icon

"Oblbováky" výrobcov a predajcov

boise
25. nov 2011

Ahojte maminy. Zakladám túto tému, aby sme si navzájom vymenilii skúsenosti, kto ako naletel akému obchodníkovi, aby sa ostatné vyvarovali rovnakej chyby ako my. Prípadne sem vkladajte "akcie", ktoré akciami ani nie sú, pretože sa to dá v takej alebo nižšej cene kúpiť niekde inde...Aby to nebolo len negatívne, kľudne vložte aj niečo, čo sa naozaj oplatí a oboznámte o tom čo najviac maminiek, keďže doba je hnusná a človek počíta každý cent 😉

Pred týždňom som objednala synovi na narodeniny knihu "Moja druhá knižka" ( http://www.littera.sk/index.php?action=obchod&s... ). Keďže máme doma knihy Moja prvá knižka a Moja prvá knižka- slová ( http://www.knihypredeti.eu/kategoria/knihy-pre-... ), potešila som sa a objednala ju. Dve predošlé knihy sú totiž super, a malému sa veľmi páčia. Včera ma však skoro porazilo, pretože kniha ktorá mi došla je navlas rovnaká tej, ktorú už máme - Moja prvá knižka- slová. Akurát vymenili "obal" a zmenili popis ku knihe. Takže knihomilné maminy, ak natrafíte na túto knihu a budete rovnako nadšené novinkou v našich kníhkupectvách, nedajte sa pomýliť, možno ju už máte doma, len v inom vydaní... 😅

boise
autor
29. nov 2012

@marcy77 a hlavne daj link na tu stranku, nech sa ostatne vyvarujeme takejto neprijemnosti 😉

lenocka23
29. nov 2012

@marcy77 jasne, daj link... a na tvojom mieste by som im urobila negativnu reklamu.. (na FB a tak.. 😉 )

luciaaak
29. nov 2012

@marcy77 informovala si ich telefonicky alebo mailom, ze im pokazeny tovar posielas spat? ak hej, tak urcite trvaj na vrateni penazi. mozes dat podnet na SOI, ale ona neriesi konkretne pripady, ona moze predavajuceho preverit, ale postihnuty bude len za nedostatky, ktore sa preukazu pri ich kontrole

marcy77
30. nov 2012

Ano, volala som tam, nasla som nejake cislo na internete. Ta pani bola šokovaná, odkial to číslo mám. Ale povedala, aby som to poslala. A odvtedy sa už dovolať nedá nikam.

boise
autor
30. nov 2012

@marcy77 daj link na ten internetovy obchod prosim....o to v tejto teme hlavne ide, aby sme sa vyvarovali podobnym chybam...SOI mozes dat podnet na nekaloobchodne praktiky, takze pojdu priamo po tom 😉

boise
autor
21. dec 2012

Prajem pokojne a krasne sviatky a v novom roku co najmenej oblbovakov 😉

boise
autor
21. dec 2012

Tak predsa este jedna nepekna skusenost mi prisla do IP, staznost na http://www.facebook.com/pages/sasa-kraus-photog... . Dievcina si dala spravit fotky, pani tvrdila ze poslala, no zial nic nedoslo, to sa zopakovalo 2x, nevedela poslat podacie cislo, nic...isla pre ne teda osobne, dostala nieco uplne ine ako chcela, ine pohladnice a vrchol vsetkeho ze na cd ktore jej dala az po vypytani, boli fotky niekoho uplne ineho...takze, skuste sa vyhnut oblukom

boise
autor
22. jan 2013

Tak v novom roku zaciname zaujimavo. Ziadna novinka pre mna http://www.vitalia.cz/galerie/nejhorsi-potravin...

stardust
8. feb 2013
benne
16. feb 2013

A tradičné prelepovanie cien vyššími, než boli originál.. i keď, beriem.. jedná sa o malú sumu, no keď ich pri takýchto maličkostiach hanba nefackuje, ako potom končia tie drahšie výrobky?

boise
autor
17. feb 2013

@benne jaaaj tesco klasika 😀 😀 😀

ada32
19. feb 2013

boze ! to tesco je neuveritelne svojou drzostou. uz dost dlho ho ignorujem ale aj tak toto je wuow 😝 😝 😝 🙄 🙄 🙄

janka196
16. mar 2013

@benne inak s tymto som sa stretla osobne minule leto. skusala som zabky stali 10 e. ale vahala som a nekupila som ich. nedalo mi tak som asi dva dni nato isla ze ich kupim a presne takto boli prelepene za 12e. akurat to tam lepila predavacka. a jej vravim to je normalne to snad nemyslite vazne. len kyvla plecami ze nech nekupujem ked sa mi nepaci 😲

zdenka828
17. mar 2013

Ja som dnes prispela na charitu. Na hluchonemých. S dobrým pocitom som im dala 5€. Hneď mi bolo čudné, že odomňa pýtali meno a adresu a na ten dotazník pripísali aj darovanú sumu. Boli tam samé dvojciferné sumy! A k mojej sume pripísali tiež nulu!! 🙄
Nechcela som tam robiť krik na "hluchonemých". No takéto praktiky?! A potom sa človek ešte dozvie, že sú organizovanou skupinou a cielene sa hrajú na postihnutých, takto okrádajú ľudí o peniaze.
Strašne ma to pobúrilo. Prose za dobrotu na žobrotu ☹ ☹ ☹

ada32
18. mar 2013

fuuuuj TESCO 😝 😝

boise
autor
19. mar 2013

Obchodný reťazec TESCO ponúka za 2,96 € toto svinstvo.
Obchodný názov : METKO (evokuje med).
Na etikete napísané : výborný na pečenie, do čaju IN A CHLIEB.
Zloženie : ROZTOK INVERTNÉHO CUKRU
Viete vlastne čo je to INVERTNÝ CUKOR? Ako sa pripraví? "... Do kadičky si pripravíme vodný roztok sacharózy (asi 5 lyžičiek cukru v 100 cm3 vody). Do roztoku pridáme niekoľko kvapiek kyseliny mliečnej a zmes za stáleho miešania zahrievame na variči."
Koniec - The end ..... Čiže v tejto fľaši je voda a 25 lyžičiek cukru a nejaké kvapky kyseliny mliečnej. NO NEKUP TO !!!!
A tá energetická hodnota : 319 kcal/100 g !!!
.... HUMUS!
Túto komoditu zaraďujem do sekcie (dámy pepáčia) : sofistikovaný oyeb...

lenocka23
19. mar 2013

@boise najlepsie na tom je ""in a chlieb".... to ma byt akoze pokus o vtip..?? 😉 som vdacna, ze taketo nemusim kupovat, ale mam zdroj na pravy vceli med...

boise
autor
20. mar 2013

@lenocka23 in a chlieb 😀 ano to je asi medzinarodne 😀 😀 😀

daniela076
20. mar 2013

keby ste mali chuť na botky z internetového obchodu TOPANKY.SK...vcelku dobrý výber aj ceny...objednala som si ešte v decembri dvoje členkových čižmičiek....kuriér mi doručil jednu krabicu-jedny topánky, ale prachy chceli po mne za oba páry.....samozrejme, že som neprevzala...v polke februára zazvonil pri dverách kuriér s dvomi krabicami,som si povedala konečne, celkom mi nesedela cena,ale túsvoju som si nepamätala,tak som ich prevzala....keď som otvorila prvú krabicu, skoro infarkt....krikľavožlté lodičky asi na 12 cm opätku, v druhej to isté len v ružovej farbe /tie boli pre istotu aj na jednej topánke ošúchané/...manžel to nazval pracovnou obuvou istej skupiny žien....topánky patrili nejakému pánovi zo západného Slovenska /som z Košíc/....obratom som volala...slečna/pani pri telefóne maximálne flexibilná, ale v opačnom smere,nevedela, čo robiť,skoro mi povedala, že som na vine ja... kuriér ich našťastie na ďalší deň zadarmo zobral...ubehli dva týždne a mojich 62 eur nikde,tak som písala mail,pani odpovedala,že čo po nich chcem,keď som objednávku v decembri neprevzala,to znamená, že kuriér donesie balík spať /mimochodom túto službu,t.j. výmenu tovaru alebo vrátenie ponúkajú zadarmo,aspoň niečo/ a oni nevedia,komu vrátiť prachy....našťastie po niekoľkých ostrých mailoch ich už mám na účte..toť moja skúsenosť s nimi......

benne
20. mar 2013

Dnes mi prišiel mejl od "managera". Ja som dosť tolerantná voči pracovníčkam v pokladni, ja sama som pracovala v dvoch supermarketoch na takejto pozícii, ale toto, čo dokázala táto, nemalo obdoby. Za všetko vyberiem len jednu výčitku, ktorou ma počastovala: "To ste mi mali na začiatku oznámiť, že si nebudete prosiť igelitové tašky!" 😅 🙂

ada32
20. mar 2013

@lenocka23 @boise In a chlieb ma asi znamenat ze podobny kentus musime pozivat aj v chlebe ani o tom nevieme. A co com vsetkom este nevieme.....

boise
autor
20. mar 2013

@ada32 ja si nastastie peciem vlastny 😀 tu je napriklad len mala ukazka toho, co vsetko sa vmesti do jedneho chleba zakupeneho v obchode http://www.chemievjidle.cz/chleba/chleb-sumava-... 😝 😝 😝 😝 😖

domak2
20. mar 2013

neviem ci uz ste videli tuto cast peklo na tanieri o masovych vyrobkoch 😕 http://www.stream.cz/peklonataliri/799741-peklo...

boise
autor
20. mar 2013

@domak2 fuj zial ano videla som 😝

boise
autor
20. mar 2013
lela1
20. mar 2013

@domak2 tak to je teda riadna sila 😠

boise
autor
21. mar 2013

Tak fajnovka na vecer, poliaci mleli do klobas zdochliny.. http://www.novinky.cz/ekonomika/296657-masokomb... Zacinam mat pocit ze nikdy nic polske nie je v poriadku 🤐 😝