icon

Objednávanie z Iherb

larkaa232
4. okt 2016

AHojte,
chcem sa opytat, zienky, ktore ste objednavali z iherb alebo swansons apod. z Ameriky vyzivove doplnky, ako to prebieha pri prichode zasielky na SK ? Zadrzia to na colnici a vyzvu vas nas preclenie, prip. vam nariadili testy doplnkov v skusobni (aj take som uz pocula pripady) ?
Zaujimaju ma co najnovsie skusenosti, ako to teraz prebieha.
Vdaka

evka_84
15. okt 2017

chcela by som sa s vami poradit, chcem nieco objednat z iHerb, ale akokolvek to nakombinujem vzdy je to viac ako tych 22 €, no a teraz ta moja otazka, ked pockam na nejaku akciu na dopravu tak by som to chcela objednat na povedzme 2-3x (aby kazdy balik bol do 22 €) je to realne? 3objednavky na jedno meno v jeden den a kazda do 22 €? prejde mi to?

mbta
5. nov 2017

@evka_84 ,skus na slovenskej stranke www.a-herb.com,je to stara byvala stranka hoogle ktoru zrusili,maju vela doplnkov od solgar,dr.best ,now, swanson a jarow,ceny super,a rychle dodanie..ja zhanam kyselinu kaprylovu ,ale momentalne neni,tak som dnes pisala,no dufam ze este existuju...potom je este stranka swanson sk,tiez u nas,dobre ceny

evka_84
5. nov 2017

@mbta , dik pozrem to

bombix
6. feb 2018

Ahojte 🙂 Ja mam uplne mega problem. Pekne sa prihlasim, vsetko vyplnim a ani za nic na svete mi nechce uznat platbu. Platila som VISOU Electron z TatraBanky, aj VISOU Electron zo Slovenskej sporitelne, dokonca som skusala aj PayPal, ktory som si len kvoli tomu specialne zalozila a vzdy mi pride, mejl, ze problemy s platbou. Pisala som im a odpisali mi, ze to mam vraj riesit so svojou bankou. Mali ste niektora takyto problem??? Uz som zufala...

majloo
7. feb 2018

@bombix no ja mam visu elektron v paypale, mam.tatra banku a problem nie je. Informuj sa v banke, ci netreba nieco povolit.

simca06022011
7. feb 2018

@bombix 1. Skontroluj si v bankingu povolenie online platieb kartou a limity (v záložke platobné karty). 2. Platnosť karty 3. Zostatok na účte. Ja platím bežne kartou aj tou "bielou" k účtu aj kreditnou od TB a problém nie je. Prípadne či všetky čísla správne odpíšeš.... Ale podľa mňa to bude 1. Tento problém som riešila keď som platila vyššiu sumu a nechcelo má pustiť. Pred sto rokmi mi nechcelo brat neembosovanu kartu... Ale to neviem prečo 🙂 teraz s kartami z tb platím všade, najľahšie je zavolať na dialóg a opýtať sa

zelenooccka
19. apr 2018

@luluca619 ahoj, prosim ta, chcem sa spytat, ze ci je to ok, ked mi po zaplateni na iherb nrprisiel potvrdzovaci email, vobec nic. Objednavala som zaciatkom aprila a ze dorucenie zaciatkom juna? cudne veru. este ze som si odfotila na mobil cislo objednavky. vlastnemi neprislo ani ked som sa na stranke zaregistrovala, ako to vzdy byva, email, o zalozeni uctu na iherb.

martina46
11. jún 2018

objednavali ste niekto teraz z iherb?
mne sa deje to, ze som nakladala do kosika veci a po otvoreni kosika som ich tam vobec nemala. namiesto toho vselijaky mix z roznych mojich objednavok, dokopy 20 poloziek, pomoooooc, no ale problem je ten, ze mi nic nejde z kosika odstranit!!!
v zufalstve som si stiahla appku, tam to slo krasne vymazat, no ale kedze sa mi lepsie prehliada na pc, tak som sla opat na pc a tam stale tych 20 poloziek v kosiku mam, moje nervy!!!
🤒😖😨👎

majloo
11. jún 2018

@martina46 no som asi pred dvoma mesiacmi, ale pouzivam appku. Inak uplne od veci, ale mala som objednavku asi za 30 eur a ziadne postovne som neplatila. Len musela som to spravne vahovo nakombinovat, notmalne zadara mi to poslali, na krabici bola este nizsia suma, co som realne platila. Rovno na poste som si to vyzdvihla.

martina46
11. jún 2018

@majloo no mne to potom zmizlo uz aj na pc, objednala som a po dalsom prihlaseni tam mam zas 20 poloziek 😀😝 ale uz je to teraz jedn o, ked viem, ako na to.
a toto ma zaujalo, nevedela som, ze sa to da nakombinovat tak, ze to ovplyvni postovne, vies to trosku rozviest?

hajula
17. aug 2018

Ak by chcel niekto zlavu na iherb tak nech sa páči KOV9694.

dolynkag
20. máj 2019

prosím aktuálne kto ešte objednáva.... lebo mám pocit, že to balia a posielajú z amsterdamu, teda neviem, či platí výška do 22 eur, alebo môžem viac, objednávam stále ale len do 22, nevie niekto niečo nové?

luluca619
Odpoveď bola odstránená
luluca619
4. júl 2019

Neviem, prečo bola odpoveď odstránená, keď sa to tu inak hemží zľavovými kódmi.. preto teda ešte raz po menšej úprave:

@dolynkag
Ahoj, práve som objednala, tak keby zistím, dám vedieť. Mne sa naposledy zdalo, že to išlo z Nemecka... neviem.

Tip:
Noví zákazníci môžu prvý raz nakúpiť so zľavou 5 dolárov (a ak nakúpite za 40 dolárov, tak je zľava 10 dolárov) - zľavový kód je LUC7530.
Ale aj stáli zákazníci môžu čo-to ušetriť na svojej objednávke s týmto kódom.
Ja sa vždy pokúšam nájsť nejaký kód, ale napríklad teraz mi to nešlo so žiadnym, čo som skúšala, neviem prečo?

dolynkag
21. júl 2019

@luluca619 tak ako, už došlo?

luluca619
26. júl 2019

@dolynkag prišlo.. Amerika. :-/

dolynkag
26. júl 2019

@luluca619 a objednala si viac ako 22?

dolynkag
12. okt 2019

@luluca619 mne aj pri výpise z učtu ukazuje amsterdam.... zatiaľ som neobjednala viac ako 22, takže fakt neviem, či to zadržia colnici , alebo nie.... nevie niekto, či sa to zmenilo?

luluca619
18. okt 2019

@dolynkag daj vedieť, keď ti balíček dorazí, že odkiaľ to prišlo... ale tak, do 22 € vrátane pošty, sme ok.

dolynkag
18. okt 2019

@luluca619 no to práve neviem odkiaľ preto sa pýtam či máš skúsenosti s vyššiu sumou či zadržia alebo nie

simca06022011
18. okt 2019

Iherb vždy zadržia nad 22eur.

matullka
17. nov 2019

neviete prečo sa nedá objednať z Iherb, stále mi vypisuje že na Slovensko neposiela .... Doteraz nebol žiaden problem...

evina34
17. nov 2019

@matullka možno práve to čo ste si vybrali na SVK nepošlú...ja som si raz vybrala niečo čo je v EU zakázané a hned pri add to chart mi vypísalo, že na Slovensko to neposielajú...s inými položkami neboli probémy...

renny24
26. nov 2019

Dievcata idem si prave objednat v sume 31 eur. Mozem ocakavat ze to zadrzia. Kolko potom budem platit este? Ci ma zmysel si to objednavat odtial

evina34
27. nov 2019

@renny24 podla mna áno...mne sa to stalu už tuším 3x... Ak to zadržia platí sa ešte DPH.. /vypočítava sa z ceny vrátane prepravného/ .+3.60 si prihadzuje ešte pošta za doručenie..takže rátajte ešte cca 10 eur navyše

matullka
28. nov 2019

@renny24 podarilo sa vám spraviť objednávku...mne stále vypisuje že na SK neposiela, skúšala som už rôzne doplnky

simca06022011
29. nov 2019

@matullka ja som robila pred cca 2 týždňami a niektoré produkty (hlavne som si všimla neskôr že sú označené ako setriace dopravné náklady či čo) mi nepošlú. Našla som iné a tie išli... Napísala som im potom na to dotaz, lebo tie produkty som bežne kupovala... Ale žiadna odpoveď ešte 😂

renny24
29. nov 2019

@matullka podarilo. Teda ja som objednavala len jednu vec . Ale viem ze pred tym som chcela nejake vitaminy a mi to zamietlo ze na Sk neposielaju

hajula
1. jan 2020

Aktuálny kod na 10% zľavu KOV9694

bianka_012
28. mar 2021

Prosím vás aká je dĺžka doručenia ? Čakám už približne mesiac a nič. Aké máte vy skúsenosti ?
@hajula
@renny24
@evina34
@dolynkag