Oblečenie, ktoré ma "prežije"
Ženy, nadpis je samozrejme nadnesený, no jednoducho zháňam kvalitne oblecenie pre seba.
Poradíte?
Asi som uz dospela do štádia kedy ma nebaví stale len nakupovať a vyhadzovať. Keby sa to dalo aspon posunut dalej, ale kvalita vecí isla hrozne dole.
Doteraz som nakupovala v uplne beznych obchodoch od pepca cez HM, reserved atd. ved to asi poznate.
Na jesen som si kupila vetrovku z newyorkeru. Mala.som ju oblecenu ozaj zoparkat a doslova sa rozpadava. Pred dvoma rokmi zas paperovu vetrovku z manga, bola aj drahsia a tiez uz dosluzila.
Chcela by som aby sa moj satnik vyzeral asi takto, 5 riflí/ nohavíc 10 triciek a 5 svetrov... a hotovo 😅
Uz som sa obzerala aj po drahsich veciach cca 30-40€ tricko 70€ sveter ale bojim sa ze zaplatim za znacku a skonci to rovnako.
Dakuje za vsetky rady 😘😊
@summer23456 ano, najskor som objednala lodickovy vystrih, ale bolo velke, vratila som, presili, poslali spat. A potom som kupila este jedno, s kratkym rukavom.
@patys123 ak si ochotna investovat, odporucam veci od Ozety
@summer23456 tak potom u nej pozeraj basic trička
@lemra momentalne mam rada online petit. Dlzku bud 28 alebo 27 🙂
@anonymous87 ďakujem kedysi sa dala taka dĺžka v pohode kúpiť
@mirage ahoj, objednala som si od VeronikaIn tricko, strih mierne volne bavlnene a je mi obrovske.... Ty si im vracala zmensit, nemali s tým problem? Lebo takto ho asi nemôžem nosit
@summer23456 ach.. to ma mrzi, ano, ja nosim M/L, objednala som M/L a bolo mi mega velke. Napis im.. mne ho zmensili a bez poplatku poslali.
@mirage no asi skusim,za tu cenu je skoda ho mat v skrini

@anonymous87 mam rovnakú výšku. Máš odtiaľ prosím i nohavice? Ak hej sedí ti dlzka?