icon

Oblečenie, ktoré ma "prežije"

patys123
18. apr 2022

Ženy, nadpis je samozrejme nadnesený, no jednoducho zháňam kvalitne oblecenie pre seba.
Poradíte?
Asi som uz dospela do štádia kedy ma nebaví stale len nakupovať a vyhadzovať. Keby sa to dalo aspon posunut dalej, ale kvalita vecí isla hrozne dole.
Doteraz som nakupovala v uplne beznych obchodoch od pepca cez HM, reserved atd. ved to asi poznate.
Na jesen som si kupila vetrovku z newyorkeru. Mala.som ju oblecenu ozaj zoparkat a doslova sa rozpadava. Pred dvoma rokmi zas paperovu vetrovku z manga, bola aj drahsia a tiez uz dosluzila.
Chcela by som aby sa moj satnik vyzeral asi takto, 5 riflí/ nohavíc 10 triciek a 5 svetrov... a hotovo 😅
Uz som sa obzerala aj po drahsich veciach cca 30-40€ tricko 70€ sveter ale bojim sa ze zaplatim za znacku a skonci to rovnako.
Dakuje za vsetky rady 😘😊

Strana
z3
lemra
20. apr 2024

@anonymous87 mam rovnakú výšku. Máš odtiaľ prosím i nohavice? Ak hej sedí ti dlzka?

mirage
20. apr 2024

@summer23456 ano, najskor som objednala lodickovy vystrih, ale bolo velke, vratila som, presili, poslali spat. A potom som kupila este jedno, s kratkym rukavom.

majka36912
20. apr 2024

@patys123 ak si ochotna investovat, odporucam veci od Ozety

kaja01
20. apr 2024

@summer23456 tak potom u nej pozeraj basic trička

anonymous87
20. apr 2024

@lemra momentalne mam rada online petit. Dlzku bud 28 alebo 27 🙂

lemra
20. apr 2024

@anonymous87 ďakujem kedysi sa dala taka dĺžka v pohode kúpiť

summer23456
9. máj 2024

@mirage ahoj, objednala som si od VeronikaIn tricko, strih mierne volne bavlnene a je mi obrovske.... Ty si im vracala zmensit, nemali s tým problem? Lebo takto ho asi nemôžem nosit

mirage
9. máj 2024

@summer23456 ach.. to ma mrzi, ano, ja nosim M/L, objednala som M/L a bolo mi mega velke. Napis im.. mne ho zmensili a bez poplatku poslali.

summer23456
9. máj 2024

@mirage no asi skusim,za tu cenu je skoda ho mat v skrini

salonka22
23. dec 2024

@kaja01 ahoj, tiež si od nej chcem objednať, nosím S-M, tie Basic tričká nie sú veľmi obtiahnuté?

Strana
z3