Odkiaľ majú stávkové kancelárie peniaze na výhry?
Teraz po MS som zaevidovala, že najviac výhry bolo ked sme hrali s Francúzskom a dokopy sa vyplatilo cez 1,3 milióna. To odkiaľ berú toľko aby im vyplatili? Je mi jasne že nie každý tiket vyhrá ale to sa nazbiera na tom až taká suma ?
Neboj, nazbiera sa ovela vyssia suma, tych neuspesnych bolo ovela viac…
Oni vedia co robia, kurzy su nastavene tak, aby neprerobili. Nestrielaju ich len tak z brucha.
Na finstate si môžeš pozrieť aké majú zisky. A môžeš mi veriť ze sú aj prekvapenia a tam vtedy stávkové ryžuju jedna radosť.
Sú ľudia ktorý vsádzajú aj tisíc a viac eur
Slováci za minulý rok prestávkovali 1,32 miliardy eur. Za minulý rok uzatvorili stávky vo výške 21,36 miliardy eur, na výhrach im bolo vyplatených iba 20,4 miliardy eur. (toto je info z 28.3.2024)
@babovka2321 to som si až teraz uvedomila
Zápas Kanada vs Rakúsko, keď rakušania v posledných 20 stotinách zápasu dali víťazný gól... kurz na kanadu bol asi 1.01 a na rakúsko das 11. Myslíš, že kto bol taký blázen, že by stavil na rakúsko v zápase s kanadou? Tento zápas aj mne pokazil tiket (za 5€. Možná výhra 366 tisíc :D ). Čiže určite bolo aspoň stotisíc päťeurkárov, čo stavili tak ako ja a prišli o 5€. No tak sa im to nazbieralo... 🙂
Robila a m v stávkovej kancelárii a neboj peňazí majú habadej .majú z čoho vyplácať a ešte im aj ostane
pocet pravdepodobnosti a kalkulacia rizik je to na com su vsetky stavkove kancelarie a loterie postavene. Ale ked sa pytas odkial beru peniaze? Od tych co stavili a nevyhrali. Neberu si na vyplatenie vyher uver
@viestta ale na začiatku keď začali podnikať aj oni museli mat kapitál. Najväčší zisk je z kasín.
@thirstymonk a to máš natipovanych v tých 5 eur viac výsledkov ? Ako mohla byt taká veľká výhra? Ja som pozerala tie kurzy a ono to tam je tak nahodené, že sú dosť malé kurzy 😅 ak chápeš čo myslím. Vyhráš možno tak dvojnásobok
@thirstymonk hrali s Finskom
@bonboniera to vazne tolko Slovaci prestavkovali? To je brutalna suma. Vidim na poste ako hlavne dôchodcovia donesu aj 5 tych papierikou zo stlpcami a pani im to tam dava do stroja. Spravidla nemaju nic. Sa vzdy len cudujem, ze na toto maju peniaze. Ale tou sumou som uplne šokovaná.
@thirstymonk keby som mal vyhrať 366 tisíc a chybe mi jeden zápas tak ho istým. A ešte jedna poznámka keď bol stav 2:2 a malo času do konca tak je najmenší kurz na remízu. Na 1 alebo 2 sú vyrovnané. Určite nebol kurz 1,01 na Fínsko. Kanada vyhrávala s Rakúskom 6:1 a hostia dokázali vyrovnať na 6:6 a v predĺžení Kanada vyhrala. Na výhru 366 tisíc potrebuješ 15 až 20 zápasov a nie s malým kurzom
Tak kurzy sa násobia a príklad dáš tri s kurzom 5 a 5 a 5 to vychádza 125 kurz krát 5 e vklad a keď to vyjde máš výhru
Keby to nebolo take vynosne, tak tych stavkovych kancelarii tu nie je ako hub po dazdi. To mas to iste ako tie sms do radii a ich enormne vyhry. Ja si vzdy len poviem, ked pocujem tie sumy, co ludia mozu vyhrat, ze ty kks, to ako na tom musia ryzovat
Samozrejme že sa vyzbiera...a oveľa viac .štatistika nepustí...nie darmo sa hovorí že stávkovanie je stupidity tax 😘

Keby len taka suma. Veď keď vsadi 1,3 milióna ľudí len po 1€,tak už mali na výhry. A sú aj taky co vsadili niekoľko sto €