O dva mesiace sa začneme pokúšať o drobca
caute vsetky, ktore netrpezlivo ocakavate, kedy uz pride ten mesiac, v ktorom sa zacnete pokusat o drobca. takychto tem je tu uz moc, ale nechce sa mi citat vsetky prispevky. Chcem sa tesit s tymi, ktore rovnako cakaju ako ja. UZ O DVA MESIACE!!!!!! nech su rychlo za nami. aj vy sa tak tesite? ako si "kratite" cas? 🙂
@vejvass ja som dostala presne mesiac po zakroku po 4 tyzdnoch a tak doktory kazdy povie inak kedy sa mozes zacat mne len povedal tolko podla toho ako to bolo kedysi tak b sme mali pockat pol roka a az potom ale to už teraz neplati pokial nemas ziadne problemi ja som isla po prvej mrche na kontrolu a hned mi povedal ze vsetko je v uplnom poriadku ak chceme tak mozme hned alebo pockat na testy radsej
@zuzananina no bola by som aj ja rada keby prisla tak skoro a tiez by som sa zacala snazit znovu len neviem uz ako by to prijali v mojej praci pretoze uz teraz som na PN asi 2 mesiace tak ani si neviem predstavit ze ked teraz nastupim a nebodaj znovu sa mi podari ostat tehotna ze co im asi tak poviem ze znovu idem na PN tak ich asi porazi 🙂
@zuzananina 🙂 poslala som si sama sebe odkaz no nevadi este som tu novacik 😀 ale patrilo to tebe 😀 😀
@vejvass ahooooj moj byvaly gynekolog bol Robert Paldia - uzasny odbornik vyskusaj. Momentalne mam gynekologa Dusan Stanislav - Strecnianska Poliklinika - ci ma 3D sono, to este neviem, ale s jeho pristupom som maximalne spokojna. Chodim k nemu od 09.01.2012 - prvy krat som sla k nemu a hned mi potvrdil, ze cakam babatako. ak som pomohla, som rada... :D drzim palce )))))
ahojte kocky, ja sa k vam ccem tiez pridat. zacneme sa na drobcekovi snazit za 3 mesiace(kvoli potratu, co som mala nedavno a stitnej zlaze ktoru mi zistili a este treba trosku stabilizovat),ale kebyze sa aj stane nehoda a otehotniem skor, tak nevadi a bola by som rada
@vejvass no tak ano mam ale s prveho manzelstva s priatelom sa nam nedarí aj ked otehotniem vzdy to konci spatne tak uvidime ake budu vysledky a ako aj doktor povedal už je aj dost po poslednom porode je to už sedem rokov a organizmus sa meni
@vejvass ja uz som mesiac a pol, v nemocnici povedali, ze mam cakat 6 mesiacov, moja doktorka povedala, ze stacia aj 3 mesiace.ja by som aj skor, ale nechcem si pokazit cele leto tehotenskymi nevolnostami,a endokrinolog povedal, ze kvoli tej stitnej zlaze najskor mozem az tak v lete, aj to sa mu moc nepacilo,o by bol najradsej, keby som chcela babatko az po uplnom vylieceni, co ja cakat a to ozaj nechcem, moze to trvat pol roka, alebo aj niekolko rokov
@zuzik1983 no tak to ma teda mrzi tak dlho cakat to by som sa asi teda zblaznila sice je pravda ze ja vlastne ani neviem kolko mam cakat snat aspon tuto odpoved po kontrole dostanem od svojej terajsej lekarky.dufam ze mi nepovie ze 6 mesiacov lebo ma 😠 No ja skusim ak by bolo vsetko OK tak po prvej mrache aj tak si nemyslim ze sa nam to podari na prvy krat aj prve mam po umelom tak uvidime teda. 🙂 zatial cakam este na prvu mrchu ved som len 2 tyzdne po zakroku ☹
@vejvasstak som spravila kompromis a pojdeme na to az v lete. moj osobny nazor je, ze cakat tolko netreba po potrate, dokial su neni ine zdravotne problemy, ja si myslim, ze maternica sa prvou menstruaciou dokonale vycisti a mozete ist na to 😉
@zuzik1983 ahoj ved aj ja uvidim ze ako sa vyjadri lekarka na kontrole po prvej mrche ja by som chcela zacat cim skor kvoli tomu lebo neverim ze sa nam to podari hnet mozno tu budem pisat este aj o rok ze stale sa snazime snazilkovat a stale nic ☹ No neviem uvidim teraz som stale este PN tak na to stale myslim ake to bolo byt aspon chvilocku tehotna a chcela by som ten pocit zazit znovu.Ale o tyzden nastupujem do prace a mozno nebude cas na to az tak mysliet a ako to byva po 12h ani velmi chut 😀 😀 😀
@zuzik1983 tak dufam aj ja ze nie 😉 ked citam baby co si prave nasli dve // tak im zavidim.Samozrejme v dobrom tesim sa s nimi pretoze mi davaju nadej ze aj ja raz tu budem pisat ze mi vysli // 🙂 Teraz by som chcela aby trosku rychlejie ubiehal ten cas aspon dva mesiace nak mam uz za sebou.
@vejvass no nikdy nevies. aj ja mam z kazdej jednej taku radost, ako by som tie ciarky objavila sama,tiez by som ten cas popohnala,nech uz je jun keby sa dalo. 🙂 a ma to aj vyhodu, ze musim este pockat, aspon si mozno splnim svoj sen mat jarne babatko,to letne uz som si splnila 🙂
@dori2 Ahoj, my sme tiez mali presne naplanovane, kedy sa zacneme snazit o babo, boli sme 5 rokov v zahranici, prisli sme domov a na druhy pokus som otehotnela, takze vobec nemusis cakat dlho, teraz bude mat maly v aprily 2 roky, chceme si uzit leto a v septembri zaciname planovat druhe. Takze nie si jedina, co to ma presne naplanovene.
@dori2 haha, sme na tom rovnako...ja za 3 dni prestávam brat antikoncepciu... žijeme v zahraničí, v máji ideme domov a prvé mesiace tehotenstva sa neodporúča letieť, takže ja som tiež ohraničila ten začiatok na máj :D :D :D potom by sme mali ísť v septembri na dovolenku, ale to už hádam budem tehu aspon 2 mesiace, tak môžem letieť v pohode...a ked nie, tak to bude možno dovolenkové bábo 🙂
@mon77 presne tak. teraz som tu dlhsie nebola a komentov sa nakopilo, takze vsetko ani necitam. ale tak vseobecne: vsetkym, co napisali nieco mile dakujem, tym co vyryvaju prajem spokojnejsi zivot bez depiek a zbytocneho pesimizmu. lebo VYSLEDOK BUDE TERAZ CI POTOM NAOZAJ 😀 ROVNAKO 😀 KRASNY!!! 🙂

@zuzananina aha a teda kedy si prosim ta dostala prvu mrchu po zakroku?ja by som tiez chcela sa zacat snazit hnet po prvej mrche uvidim co mi povie lekarka ale asi ju vymenim lebo jej pristup sa mi vobec nepaci je to u nej ako na beziacom pase.