icon

O čo jej ide,keď neustále píše môjmu manželovi?

29. máj 2020

Ahojte 😀 Pred časom písala manželovi jedna žena. Trochu sa poznajú, je to priateľka jeho kolegu. Napriek tomu mu písala aj cez jeho zjavnú ignoráciu (otvoril správu a neodpísal). Keď mu to už naozaj išlo na nervy zablokoval ju a dúfal, že bude mať pokoj. Ona si pekne vytvorila nový profil a zas píše. Pritom vidí, že ju môj manžel ignoruje a je šťastný s nami, ona má priateľa a 2 deti. Teraz jej už skúšal slušne vysvetliť ako sa veci majú, že nestojí o to aby mu písala, ale ona si nedá povedať. Povedať to jej priateľovi považuje za krajné riešenie. Mňa na tom udivuje, čo vedie ženu a matku 2 detí k tomu aby písala cudziemu chlapovi, pokúšala sa ho ťahať vonku, na kávu a skúšala naštrbovať cudzí vzťah.

Strana
z4
autor
31. máj 2020

@zooeynka ľúbi ju a veril, že chodí na sedenia. Vraj brala aj nejaké lieky, ale teraz má podozrenie, že ich vysadila. Ide mu aj o deti, bojí sa aby ich pri prípadom rozchode nedostala do starostlivosti ona.

77daniela77
31. máj 2020

Vyborne....tak uz hadam da pokoj....dalo sa cakat ze je mešuge podla toho.Som rada ze ste sa k tomu ohodlali a ze to takto uz bolo cele vysvetlene.Chudak jej chlap.

breznica
31. máj 2020

@evinka3007 dokážu.mojmu ex sa takto podhadzovala vydatá "kamarátka", ktorá vtedy mala asi polročné dieťa.ja som v tom čase bola v 4.mesiaci tehotenstva.o dva roky už ex žil s ňou a čakali spolu dieťa 🤷

retatka
31. máj 2020

@breznica Preboha,takze,,kamarátka,, ho vyhrala.A preto bez ,,vetra sa ani lístok nepohne,,ako muži tvrdia,že oni nereagujú na správy .Len naivky si myslia .Zničia za sebou stopy po správach a vybavené .

jana_eyre_2
31. máj 2020

Ak mu píše cez FB, tak nech ju proste zablokuje a nové priateľstvá nech neprijíma, nech si nastaví sukromie.. aj mobilné čísla sa dajú zablokovať.. pokiaľ ho otravuje len takýmto spôsobom, je zablokovanie osoby tá najľahšia vec.. ak by chodila osobne tak by to bolo ťažšie.. a vobec, nech píše koľko chce, načo na to vôbec nejako reagovať? Aj to že môžete ísť spolu s jej mužom - naco taká zdvorilost? Veď keď ho to obťažuje, tak nech je úprimný, povie dosť a tým jeho reakcia nech hasne.. Keď mne píše niekto o koho pozornosť nestojím, tak to ignorujem, tak ako všetky akoze "priateľstva" a podobne..

21anjelik19
30. nov 2021

No ako? ....už prešiel nejaký ten rok .... máte od nej pokoj. Alebo sa vnucovala znovu? ....celkom ma to zaujalo

gabrielamodrykonik
27. dec 2022

Robi to iste, co robia chlapi, ktori sa pokusaju zviest kamaratku svojej partnerky/manzelky 😂. Nespravil jej niekedy ten jej nieco podobne a teraz ona chce odplatu a nezaujima ju ani to, ze ma jeho kamarat vztah? Podla mna je mozno snad aj ciel, aby sa to ten jej dozvedel co robi a zacal ziarlit, ze vypisuje druhemu chlapovi, dokonca jeho kamaratovi. Asi caka, ze mu potom moze chrstnut do tvare, ze no a co, ze vsak on robil to iste, inak si to neviem vysvetlit, preco to robi a je jej to aj tak jedno 😂😂😂. Tak smelo do toho a jej chlapovi to pekne vytmavte, nech sa medzi nimi vycisti vzduch 😆.

micusa2222
22. mar 2023

napísať priamo jej, že dokedy ju to bude baviť a keď s tým neprestane, že to budeš inak riešiť...

krasolienka1
13. dec 2023

Môj manžel vybavoval auto pre kolegu on je už starší pán a nevyzná sa v tom a tiež tá pani od ktorej kupoval manželov kolega auto vypisovala manželovi ale keď videla že ignor tak ju to prestalo baviť
Manžel bol pozriet auto s kolegom
Pani tiež vydatá dokonca učiteľka ale vraj podvádza svojho muža na každom kroku

mirithia
5. sep 2024

Kolegovi treba ukázať celú komunikáciu, nech vie s kým žije. Radšej z kratšej cesty!

Strana
z4