Obuv John Garfield a Unice prepojenie - Spišská Nová Ves

april171
3. mar 2018

Ako jednu z poslednych moznosti skusam aj tu, hladam prepojenie na firmu John Garfield a spolocnost UNICER s.r.o., ktora im robi tzv. "znalecke reklamacne posudky". Konatel John Garfieldu je Jaroslav Šutarík, konatel firmy UNICER je Vlastimil Černický. Všetko sú to verejne dostupné údaje. Potrebovala by som zistiť, či je medzi nimi príbuzenský vzťah, pomohlo by mi to v reklamačnom konaní proti týmto podvodníkom. Na fcb sú si navzajom medzi priateľmi, potrebovala by som vedieť, či nahodou Černický nemá za manželku napr. Šutaríkovú sestru.
Ak je tu niekto zo Spišškej Novej Vsi, kde žijú tieto indivíduá a bol by mi ochotný poskytnúť nejakú informáciu, bola by som vďačná. Lebo takto si tu takíto podvodníci veselo spokojne žijú a pokiaľ aspoň v aj malých veciach nebudeme my proti tomu čosi robiť, tak to potom tu aj tak vyzerá. Ďakujem.

malinka158
3. mar 2018

Ahoj skus to napisat priamo do skupiny Spisska Nova Ves 😉

deti95060810
3. mar 2018

ešte pozri katastrálny portál...tam by si možno našla kto ma koho za ženu....rodné meno.

april171
autor
4. mar 2018

To som skúšala, cez to sa mi to nepodarilo, lebo niektore z adries co sú dostupné sú asi na rodičov.

katika55
4. mar 2018

Drzim palce,my sme v JG nakupovali len raz,reklamkvali sme manzelovu obuv,ktoru mal obutu asi 4x,prvykrat to opravili-odletela mu totiz podrazka z topanok,tak ju prilepili... Po cca mesiaci sa to stalo znovu podrazka odpadla... Vtedy nam prislo vyjadrenie k reklamacii,ktore doslova znelo - topanky sa znicili nespravnym pouzivanim - chodenim. Vytocilo ma to,ak som chcela toto vyjadrenie napadnut,znalecky posudok som mala dat vypracovat splocnosti,ktora mala vtedy to iste sidlo ako JG. Nemala som na to nervy a cas,bola som tehotna a mala som zdravotne problemy,tak som sa zmohla len na list,v ktorom som im napisala,ze im budem robit negativnu reklamu vsade,kde sa len da... Ak si dobre pamatam,venovali sa tomu aj na vtedy STV v programe Obcan za dverami... Skuste si to niekde najst,tiez tam napadli to prepojenie medzi JG a firmou,ktora pre nich robi znalecke posudky... Ale zda sa mi,ze sa to poriesit nedalo, mali to dobre "zakonom" osetrene. O rodinnom prepojeni neviem... Kazdopadne v JG nenakupujem a zdaleka ich obchadzam... A moji blizki tiez. Vela stastia prajem,snad Vam niekto pomoze... Su to podvodnici.

kokada
4. mar 2018

@april171 JG tiez som s nimi mala problem ohladom reklamacie samozrejme ze neuznali a odvtedy som tam ani nenakukla a nechcela by som od nich nic ani zadarmo.Oni reklamacie neuznavaju a kto sa s nimi bude natahovat po sudoch ale ja uz fakt od nich nic nekupujem banda jedna zlodejska.

april171
autor
4. mar 2018

Ja som vedela, že je ich tovar nekvalitny, ale majú tam aj pár kožených veci, tak tam som myslela, že by nemusel byť problém a bol to typ obuvi, ktorý som nevedela zohnať. Nevedela som ale že je taký problém s reklamaciou. Bolo by najjednoduchšie sa na to vykašľať a oželieť tých 75 eur, ale keď to urobia všetci, tak oni si naďalej veselo "podnikajú". Tak sa snažím na niečo prísť ako im znepríjemniť ten ich biznis.

pravosk
24. jan 2019

Ahojte priatelia. April171. Apelujem na váš podnet ohľadom prepojenie firiem. Kontakt na mňa 0911 828 252.

gejka15
3. mar 2020

@april171
ako ste dopadla? mne prave dnes prislo vyjadrenie k reklamacii - ze sa zaruka nevstahuje za jeho mechanicke poskodenie nespravnym pouzivanim. Praskla mi podrazka reklamacia po 12 mesiacoch ale je to sezonna obuv takze sa nosila len necelych 5 meciacov.

april171
autor
3. mar 2020

@gejka15 nakoniec som sa na to vykašľala. Aj keď mi išlo skôr o princíp a nie o peniaze, ale predstava, že budem míňať ďalší čas a aj peniaze na takých hajz..v, tak som si povedala, že mi za to nestoja. Neplánujem míňať energiu na takýchto uboziakov.

gejka15
10. mar 2020

@april171 dakujem za odpoved. Mna to neskutocne rozculilo, lebo som sa o tie topanky starara lebo po 4 rokoch som konecne nasla co mi vyhovovalo tak som sa tesila a ono sa to rozpadne podrazka po jednej sezone, no hruza, to je neskutocna banda, ked ludom predavaju take nekvalitne a nikomu nevybavia kladne reklamaciu. To je hrozne ale ja viem ze som tam kupila prvy a posledny krat!!!

ferotomadlik
Autor odpoveď zmazal
Zobraz