tam zavreté ako v base, keď sme vonku je normálne s nami, ale jedna sa mi o noc pripadne zajtrajšok keď sme obaja v práci a nemáme nad ním dohľad

majkakvet
1. okt 2023

Hlavne nech manzelov kolega sa uvedomi a da uz tu chuderu macku kastrovat lebo o 3 mesiace bude mat dalsiu varku.

queeninthenorth
1. okt 2023

Vonku by som ju ešte nepúšťala, ak môžem poradiť na čas keď ste preč zaobstaranie si do domu väčšiu klietku a tam dajte (ako funguje klietkovanie psikov) a keď ste doma majte ju doma, odcervite, dajte zaočkovať a vo vhodnom veku kastrovat a nech vám dá veľa lásky ako vy jej ❤️

mk1111111111
1. okt 2023

Maciatko by malo byt zatvorene par dni, ak nie je pod dozorom vonku,, aby si zvyklo, kam a ku komu patri, potom uz neujde celkom prec, ale bude sa vracat za jedlom, ak vyjde mimo pozemok. Tak mu dajte do drevarne zachodik, chodte do prace a potom sa mu venujte, ked pridete.

missviolet
1. okt 2023

vonku ju fakt zrazi auto akurat... tolko zrazenych maciciek vidavam :(

autor
1. okt 2023

Voláme to síce dreváreň ale je to normálne murovaný malý domček s dverami a oknami manzel to ma ako dielňu, micko tam ma normálne peliešok a kopu vriec so starými handrami keby sa mu ten jeho nepáčil aby si niekto nemyslel že je chudák týraný :D necháme ho tam teda cez noc ešte pár dni a potom uvidíme

elmivelmi
2. okt 2023

Ved ale uz ju uc na dvor,ona ti neutecie len zatial na oc zatvarat kym je mala potom uz ie.Macka nie je oes ona potrebuje slobodu .Boze snad si ju nedas na voditko ako niektore mackarky a udes ju vencit😀😅