Obrúčky - jedna zo zlata, druhá z ocele

gabriela2952
25. jún 2023

Je možné zakúpiť v zlatníctve par obrúcok, kde z toho je jedna zlata a druha z chirurgickej ocele? Muž nenosí prstene, tak hovorí ze on nechce zlaté .

kacena4
25. jún 2023

pokial viem obrucky sa predavaju ako par, dajte si spravit podla vasich predstav jednu zo zlata druhu z chirurgickej ocete (nam tiez robili a v pohode)

raszuz
25. jún 2023

My sme si dávali robiť v zlatníctve, síce obe zlaté, ale jedna zo žltého, druhá je z bieleho. Vzor rovnaký

bylinka25
25. jún 2023

A prečo ty sa neprispôsobíš mužovi? Kúpte obe z chirurgickej ocele a bude to.
My máme z wolfrámu a nevedel ich rozoznať ani zlatník, mysle si, že sú z bieleho zlata.
Dnes robia aj z ocele krásne šperky a hlavne nečernajú, nepoškrabú sa tak, ako zlato, či striebro. Nespôsobujú problémy alergikom na nikel.
Obrúčka je symbolom lásky a manželstva.

gabriela2952
autor
26. jún 2023

@bylinka25 zle som to vyjadrila, povedal ze on nechce zlatú, keďže je to pre neho zbytočne keď nenosí prstene. Povedal, že ja tým, ze nosím, zlata môže byť. My sme sa tak dohodli, takže sa nik nemusí prispôsobovať.

elisaelisaday
26. jún 2023

@gabriela2952 My sme si dali vyrobit jednu z bieleho, jednu zo zlteho zlata a moja mala aj uplne iny vzor (typ obrucky). Tiez sme sa s manzelom dohodli a v zlatnictve bez problemov vyrobili.

gabriela2952
autor
26. jún 2023

@elisaelisaday ďakujem to som chcela vedieť 😊

judar
26. jún 2023

Zo zlata skoro vsade vedia vyrobit z bieleho aj zlteho aj cerveneho...ale jednu zo zlata a druhu z ocele nevyrobia nikde lebo tam kde sa robi profi zo zlatom tam sa spinit s ocelou urco nebudu uz len kvoli cene v poslednom rade kvoli bordelu z opracovania ocele