Obrovská dráma v Dunajskej Strede: Prepad solária so zbraňou
Voliči ďakujeme máme tu návrat 90tich rokov
Maskovaný muž v Dunajskej Strede dnes so zbraňou v ruke prepadol solárium.
Každý deň nejaká streľba.
90-tych rokov
Načo si kaziť deň čítaním novinových titulkov, kde sa to hemží len samými negatívnymi správami?
Ako za to môžu voliči, že ľuďom prepína?
Kde je každý deň nejaká streľba?
Neviem, či je to úplne dobrý nápad hodiť to sem, lebo veď čo tým vyriešiš 😀 A keď už máš takú silnú potrebu sa vyjadriť, prečo anonymne? Nepochopím toto celkom 🙂
@hugoboss1923 rada by som citala len radostne titulky, ale nie take, ze vlada predlozila rozpocet na rok 2025... Zial, radostnych titulkov je malo, naposledy to bol ten, ktory bol nad clankom o odstupeni Dolinkovej z funkcie. Kedy bde nejaky dalsi?
tak fakt je, ze kradeze zacali byt bezna vec. vcera som kukala ako puk, ked si chlapik zobral len tak z pultika 12 eurove sushi a kludne odkracal.
Aká streľba??? Nikto nestrieľal.
Aj za to, že máš zlú gramatiku môžu voliči? Aj za to, že si sa zle utrela a si nevrla?
@hugoboss1923 a zatvarat oci pred realitou ako pomoze?
@grof_monte_christo ďakujem, popravde som si nebola istá či i/y. Sa mi aj zdalo že to je y, ale už mi mäkne mozog nad tým čo sa tu deje
@januska12323 na dennom poriadku.
@hendikep asi mu to pomôže, len či to pomôže aj jeho deťom raz ak sa už teraz bojíme aj cez deň.
Okej asi nepozerám správne správy ja o žiadnej streľbe neviem.
@januska12323 Lebo k žiadnej streľbe ani nedošlo. Ozbrojená lúpež nie je streľba. Autorka dramatizuje.
Prepísali mi názov témy.
@h2 názov tak dramaticky som nenapísala ja, nečítam články len nadpisy a úvody takýchto plátkov.
Nejde mi o to či reálne ozbrojený lúpežník vystrelil alebo nie, ide mi o to, že každý jeden deň tu máme streľby, ohrozovanie zbraňami, krádeže, napadnutia, drogy, drogy za volantom… radosť tu žiť.
Tak keď nečítaš články, len titulky, ktoré majú za cieľ prilákať čitateľa a preto sú vždy prehnane zdramatizované, tak sa niet čo čudovať, že máš pocit, že všade sa len strieľa. Skús si niekedy prečítať viac, než len škandalózny titulok.
Lebo sa v minulosti sa take nestavalo.. lebo keby vladol niekto iny tak sa take nestane🤦♀️ ludom prepinalo vzdy a vzdy bude. V takej amerike uplne bezna vec, tam ta okradnu, zabiju na ulici za bieleho dna uplne v pohode, bezna vec. A dnes uz aj v europe, vdaka uzasnej migracii
Ci myslis ze v inych statoch je raj?? Na slovensku je este ako tak bezpecne, zatial
@viestta radostný titulok? keď sa skotúĺal Rudo zo stoličky v tel. štúdiu...😂
alebo keď mal Rudo tlačovku a oznámil že žiada zmenu názvu poslaneckého klubu... ešte lepšia bola reakcia predsedu SNS.... 😀😝
@deti95060810 keby to nebol smiech cez slzy, tak by sa nam lepsie zilo. V konecnom dosledku ked uz sa o takychto personach pisu titulky je tragedia, nevylepsi to ani ich "zabavne" extempore, nech by bolo akokolvek vtipne.
@h2 vieš čo, čítam na iných plátkoch a deje sa nie pocitovo, reálne. Ty asi vnímaš situáciu u nás za dobrú, ok…Nejnevaj sa ale keby na teba niekto mieril zbraňou asi by si vnímala že o drámu ide. Smutné.
@qrstxyz prepáč, nemusime sa opičiť, ale klíma je zlá a všetko vplýva. Nepočúvaš sociológov? Žiaľ, to akú máme vládu má obrovský vplyv na kriminalitu. Takže darmo tu budeš písať že to s tým nemá súvis. Má a veľký. Keď Smer nebol pri koryte pár rokov, videli sme rozdiel. Dnes, každý jeden deň samovražda, vražda a nie jedna!
Veľmi radi tu zvyknú meniť nazov diskusie. Pre tú mladú ženu to bol určite šok.
Jasné 😆 čiže nabudúce sa stačí vyhovoriť na nepriaznivú politickú situáciu, keď spácham trestný čin, však? Ak má niekto na pre život, možno čiastočne na tom nesie vinu aj vláda, ale v prvom rade my sme strojcami vlastného šťastia. Fakt neznášam, keď sa niekto ľutuje a hrá na obeť, miesto toho aby vzal veci do vlastných rúk. Aj za Matoviča, Hegera a Ódora tu bola veľmi zlá situácia, buzerácia zo strany štátu, nútené zatváranie prevádzok, mnohí dokonca skrachovali kvôli Mikasovým vyhláškam, ale ešte som nepočula, aby to niekto ospravedlňoval tým, že môže kradnúť a rabovať, lebo to isté robia naši politici

Kde bývaš keď každý deň streľba?