Objednávanie z Iherb
AHojte,
chcem sa opytat, zienky, ktore ste objednavali z iherb alebo swansons apod. z Ameriky vyzivove doplnky, ako to prebieha pri prichode zasielky na SK ? Zadrzia to na colnici a vyzvu vas nas preclenie, prip. vam nariadili testy doplnkov v skusobni (aj take som uz pocula pripady) ?
Zaujimaju ma co najnovsie skusenosti, ako to teraz prebieha.
Vdaka
@evka_84 ,skus na slovenskej stranke www.a-herb.com,je to stara byvala stranka hoogle ktoru zrusili,maju vela doplnkov od solgar,dr.best ,now, swanson a jarow,ceny super,a rychle dodanie..ja zhanam kyselinu kaprylovu ,ale momentalne neni,tak som dnes pisala,no dufam ze este existuju...potom je este stranka swanson sk,tiez u nas,dobre ceny
Ahojte 🙂 Ja mam uplne mega problem. Pekne sa prihlasim, vsetko vyplnim a ani za nic na svete mi nechce uznat platbu. Platila som VISOU Electron z TatraBanky, aj VISOU Electron zo Slovenskej sporitelne, dokonca som skusala aj PayPal, ktory som si len kvoli tomu specialne zalozila a vzdy mi pride, mejl, ze problemy s platbou. Pisala som im a odpisali mi, ze to mam vraj riesit so svojou bankou. Mali ste niektora takyto problem??? Uz som zufala...
@bombix 1. Skontroluj si v bankingu povolenie online platieb kartou a limity (v záložke platobné karty). 2. Platnosť karty 3. Zostatok na účte. Ja platím bežne kartou aj tou "bielou" k účtu aj kreditnou od TB a problém nie je. Prípadne či všetky čísla správne odpíšeš.... Ale podľa mňa to bude 1. Tento problém som riešila keď som platila vyššiu sumu a nechcelo má pustiť. Pred sto rokmi mi nechcelo brat neembosovanu kartu... Ale to neviem prečo 🙂 teraz s kartami z tb platím všade, najľahšie je zavolať na dialóg a opýtať sa
@luluca619 ahoj, prosim ta, chcem sa spytat, ze ci je to ok, ked mi po zaplateni na iherb nrprisiel potvrdzovaci email, vobec nic. Objednavala som zaciatkom aprila a ze dorucenie zaciatkom juna? cudne veru. este ze som si odfotila na mobil cislo objednavky. vlastnemi neprislo ani ked som sa na stranke zaregistrovala, ako to vzdy byva, email, o zalozeni uctu na iherb.
objednavali ste niekto teraz z iherb?
mne sa deje to, ze som nakladala do kosika veci a po otvoreni kosika som ich tam vobec nemala. namiesto toho vselijaky mix z roznych mojich objednavok, dokopy 20 poloziek, pomoooooc, no ale problem je ten, ze mi nic nejde z kosika odstranit!!!
v zufalstve som si stiahla appku, tam to slo krasne vymazat, no ale kedze sa mi lepsie prehliada na pc, tak som sla opat na pc a tam stale tych 20 poloziek v kosiku mam, moje nervy!!!
🤒😖😨👎
@martina46 no som asi pred dvoma mesiacmi, ale pouzivam appku. Inak uplne od veci, ale mala som objednavku asi za 30 eur a ziadne postovne som neplatila. Len musela som to spravne vahovo nakombinovat, notmalne zadara mi to poslali, na krabici bola este nizsia suma, co som realne platila. Rovno na poste som si to vyzdvihla.
Ak by chcel niekto zlavu na iherb tak nech sa páči KOV9694.
prosím aktuálne kto ešte objednáva.... lebo mám pocit, že to balia a posielajú z amsterdamu, teda neviem, či platí výška do 22 eur, alebo môžem viac, objednávam stále ale len do 22, nevie niekto niečo nové?
Neviem, prečo bola odpoveď odstránená, keď sa to tu inak hemží zľavovými kódmi.. preto teda ešte raz po menšej úprave:
@dolynkag
Ahoj, práve som objednala, tak keby zistím, dám vedieť. Mne sa naposledy zdalo, že to išlo z Nemecka... neviem.
Tip:
Noví zákazníci môžu prvý raz nakúpiť so zľavou 5 dolárov (a ak nakúpite za 40 dolárov, tak je zľava 10 dolárov) - zľavový kód je LUC7530.
Ale aj stáli zákazníci môžu čo-to ušetriť na svojej objednávke s týmto kódom.
Ja sa vždy pokúšam nájsť nejaký kód, ale napríklad teraz mi to nešlo so žiadnym, čo som skúšala, neviem prečo?
Iherb vždy zadržia nad 22eur.
neviete prečo sa nedá objednať z Iherb, stále mi vypisuje že na Slovensko neposiela .... Doteraz nebol žiaden problem...
Dievcata idem si prave objednat v sume 31 eur. Mozem ocakavat ze to zadrzia. Kolko potom budem platit este? Ci ma zmysel si to objednavat odtial
@matullka ja som robila pred cca 2 týždňami a niektoré produkty (hlavne som si všimla neskôr že sú označené ako setriace dopravné náklady či čo) mi nepošlú. Našla som iné a tie išli... Napísala som im potom na to dotaz, lebo tie produkty som bežne kupovala... Ale žiadna odpoveď ešte 😂
Aktuálny kod na 10% zľavu KOV9694

chcela by som sa s vami poradit, chcem nieco objednat z iHerb, ale akokolvek to nakombinujem vzdy je to viac ako tych 22 €, no a teraz ta moja otazka, ked pockam na nejaku akciu na dopravu tak by som to chcela objednat na povedzme 2-3x (aby kazdy balik bol do 22 €) je to realne? 3objednavky na jedno meno v jeden den a kazda do 22 €? prejde mi to?