Objednávanie cez ebay
Chcem sa opýtať či mi neporadí niekto s objednávaním detských hračiek a oblečenia cez ebay. Ako to vlastne funguje? To sú anglické stránky? Koľko sa potom platí poštovné? Neporadíte mi nejakú konkrétnu stránku? Ďakujem všetkým za pomoc. 😉
@nikuska245
pravdaže
@samo_blaho ja by som potrebovala objednat pre dcerku do postielky kolotoc.Na Slovensku sa uz neda zohnat :( je to od znacky nattou-kolekcia emil a rossy.
@samo_blaho možem Vás poprosiť aj ja objednať niečo ? Ďakujem
@kisa31 čo také?
@samo_blaho neskôr Vám pošlem link ďakujem
@samo_blaho nie toto...to co chcem je kolotoc nad postielku..poslem Vam link
@samo_blaho posielam link na ten kolotoc...je tam kolonka ze ktory kolotoc na vyber..ja chcem tento s nazvom ROSY UND EMIL ROSA MUSIC..ked na ten vyber kliknete zobrazi sa Vam ten druh kolotoca..su na nom 2 ruzove zajaciky a 2 male srnky hnede.
Prosim objednajte mi to..u nas na Slovenksu uz nie je dostupny..je to pre moju malu neterku.
dakujem 🙂
@samo_blaho takato srnka je na tom kolotoci 🙂
ked Vas este pekne poprosim tak k tomu kolotocu este tuto hracku..sadu 🙂
@nikuska245 Predajca z prvého linku na SVK neposiela a bohužiaľ som u iného túto položku nenašiel. U druhej položky je konečná cena 40€.
@samo_blaho skoda ze sa neda uz nikde inde zohnat ☹ tak aspon to druhe a kedy by to asi bolo-prislo?
@nikuska245
pošlete peniaze na môj účet, po nabehnutí okamžite objednávam s doručením na Vašu adresu, takže taký týždeň asi, keďže z nemecka to dlho netrvá.
@samo_blaho ok tak buduci tyzden Vam poslem platbu...a ten kolotoc mi nepozriete na inej stranke?
@nikuska245 ten kolotoč je nejaký podpultový tovar, nenašiel som nikde..
@samo_blaho asi ano..aj ja som vsade pozerala a nikde ho nie je ☹
@samo_blaho Dobry den
objednate mi tuto hracku? pytam sa ci to este plati?
http://www.ebay.de/itm/NATTOU-SET-Reh-Rosy-beig...
a toto sa da objednat?
@nikuska245 jasné, cena bude 39,50€, pošlem č. účtu do správy, tu je obr.:
@nikuska245
aj ten druhý link sa dá objednať, ale poštovné je tam 10€, takže konečná cena 22€, tu je obr.:
@samo_blaho ok,tak len toto s tou srnkou mi prosim objednajte 🙂
@samo_blaho dobry vecer. Mohli by ste mi nieco objednat z ebay? Surne zhanam cosi a potrebujem aby mi to do Vianc prislo
@jahu348 jasne, pošlite link
@samo_blaho http://www.ebay.com/itm/Little-Bus-TAYO-Shootin... pisem spravu
@tatrankamoja ahojky mam otazku do akej sumy mozem objednat tovar minule som platila clo 11 eur za 2 botasky co stali 17 eur cize som platila 35 eur a zadrzali to na colnici dakujem monika
@tatrankamoja a dá sa platiť aj inak ako cez PayPal? cez poštu príklad?
Ak nakupujete cez US ebay tak si můžete nechať jednoducho preposlať balík cez nejakú službu, ktorá to robí, ja posielam cez euroshipex.com , posielam pravidelne stojí mi na tom biznis a úplne bez problémov. Jednoducho si nastavíte ich adresu na ebay ale so svojím menom a oni vám to budú preposielať. Chvíľku to trvá ale je to celkom lacné, hlavne kontajnerom a keď posielate pravidelne tak máte zlavy..
Zienky chcela by som sa opytat ako zrusit objednavku ked ste kupili nieco na aukcii takze vydrazene-moja anglina je ze nulova a k inemu jazyku som sa tam nedopracovala. A chela by som vediet ci nahodou nemate skusenosti so svadobnymi šatami .Dakujem
Dobrý deň
Kto mi prosim objedna toto..surne!!!
co to je
@jahu348 je to dekoracia..spieva a tancuje

@samo_blaho dobry vecer
este objednavate cez ebay?