icon

Nový internet banking Otp

jajush7778
3. feb 2014

Ahojte, od včera večera sa pokúšam jednej maminke poslať peniaze za tovar no nie a nie. si poradiť chcem sa teda opýtať čo presne mám zadať do kolonky IBAN a BIC? mám Otp banku a obe položky sú povinné viete niektorá poradiť? veĺmi pekne ďakujem už som s toho fakt magor čo zas porobili...

macamac
•
3. feb 2014

@jajush7778 no neviem, ale ja, keď som zadala číslo účtu, tak ten IBAN mi vypísalo automaticky
a nezmenilo sa ti číslo účtu?
lebo napr. už aj t mobile poslal nové čísla účtu,kde hradiť faktúry, teraz je to des, je strašne dlhé

luba28
•
3. feb 2014

@jajush7778 to BIC je kod banky,kde posielas ak na neho kliknes da ti ponuku,....a iban automaticky nabehne pri zadani c.uctu

jajush7778
autor
•
3. feb 2014

takže stači naťukať číslo účtu a samo sa to urobí ? a to predčislie tuším 6 čislic netreba zadať?

luba28
•
3. feb 2014

@jajush7778 nie,len c.uctu a klik,..ono samo vyhodi iban a potom klik na bic a tam ti da ponuku bank a ty si vyberies a klik,... 🙂 🙂 🙂

jajush7778
autor
•
3. feb 2014

ďakujem Lubi, idem to kuk dufam že bide v poriadku aj bez predčislia - mamina mi poslala aj to a účet je vedený v mBank asi tak idem skúsiť dakujem este raz: )

luba28
•
3. feb 2014

@jajush7778 skus ak by chcelo predcislie tak ho dopis,ale ja som este nikdy nedavala,..

jajush7778
autor
•
3. feb 2014

uz som poslala tak uvidime či bude všetko ok dúfam že ano, fakt mi to urobilo automaticky: ) čo som sa bála že neurobi:D ďakujem velmi pekne za rady naozaj ste mi pomohli nejak nemám tada zmeny hm asi som typucký baran/baranica: DDD