icon

Nový smartfon

aliita
27. sep 2023

Ahoj. Kúpila som si nový smartfon Xaumi redmi note 12. Nabila som baterku na 100 % a dva dni bol len na stole. Nič som s ním nerobila. Ale baterka klesla na 50%. Podľa mňa by sa tak nemal vybiť. Je to zle alebo je to preto, že je nový. Dúfam, že mi nepredali reklamovaný.

tanyan
•
27. sep 2023

Ak máš zapnuté wifi a bluetooth, tak telefón sa snaží vyhľadávať a tým míňa viac, aj keď nič nerobíš.

cosmic_origin
•
27. sep 2023

Tento mobil má, podľa recenzií, nie práve najlepšie optimalizovanú výdrž batérie. Pomôže, ako už bolo spomenuté, vypnúť wi-fi a bluetooth, a ešte odporúčam pozrieť do nastavení, či niektoré aplikácie nemajú zbytočne zapnutú aktivitu na pozadí (tj. aj keď je aplikácia vypnutá).

aliii3
•
27. sep 2023

Áno, mne takisto vydržal takto krátko. Dala som ho mladšej sestre, mne osobne to nestačilo.

aliita
autor
•
27. sep 2023

Prepáčte som sa pomýlila nie 12 ale Xaumi redmi note 11

stellarstar
•
27. sep 2023

@aliita xaumi neexistuje len xiaomi
A čo sa týka baterky telefon v pozadí " pracuje "

aliita
autor
•
27. sep 2023
syslik81
•
27. sep 2023

mas kopu aplikacii na pozadi kt stale idu aj ked je telefon vypnuty .. nieje to znackou .. pozri v nastaveniach co ti vzalo najvic % bateria.. plus aj na chod systemu telefonu sa dost spotrenbuje... sme v dobe kde telefon s vydrzou baterky tyzden dva uz davno nieje... to si kup neaky retro mobil