icon

O Danke

pampusicka
11. máj 2015

Baby stala sa mi taka zvlastna vec...citala som nejak v januari 2014 uplne nahodou na fb prispevok zdielany mojou kamoskou.bola to danka cvetkovska alias bubena.pisala o tom ako jej liecba nezabera a chcela by skusit protonove centrum v prahe a chcela poprosit ludi o nejake tie peniaze.odvtedy som jej profil tukala kazdy den casom aj viackrat denne.uplne som bola nadsena jej postojom k zivotu,a stalom pozitivnom mysleni...jej dcerka melody sa uplne podoba na moju neterku..po cca mesiaci ak nie viac som zistila ze jej muz pracuje v merane.10.5 som si ako kazdy den otvorila jej profil a vidim uz len ze danka nas vsetkych opustila..bolo mi do placu...zhodou nahod...som skoncila v to leto na mesiac prave v merane..v tom istom hoteli kde ona pracovala!a to som zistila az po tom jak som sa vratila domov...ucet tu som si zalozila len koli tomu aby som si mohla precitat jej prispevky..jej oblubene miesta..vzdy chcela mat 19rokov...kupila si take iste auto na 19 jak ja na moju 19...dokonca cervene...je to take krasne znamenie..nedalo mi nepodelit sa o to s vami.som skutocne stastna ze som mohla vidiet a zazit tieto krasne miesta ako ona...velmi mi chybaju jej energicke prispevky kazdy den...ale zivot ide dalej ..dakujem ze ste si to aspon precitali 🙂

sonakrivosudska
11. máj 2015

...prijmi úprimnú sústrasť... zo zvedavosti som si jej meno dala do vyhľadávača, bude to pre mňa dlhé čítanie o silnej osobnosti...

trgypadl
11. máj 2015
pampusicka
autor
11. máj 2015

@sonakrivosudska skus si ju najst tu pod menom bubena 🙂 velmi pekne veci pise

sanide
Autor odpoveď zmazal