Oblečenie na väčšie bruško
Po porode a mojom obzerstve mi zostalo dooost velke brucho,cvicit sa mi nechce,obmedzila som pecivo a sladkosti-trochu sa sfuklo,mojmu mm sa velmi pacim...ja mam ale otazku,co nosit na vrch okrem tehu triciek,lebo mam pocit ze uz 3roky nenosim nic ine....
a este ma napadla jedna vec, co keby si namiesto cvicenia zvolila nejaky zaujimavejsi pohyb, napriklad zobrat babo do kocika a rezkejsou chodzou sa prejst po okoli, alebo primät manzela k tancu, pri latinsko-americkych rytmoch sa da velmi pekne schudnut, nehovoriac o zumbe a budes mat dalsi dovod kupit si na seba nieco pekne🙂
@jadodka mam podobny problem
nosievam vacsinou volnejsie kosele a tricka (ale nie prilis, aby som nebola ako vo vreci-len proste nie vypasovane), a saty rovneho strihu, alebo len mierne vytvarovane v pase. a okolie ma poklada za stihlu zenu 😅 . fakt je, ze okrem brucha stihla aj som, aj ked skor z tych vyssich, ziadny drobec🙂.. toto celkom funguje. idealne by ale bolo s tym bruchom nieco spravit (teraz myslim s vlastnym🙂). len u mna je problem aj diastaza svalstva, a to bude na dlhsie..
@jajka71 no ja som bola totiž vychrtlina jak mrak, teraz mám aj rici aj cici ako sa hovorí, ale to ma naučil vypásť sa takto mm... on vraví že konečne je začo chytiť, pohybu mám ja dosť, moje vetroplachné dieťa mi nedá oddýchnuť, ja som ale ako taký pavúk, ruky nohy žiadne len od krku po prdel to je také gulatšie 😀 , prsia aj zadok je OK len to brušeno, no nehovorím že to je katastrofálne ale keď sa porovnám pred a po tehu tak je to úúúplne inééé,nemám žiadne strie, brucho čisté, len už to neni ten vandlík dovnútra ale von 😀 😀 😀 😀 😀 , ´dakujem za komentár
no ja mam tiez tenke ruky aj nohy (od kolien dole), pred osmimi rokmi som nosila 34-ku, dnes o osem cisel vacsiu pri vyske 168, ale vtedy mi bolo takmer diagnostikovane ochorenie ze anorexia, ale dnes nosim 40-ku a viem, ze je lepsie niektore casti tela kamuflovat,
da sa to velmi pekne, dnes mas v obchodoch paradny vyber, nielen v znackovych obchodoch a daju sa veci velmi jednoducho nakombinovat, a hned to zdvihne sebavedomie,
ako hovori moja moletnejsia kamoska: mame co ukazat tak ukazujme🙂 (samozrejme s mierou🙂

skus tuniky, teraz robia take zaujimave strihy, ktorych potlac i strih velmi dobre dokresluje postavicky, ked spravne nakombinujes a navrstvis oblecenie, mozes si kila ubrat a dodat sebavedomie, potom sa iste budes manzelikovi pacit este viac🙂