Odhaľujúce fotky na internete - čo bu na to povedali vaši muži?
Ahojte ženy, dám trošku odľahčenú temu.dnes som bola na Instagrame a jedna kočka (mamina, čož je jedno, nie je dôležité, či má alebo nemá deti) pridala fotku v plavkách.
Samozrejme takú pohľad zhora ,aby jej vynikli prsia a zadok a proste krivky, postavu má krásnu. Ďalšiu fotku pridala v krásnom spodnom prádle s popisom, že manžel má dnes narodeniny, tak si už darček vybral. Ženy jej tam komentovali , že či jej manželovi nevadí, že sa takto fotí na internete,že ich manželom by to teda vadilo.
A ona odpísala, že to ťa teda manžel drží skrátka.
Moja otázka znie, vadilo by vašim polovickam, keby ste sa fotili v plavkách a spodnom prádle na internet?
Môjmu mužovi určite áno.Ako je to u vás?
Riešia to vaše polovičky alebo im je jedno, čo fotíte na net.
Mňa by to zaujímalo z psychologického hľadiska - čo u týchto žien zapríčinilo tu potrebu aby si nad nimi niekto cudzí brhlil pipiniaka? 🤔😄
Jeminky ja ani instagram nemam 🤣 zalozila som si ucet asi 8 rokov dozadu, ale nejak ma to neoslovilo. Nechapem tu pointu davat tam kazdy den fotky, kde..s kym..kedy...
Asi som puritanka ale take polonahe vystavovanie sa mi nepaci, je to trapne a to krici po nizkom sebavedomi. (Podla mna). Kazdy kto ma trosku sebareflexie vie kde su hranice.
Ja si myslím, že normálnemu a hlavne úprimne milujúcemu mužovi by to vadilo, keby jeho žena sa pretŕčala ako taká kurva 🙂 takmer doslova. no a za mňa osobne - nie, nepotrebujem niečo také a nerobila som to ani v časoch, keď som mala naozaj dokonalú postavu 🙂
@kittykat22 tak ja ti neviem.... žena, ktorej nedopne, že ak zverejní takúto fotku na internete, tak že na nej bude pár úchylov slintať, nie je potom kompletná 🙂
@panelacikova ci vadi alebo nevadi muzovi, ze sa jeho zena pretrca nie je o laske - ale o sebavedomi. A sama si to napisala - kurva. Kuva = spat s inymi muzmi. Lenze muz ktory to vlastnej manzelke dovoli, ma vnutorne sebavedomie a istotu, ze jeho zena s nikym aferu mat nebude 🙂 Nema obavu z konkurencie. Berie to tak, ze ostatni mozu len slintat nad jeho zenou, kym on ju ma doma.
Ja som dost pruderna v tomto pripade.nikdy by som sa nefotila v plavkach a ked na insta niekoho sledujem kto da nejaku sexi foto tak zrusim sledovanie
@dovozadokoca brhlil pipiniaka 😀 😀 😀
je to na na kazdeho uvazeni a voli. mam kamosku co nafotila brutal steklive fotky akoze fakt ze nahe kvazi a dala si ich na fb... a je to vs vzdelana medzinarodne pracujuca top manazerka. je mi to divne ale ked to tak citi? aj ked si myslim ze tocrobi lebo ma nizke sebavedomie po rozvode. a zas mam aj ineho typka. vysokopostaveneho itckara s vlastnou firmou ma fb ktory rad cvici a myskim ze ma extra rad seba. vela akoze cute selfie si robi a dost casto aj fotky hore bez. niekedy v ramci cvicenia niekedy len tak. no ..pride mi to ze ludia co toto robia mavaju chorobne vysoke alebo chorobne nizke sebavedomie. nic medzitym.
@zazvorka87 no napriklad ja som davala často na siete také veci ako, čo sme robili, aktivity, nápady a podobne. Časom mi došlo, že okruh mojich ľudí to jednak nemá ako inšpirovať a druhá vec, potrebovala som ukázať asi svetu, že to robím dobre. A sama som nad sebou, ako matkou, velmi pochybovala aj pochybujem. Prestala som to robiť. Keď niekde niečo dám, tak v zmysle potešte sa so mnou a pre ľudí, ktorých viem, že to zaujíma (napr. skupinový chat s matkami z mojho okruhu).
A snažím sa nehodnotiť. To, že niekto niekde háčkuje, ma 5 detí, ktoré su úžasné, talentované, krásne, šikovné, má podľa sociálnych sieti skvelý prístup k výchove, je krásna mamička a podnikatelka a pod. nemôže mňa deprimovať. Prestala som aj sledovať všetko. Keď sa rozhodnem dať svojmu dieťatu na večeru rožok s maslom a niekto robí ovocnú kašu na ghee z bio pohánky s čerstvou bio zeleninou, aj tak som rovnako dobrá matka. A aj naopak, keď ja niečo dokážem a iný nie...
Takže podľa môjho - je to len tá obrovská potreba byt uznaná ako krásna, skvelá, dokonalá, šikovná a vlastne ako niečo viac, než ostatní.
@zazvorka87 ved ale preco pises veci ktore niesu pravda. V prispevku bolo, ze sa ukazala v spodnom pradle, ze ho ma oblecene pre manzela. Neukazuje vaginu, neukazuje to preto aby balila cudzieho muza. Takze o tom ako sa ukazuje hola nikdy nepadlo slovo, a ty ju zamerne zhadzujes a ponizujes - na zaklade lzi. Jedna vec je s nou nesuhlasit, druha vec je prekrucovat veci a klamat, len aby bolo po tvojom.
@zazvorka87 ale ved je uplne v poriadku s nou nesuhlasit, alebo sa prezentovat inak ako zena, o ktorej je tato diskusia. Ale pisat o zene, ze je kurva, ze sa ukazuje hola lebo chce balit chlapov a je *****, ktora asi nema ine kvality, nie je v poriadku. Mne skor vadilo na tvojom prispevku ponizovanie a zhadzovanie. Zober si to z druhej strany - ze niekto teba bude oznacovat za asexualnu chuderu, pretoze nikdy nic online nedas, alebo davas veci uplne ineho charakteru. Mali by sme byt sebe tolerantnejsie.
@kittykat22 Netusim, o akej dame je rec, ani nejdem sudit jej pohnutky, mozu byt rozne, mozno chce ohurit zeny viac ako muzov, mozno si mysli, ze ine zeny inspiruje a mozno je naivna v tom, ze jej insta nesleduju aj chlapi alebo v tom, ako muzi reaguju na fotky tohto typu. Ja sama som taka, ze viem ocenit zensku krasu a kolkokrat zeny aj tu na MK pochvalim, takze ozaj nejdem sudit, len si dovolim povedat, ze urcite sa najdu zeny, ktore zverejnuju fotky preto, aby ohurovali a zvadzali chlapov.
Odpoved na povodnu otazku - mojmu muzovi by to velmi vadilo,+ ked je raz nieco prenho, tak nie pre cely svet, a ani by ma to nenapadlo, kedze som za..hladam spravne slova... sestersku spolupatricnost😀. Zeny musia drzat spolu. Zeny, ozaj, drzme spolu... je smutne, kolke z nas su podrazacky a nezvadzaju len online, ale aj v real svete. Moja vyzva je, aby sme ne/robili druhym to, co chceme aby ne/robili nam. To je zlate pravidlo a je dobre sa nim riadit. Ked mam raz sexy postavu, nech z nej ma radost najma moja polovicka a nie muz mojej kamaratky, ktora bojuje s kilami navyse, vsak. ;)
@le4 toto nevysvetliš tým prázdnym hlavám v spodnom prádle 😁
@le4 ja tiez neviem o koho ide. Inak mohli by napisat 😅 take drahoty koli verejnemu IG
Tak nejaká klasicka fotka z dovolenky, pripadne spoločná, kde sme obaja v plavkách, je úplne v pohode. Ale aby som hádzala špeciálne fotky v dakej sexy póze a spodnom pradle, to už by bolo cez, jemu by to prekážalo aj mne by to bolo divne.Su fotky a fotky, plus póza aby vynikli prsia, zadok, aj keď krásna postava, to sú fotky pre súkromie alebo katalógy. A keď k tomu dám komentár, že muž si darček vybral, tak to rovno môže aj napísať, dnes bude horúci sex v našej spalni. Neviem, na mna to pôsobí skôr vulgárne, a na muža tiež.
@kittykat22 nie je to tajomstvo, hovorila som o žene menom Miška Leitnerová , je to češka a má na IG meno b.a.b.i.k.a
Ono nejde len o túto konkrétnu dámu, ja som to myslela celkovo , ktokoľvek na sociálnych sieťach , keď pridáva takéto fotky.co vy ženy na to a čo vaše polovičky by asi povedali 👍👍 ďakujem za rôzne odpovede žienky 😊
@brna1989 tak tuto slecka Leitnerova podla mna nie je ziadna lacna deva a chudera ktora sa prezentuje len telom, ako tu padlo. Okrem toho ze je krasna, skvelo vypada, stara sa o dieta, zjavne ma dobry vztah s manzelom ... well ... niekto si to vie zariadit v zivote.
@kittykat22 no to ja som nikde ani nenapísala , že je lacná deva, ja ju rada sledujem, ani ju neprestanem sledovať, za to , že pridala také fotky.
Ja som chcela vedieť názor, čo by povedali vaše polovičky , na také fotky, keby pridávate.
Téma sa netíkala charakteru, práce, starania sa o domácnosť ,ani ničoho podobného ohľadne nej.aspon z mojich úst to nevyšlo.
Niečo tu smrdí.............samochvála?
Instagram nemám, ale ani na FB či tu na MK nemám veľkú potrebu zdieľať svoje fotky so zvyškom sveta (a nie som ani tučná, ani škaredá).
Kočka, ktorú ste opísali vo svojom príspevku a neskôr ste teda napísali aj meno Michaela Leitnerová je bývalá finalistka Českej Miss 2012 a blogerka, živí sa aj ako modelka. Toto som si teda vygooglila, lebo meno mi vôbec nič nehovorilo. Je teda zrejmé, že jej TELO ju živí, tak isto ako aj uverejňovanie takýchto fotiek. A buďte si istá, že to nie je pár drobných.
O jej manželovi sa tiež dalo čo-to zistiť na googli. Prachatý 50-ročný podnikateľ, 4-krát ženatý, všetko bývalé Miss-ky. Je teda zrejmé, že je "vysadený" LEN na krásne a mladé ženy a teda, keď sa jeho krásna žena prezentuje na Instagrame v spodnom prádle, myslím, že mu to len imponuje a nebude to žiaden žiarlivý "týpek". Možno to berie aj ako bezplatnú reklamu pre seba samého.
Preto tu treba rozlišovať, či na net dá žena - modelka, Miss-ka, blogerka, influenserka atď. nejakú "šťavnatú" fotku, z ktorej určite niečo má (peniaze, nové ponuky, ďalšiu spoluprácu...), alebo dá takú "štavnatú" fotku žena, ktorá pracuje ako lekárka, učiteľka, účtovníčka atď. Myslím, že to by bolo trošku faux pas, keby také fotky objavili na internete spolupracovníci, nadriadení (riaditeľ, šéf...), prípadne budúci zamestnávatelia týchto žien. Na druhej strane, možno si krásne, ale "obyčajné" ženy (myslím, nie mediálne známe) takýmito fotkami dvíhajú nízke sebavedomie. Kto vie?

.....Ja uz som dost vela takych tu na mk zablokovala,mne su tie nastajlovane fotky protivne.....