Odkiaľ sú ockovia s radami a skúsenosťami?
Tak ak máte chuť sa podeliť so skúsenosťami ockov kľudne sa pridajte. Môžme podebatovať o vážnych i menej vážnych témach keď to dokážu naše baby prečo by sme neriešili tiež problémy cez fórum 😀
Maruschka to spravi lavou zadnou, ona je ina hlava. ja sa buDEM len tak viezt 😔
ahoj kika chela som tam dat daku inu normalnejsiu ale nevzalo mi mi ju tak mam spat tu predoslu
ja sa tiež lúčim pridám s ku kike 😉 7355
pre tých ktorí nevedia čo to znamená gorazd vysvetlí 😉
ahojte zajtra
koukám, že tu kiko roznesl mylnou fámu, že čekám radu, ale doporučuji mu, ať si přečte můj první příspěvek. Žádnou radu jsem po nikom mechtěla. Špatně čte! Kiko- kážeš vodu a piješ víno! Však to je dar mužů stále radit. Ale každý psycholog mu řekne, že ženám stačí, když někdo naslouchá.
Jen jsem se zmiňovala o nebezpečnosti PS. Jak tu vysedáváme a pak nemáme čas- třeba na sex. Radu, ať si vyrazíme mi dal Pasko a na tu jsem reagovala. Nemám důvod se po mužích vozit, protože po mužích já naopak toužím 😵 . Vím, že s našim problémem mě nezasvěcený pomoct nemůže. Reakce jsou přesně takové, jaké jsem čekala, kdybych tu vznesla dotaz, nebo požádala o radu. Proto jsem tak nečinila. Nechci vám tu čeřit vodu a ani se dohadovat. Dělám tlustou čáru a reagovat budu jen na dotazy týkající se třeba JRD. 😀
Jo a porod s manželem u nás máme taky za sebou. Byl náročný a manžel byl celou dobu se mnou. Přespal jednu noc a pokud by chtěl, mohl zůstat klidně celou dobu. Stálo nás to 500kč a nemuselo se to dopředu nikde psát a ani hlásit. Pokud by se mnou nebyl přes noc, platili bychom za přítomnost u porodu 200kč. Ale taky je to tady různé. My byli v Ostravě, čili taky větší město, ale už se s nima dá v klidu dohodnout. Dítě jsme měli v inkubátoru a i když jsem nemusela být hospitalizovaná s ním, tak mě tam na moji žádost bez problémů nechali. Byli suprovní. Myslím, že už je dnes vše nakoněné tomu, aby rodič byl svým potomkům nablízku. A kde nejsou vstřícní, tam bych nerodila.
U vás se říká psycholog jen mužům? U nás už i ženám, teda pokud vystudují psychologii.Jsou to sice psycholožky,ale můžeš klidně říct : jdu k paní Tralal, ona je psycholog. Toš to začíná být dobré psycho 😉 .

robí ako treba aj vikendy ale dneska nemal byť doma no zdrhol im 🙂 za mnou 😵 😀