icon

O týždeň rodím a necítim žiadne puto

27. máj 2020

Vela z vas ma tu "ukamenuje", s tym ratam ale možno sa najde niekto kto ma povzbudi.
Za týždeň rodim a vôbec sa neteším. Vôbec to nepreživam, je mi to uplne jedno a mám pocit že som si k bábätku nevybudovala žiadne puto. Necitim absolutne nič. 0 bodov. Citim len nechuť z celeho tehotenstva a to aka som už slabá. Neviem ako to zvládnem vôbec nato niesom pripravená. Je to moje prve dieťa,neviem si predstaviť ako zvládnem to všetko, tú starostlivosť. O materstve viem velke kulové ,som jedináčik takze som sa nemala ani v detstve nakom čo to naučiť aspon zaklady.
Pridem si uplne neschopna a najhoršia matka na svete. Čo keď nepríde ta bezpodmienečná láska ani po pôrode a nebudem citiť vobec nič? Takéto pocity mam asi mesiac alebo 2, snažim sa predstavovať si tie svetlé stránky no nejak sa neviem rozveselit. Chodim ako mátoha depresivna cele dni ani neviem či už to chcem mat zasebou alebo radšej byt tehotna este aspon 2 roky kvoli strachu ze to nezvladnem. Preživali ste niečo podobne niekto? Zmizne to? :(

Strana
z4
cucoriedkacucoriedka
23. júl 2021

@marca12 ja som.sa na maleho po porode kukala a nic....ziadny vybuch emocii...to prislo po 3 mesiacoch kedy mi odoznel baby blues...asi tak...a teraz by som ho laskou zjedla

Strana
z4