icon
mamartinka
autor
26. apr 2013

Utorok 30.04 Tomáša čaká odvolací súd kvôli nehode, ktorému má predsedať ten istý sudca, ktorý ho poslal do basy za vraždu Juraja. Nevšimne si, že Lukáša trápi smútok a cíti sa osamelý. Až Lucia pomôže Tomášovi pochopiť, čo sa s Lukášom deje. Gaba dúfa, že Roman konečne prejaví svoje city. Keď to však urobí, vôbec ju to nepoteší. Stvrtok 02.05 Martina ťažko nesie rozsudok, ktorý neprekvapil len ju, ale skomplikuje život aj samotnému sudcovi. Gaba sa nevie zmieriť s tým, ako veľmi sa v Romanovi mýlila a svoj hnev obracia voči svojej matke. Jozefovu predvolebnú kampaň ohrozí snaživá Bobina. Jozef to rieši tým, že dá Bobine prácu na farme. Naivne verí, že tu bude pod kontrolou. Utorok 07.05 Ondrejovi sa podarí zamotať Zuze hlavu. Zuza radám rodičov nedôveruje. Gaba si uvedomí pravú príčinu svojho hnevu na matku a konečne k sebe nájdu cestu. Tomáš sa poučí z vlastných chýb a snaží sa Lukášovi čo najviac venovať. Lukáš je konečne šťastný. Ešte väčšiu radosť mu však urobí to, že s nimi čoraz viac času trávi aj Lucia. Stvrtok 09.05 Horuca krv nejde.

monika15
26. apr 2013

@mamartinka TOMAS A LUCIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dufam !!!!!!!!!!!!!!!! 🙂))))))))))))))))
a hlavne dufam ze sa nataca dalsia seria kedze ta ocividne konci :(((((((((((((((

sari24
28. apr 2013

@monika15 Tomáš a Lucia? Už som nevidela niekoľko epizód, oni si až tak rozumejú? Lebo mi nejde do hlavy, že prečo ona 😅

mia258
28. apr 2013

Pozeram to od zaciatku a ani v jednej casti zo vsetkych sa mi nezdalo, ze by k sebe mali blizko Tomas a Lucia. Mam skor pocit, ze Tomas ju berie ako obycajnu zametnankynu, niekoho, kto tam tiez zije, ale nic viac 😕

monika15
28. apr 2013

@sari24 no tie obsahy idu tou ulickou ze lucia pomoze pochovpit tomasovi a uz sa akoze objali par krat , a v ukazke bolo zas 🙂))))) kukni obsahy ale dufam 🙂)))
aj ten vazen by mohol byt happy s tou zverolekarkou.....

sari24
28. apr 2013

@monika15 ahaa..lebo som si myslela skôr, že si nájde cestu k novej veterinárke a urobili to úplne inak ako som si myslela 😀 a aj preto sa divím, lebo Lucia vyzerá veľmi mladučko, hoci má v skutočnosti nejak 24-25, tak som nepredpokladala, že scenáristi ju spoja s Bártom 😀

monika15
28. apr 2013

@sari24 🙂)) bolo by to super 🙂 je taka zlata 🙂))) aj ta veterinarka....

martina1703
28. apr 2013

@mia258
@sari24
@monika15 tiez mi to pride cudne ze Tomas a Lucia lebo nikdy sa k sebe nemali,len uz scenaristi nemali ako zamotat serial,kedze Hana im urobila škrt.Myslim ze bude s tou veterinarkou,vsak keby sa vratil domov Tomasov brat Michal tak akymi ocami by uz na seba pozerali 😀 😀 Vsak Lucia bola s nim,no neviem az tak to motaju,aj Zuza s Ondrejom a co Adam urcite bude s Adamom,len to potrebuju zamotavat,myslim si 😀 😀 😀 No necham sa prekvapit 😉

monika15
29. apr 2013

@martina1703 no .... tak fajne to zamotali no ale nevieme ze ci bude dalsia seria 🙂 hihih 🙂)))
dufam ze bude 🙂)

mamartinka
autor
3. máj 2013

Utorok 07.05 Ondrejovi sa podarí zamotať Zuze hlavu. Zuza radám rodičov nedôveruje. Gaba si uvedomí pravú príčinu svojho hnevu na matku a konečne k sebe nájdu cestu. Tomáš sa poučí z vlastných chýb a snaží sa Lukášovi čo najviac venovať. Lukáš je konečne šťastný. Ešte väčšiu radosť mu však urobí to, že s nimi čoraz viac času trávi aj Lucia. Stvrtok 09.05 Horuca krv nejde. Utorok 14.05 Miško poslal mame v mene Johnyho žiadosť o ruku. Johnyho radosť zo zažehnanej krízy pokazí zistenie, že vôbec netuší, čomu za to vďačí. Bobina sa snaží Jozefa nesklamať, no práve jej snaha je zdrojom najväčších problémov. Zuza si vďaka Ondrejovmu záujmu potvrdila, že chce byť s Adamom. Ondrej jej odmietnutie berie osobne. Stvrtok 16.05 Adam dá Zuze s Katkou návrh, ktorý by im úplne zmenil život. Važan je ochotný urobiť čokoľvek, aby zvrátil dôkaz, ktorý sa voči nemu objavil. Svoju frustráciu si vyleje na Eve, ktorej prezradí, že závet, ktorým žiadal Ondrej polovicu majetku, bol falošný. Tomáš chce vzťahu s Luciou nechať voľný priebeh. Rýchlo však zistí, že s týmto postojom dlho nevydrží.

monika15
5. máj 2013

@mamartinka a je to tam Tomas a Lucia SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
@martina1703
heheheheh 🙂))))))))))))))))))

happy3
9. máj 2013

a preco to dnes nejde,ci som uz zmeskala,ci co ? ☹

mamartinka
autor
10. máj 2013

@happy3 vcera tio neslo neviem preco.Asi koli Hokeju teraz vsetko pomenily.Aj Panelak pomenily.

mamartinka
autor
11. máj 2013

Utorok 14.05 Miško poslal mame v mene Johnyho žiadosť o ruku. Johnyho radosť zo zažehnanej krízy pokazí zistenie, že vôbec netuší, čomu za to vďačí. Bobina sa snaží Jozefa nesklamať, no práve jej snaha je zdrojom najväčších problémov. Zuza si vďaka Ondrejovmu záujmu potvrdila, že chce byť s Adamom. Ondrej jej odmietnutie berie osobne. Stvrtok 16.05 Adam dá Zuze s Katkou návrh, ktorý by im úplne zmenil život. Važan je ochotný urobiť čokoľvek, aby zvrátil dôkaz, ktorý sa voči nemu objavil. Svoju frustráciu si vyleje na Eve, ktorej prezradí, že závet, ktorým žiadal Ondrej polovicu majetku, bol falošný. Tomáš chce vzťahu s Luciou nechať voľný priebeh. Rýchlo však zistí, že s týmto postojom dlho nevydrží. Utorok 21.05 Agáta neposlúchne Jozefa a zverejní fotografiu, ktorá Važana kompromituje. Jej svojhlavosť prinesie ovocie a Važan takmer okamžite stratí podporu nielen u Dubinčanov, ale aj u Alexa. Ten je ale príliš ostrieľaný, aby ho takáto prehra odradila. Rýchlo si za Važana nájde náhradu. Stvrtok 23.05 Vzťah Lucie a Tomáša narazí na problém ešte skôr, ako sa stihne zrodiť. Je ním Lukáš. Podobný osud má aj Zuza, ktorá odmieta nadradiť svoje šťastie nad Katkine a zmieruje sa s tým, že o Adama príde. Miško pripraví Johnymu ďalšiu skúšku ohňom. Johnyho vyjednávacie schopnosti by možno aj zabrali, keby si pod sebou sám nepodpílil konár.

mia258
15. máj 2013

Neviete aka cast isla vcera?? 25?26?

mamartinka
autor
15. máj 2013

@mia258 25

mia258
15. máj 2013

@mamartinka dakujem 🙂

monika15
16. máj 2013

@mamartinka boze kazdy dobry serial znicia :((((((((((((((((((((((((((
a nakoneic ani tomas s luciou a ani adam so zuzou och..ja tu telku vyrucim cez oblak !!!!!!!!!!!!!!!