icon

Od rána plačem kvôli tomu, čo sa mi snívalo

28. apr 2023

Žienky ako sa spamätať zo sna? Je mi z toho ťažko. Videla som svoju dcérku keď bola bábätko veselé usmievavé dieťatko. Hrala som sa s ňou. Išla som ju nakŕmiť s tým že som jej do jedla zamiešala nejakú tabletku alebo otravu a čakala som že pomaly zomrie. Ležala si kopala nožičkami ako to bábätká robia smejkala sa a len som už videla že červeneje a nastupuje jej horúčka. Ešte som si povedala že to nevadí zlatko bude dobre. Bože zavrela očká a zomrela mi. V tom som sa zobudila. 😭😭😭😔 Bože prečo práve toto. Ľúbim ju nemám strach že sa jej niečo stane. Čistý otras neviem sa z toho dostať. Nezvyknem mať nočné mory. Sny mám väčšinou ladené pozitívne.

jaskolka
28. apr 2023

Dnes je tu viac ludi, čo píše, že malo zlý sen. Žeby vplyv počasia? Mesiaca?
Každopádne je to iba zlý sen, vôbec to neznamená, že by, si bola zlá mama alebo nebodaj chcela maličkej ublížiť.
Je to len a len sen, podvedoma práca mozgu pri zaspávani a prebúdzani, proste jeho "regenerácia" ktorá nemá nič spoločné s tvojou vôľou ci skutočným správaním.
Prestaň plakať, vezmi maličkú na prechádzku, svieti slnko, čerstvý vzduch, zastav sa na niečo dobré v cukrárni ci obchode a kľud.

kristie571
28. apr 2023

Nič sa jej nestane, neboj sa, sny su niekedy pomiešané myšlienky z celých dní.. len sa o ňu ako rodič bojíš, čo je uplne normalne, čo sa možno nejak premietlo do tvojho sna, že by sa jej " niečo stalo ". Dcerke nič nebude, nič sa jej nestane, isto jej nijak neubližuješ ničím, a pod. 🙂
Je to nepríjemne, tiež som mala niekoľko veľmi nepríjemných a živých snov, ale to prejde, bol to len sen, otrasieš sa z toho, a bude to ok. Neboj

perdita11
28. apr 2023

Ja som kratko pred porodom a snivalo sa mi ze krvacam tuto noc. Tiez cisty otras sen

katarinka89
28. apr 2023

Možno predzvest toho, že bude chorá -

diamondsspaces
28. apr 2023

Sny sa chápu ako nedávne autobiografické epizódy, ktoré sa prepletú so spomienkami z minulosti, aby vytvorili novú spomienku, na ktorú možno neskôr odkazovať, no nočné mory sú jednoducho sny, ktoré spôsobujú silnú, ale nepríjemnú emocionálnu reakciu. Sny sú súčasťou predvolenej siete mozgu – systému vzájomne prepojených oblastí, ktorý zahŕňa talamus, mediálnu prefrontálnu kôru a zadnú cingulárnu kôru – ktorá zostáva aktívna počas relatívne pokojných období.
https://hms.harvard.edu/news-events/publication...
Bože ľudia ,robí to len váš mozog , to fakt ho nevie nikto kontrolovať v dnešnej dobe? To isté pri prežieraní, to len mozog vypytuje cukor /nasytený tuk .

luckasvec
28. apr 2023

@jaskolka a kdeže svieti to slnko, u nás zatiahnuté a tma od rána 🥺

lienka9
28. apr 2023

Ja verim tomu,ze ked o sne niekomu poviem sa to uz nestane.ked mam zly sen hned o nom poviem muzovi a je mi lepsie..takze bud kludna ,nic z toho sa isto nestane uz si to sem napisala 🙂

jaskolka
28. apr 2023

@luckasvec okolie Humenného. Možno po obede sa tiež zatiahne, ale zatiaľ je slnko 🙂

kiwi3
28. apr 2023

mne uz vo sne vymrela niekolkokrat cela rodina. je to len sen. celkom normalna vec, ked mas niekoho rad, ze sa o neho bojis, v snoch sa len ventiluje podvedomie.
ovsem, ak si ju v tom sne zabila ty, tak to uz sa mi zda cudnejsie a este cudnejsie, ze kvoli tomu places pol dna. nemas nahodou nejake psychicke problemy?

deti95060810
28. apr 2023

keby každý plakal nad blbým snom tak to by zle vyzeralo... kašli na celý sen.
starí ľudia tvrdia že sen a bzina jedna to rodina.... možno nevieš čo je bzina... 🙂

zuzinabila
28. apr 2023

neprekonala si nahodou v minulosti interrupciu?

gabika0825
28. apr 2023

V prvom rade sa ukľudní, bol to len zlý sen. To že budeš plakať a budeš mat cely deň kvôli tomu zlý tak to ti nepomôže, iba to ešte viac budeš prežívať a myslieť na to stále. Myslim si že ani dcerka nechce mamu vidieť uplakanu a smutnú. Čiže treba si povedať že to bol len zlý sen, teraz to má vela ľudí, asi je niečo v ovzduší, ísť sa venovať nejakej činnosti ktorá ti zamestná myseľ, ísť na prechadzku s dcérkou, zavolať kamosku na kávu, hocičo. Utapanie v nezmysloch je totálne zbytocne