Objednávka darčekov mešká: Čo robiť?
Som v strese či mi stihnú prísť darčeky 😀
som na tom podobne....už si ani poriadne nepamätám čo som poobjednávala a to som chcela k tomu ešte čosi pokúpiť...len teraz keďže neviem komu som čo objednala nemôžem ani dokupovať.....no strašné...dúfam že do piatku dorazia a na dokúpenie mám ešte sobotu🙂
Dik za info
Práve preto objednávam v predstihu niekoľko týždňov až mesiacov pred Vianocami. Potom sa nemusím stresovať kvoli tomu 🙂
Treba nakupovať v dostatočnom predstihu.
Pozri mail čo ti má odkiaľ prísť a keď nepríde do piatku nabehni do obchodov.
Ešte majú cas
vianoce su kazdy rok cuduj sa svete vzdy v ten isty den ..takze dost casu urobit nakup v predstihu...hold nicine ako cakat alebo mat aspon neaky darcek v zalohe ak by nedosli
Záleží či si objednávala zo stránky a v čase kým mali napísané garantované doručenie do vianoc. Ak tam nemali alebo si "nestihla" do dátumu kým garantujú doručenie tak môžu stiahnuť aj nemusia
Určite prídu do Vianoc, ťažko povedať, do ktorých.😉🎄 Neboj, Vianoce na darčekoch nestoja, ani nepadajú.🤗
no ešte že nám toto nevadí aj keby do vianoc neprídu.No prídu potom.Je tam toho.Ja nároky čakám ešte aj na povianočné teda januárové výpredaje.Ale mi deti nemáme takže nám je to jedno či to príde dovtedy pod strom🙂 ale mne sa teda ešte nestalo že by mi nedošli aj ked som objednávala trebárs týždeň pred štedrým dňom.Aj dneska som ešte dačo doobjednávala a vždy do prišlo aj ked deň pred vianocami
@liusa82 keby si mala deti...
deťom ťažko vysvetlíš že darček príde 2 dni po Vianociach...🙄
a preto darčeky neobjednávam... radšej kupujem
Mi hovor! Hlavný darček pre dcéru je ešte stále niekde v zahraničí. Objednaný 13.11. Mali začať expedovať 24.11. 2 týždne som si s nejakým systémom a botom vymieňala maily. Moje posledné už boli dosť zúrivé a v piatok poslali. Bohužiaľ, takmer žiadna šanca, že stihnú doručiť.
Nachystali sme falošný list od Ježiška, v ktorom vysvetľuje, že vec je na ceste a bude čoskoro dodaná. Snáď to radosť z Vianoc nepokazí, potešia ďalšie malé darčeky a po sviatkoch bude mať ďalšiu radosť z toho hlavného darčeka.
@liusa82 ja mám 8 ročnú neter a keby jej tam Ježiško nechal odkaz že dostane darček po vianociach tak sa rozplače 😁😁😁

Pred Vianocami je to normálne že majú toho veľa 😁 ale nezávidím Ti 😶