Obnova hesla na Facebooku
Chcem sa opytat ci niekto vie ako by som sa dostala na FB ked neviem heslo plus email ktory tam mam evidovany je uz zruseny. A Jedine nanho mi vedia poslat obnovu hesla, :/. Dakujem pekne
@ivuska147 ahoj. mozem sa ta opytt, ako si si zmenila heslo na Fb ked ti hackli ucet? mne sa to stalo, ze mi hackli a zmenili heslo, ale FB ma pustil podla ID do uctu ale neda sa mi v nastaveniaxh zmenit heslo kedze stale odo mna ziada to stare heslo a ja to neviem:( ako sa to tebe podarilo?
Ahoj, mám podobný problém, neviem sa dostať do fb účtu a email, ktorý tam mám uvedený je z azetu a zrušený :(. Podarilo sa mi úspešne overiť totožnosť cez priateľov a zadala som nový mail a heslo...ale na nový mail mi prišiel bezpečnostný kód na overenie nového emailu (10 miestny), ktorý mám prilepiť do prehliadača a dá sa použiť len raz. Ja však netuším do akého prehliadača/respektíve kde ho mám zadať (skúšala som všetko možné a nepodarilo sa mi tam stále prihlásiť).
Skúšala som aj cez telefónne číslo a do SMS mi prišiel 6 miestny kód, ktorý mám zadať na fb na overenie účtu, ale keďže sa tam neprihlásim, tiež neviem, kde konkrétne ten kód mám zadať.
Nevedel by mi niekto poradiť, čo s tým? Ďakujem za každú radu ;).
Ahojte moj priatel ma tento problem. Tcom zrusil email stonline. A on mal zadane heslo len na tomto maili a tc.uvedene nemal. Mail sa uz nijako neda obnovit. Je mozne sa do uctu este dostat? Citala som vsetko mozne ale neviem ako dalej. Jednoducha otazka. IDE TO AJ DAKO INAK AKO POSLANIM EMAILU ALEBO KODU NA FON?
Chcel by som zisťit priateľkin fb ale nevie heslo any email len pryhlasovacie čislo pomôžte mi prosim
dostal sa niekto na svoj ucet? neviem to uz nejaky mesiac a som zufala...azet ucet neaktivny a nepamtam si heslo....pomooooooc
@alexis13 už si presne nepamätám ale určite som išla cez zabudnuté heslo a tam sa k tomu nejak preklikala ...tam sa potom objavili 3 FB kontakty ktoré mali navštíviť link a poslať mi naspäť kódy, ktoré som tam zadala...keď nájdem tu stránku pošlem link lebo teraz to neviem nikde nájsť...
Mne napríklad nešlo vytvoriť ten istý účet na azete...písalo mi, že meno je osadené ale keď som sa chcela prihlásiť tak bolo expirovane...aj som im písala že či sa nedá obnoviť azet účet ale odpísali mi, že nie lebo účet bol zrušený...
Písala som aj na centrum pomoci na FB ale nepodpísali tak stále nie som na svojom účte ☹️
tak ja som na fb na novom mobile netušim ani ako sa mi to podarilo asi tolko sprav co odomna dostali 😀 skusila som kliknut na ikonu fb a dalo mi vložte kod a ja ze aky..a zrazu mi prisla sms na mobil...a išlo to už som ani nedufala 🙂

Neviem heslo zabudla som ho