icon

Odkiaľ sú ockovia s radami a skúsenosťami?

kiko13
27. sep 2007

Tak ak máte chuť sa podeliť so skúsenosťami ockov kľudne sa pridajte. Môžme podebatovať o vážnych i menej vážnych témach keď to dokážu naše baby prečo by sme neriešili tiež problémy cez fórum 😀

evaje
13. okt 2007

Nebo se šel možná radit. Vedle jsem zahlédla téma: přítel odmítá svatbu 😅

paska
13. okt 2007

a ty si tam už bola?

evaje
13. okt 2007

Paska, podle toho, co znamená to 73. 69 asi každý zná, ale 73 mě trochu mate. Možná, že to je to na co s manželem zapomínáme 😀 Jejda mane, teď se na mě zase sesypou rady. Ale pokud budou účelné, tak to unesu 😅

evaje
13. okt 2007

Né nabyla, my se s manžou do svatby hnali.- 😀

paska
13. okt 2007

ja aj tak stale nemôžem pochopiť tu tvoju situaciu ty chceš a on nie? a ako dlho to trva? 😅 😕

evaje
13. okt 2007

Ptala ses na to téma nebo na toho psychploga Tralala 😠

gorazd121
13. okt 2007

paska, tak to uz necham na nich... ja sa tak len lucim

paska
13. okt 2007

psychologa 😅

paska
13. okt 2007

😀 som ja chcela len trošku temu odlahčiť 🙂

paska
13. okt 2007

sa ja teda lučim 😉 zajtra ma ordinačné hodiny Mudr.Pasko 😀 😉

evaje
13. okt 2007

tak 7355+69?

julova
14. okt 2007

ahojte vospolok 🙂...

julova
14. okt 2007

paska - ta nova foto v albume je chocholusik? 😉 rozosne 😀

pasko
14. okt 2007

ano nova fotka je naš chocholušik a zdravim ta julova aj manžela som rad že sa k nam pridal dalši chlap 😎

julova
14. okt 2007

ahoj pasko 🙂....zasa pracuje ten moj...tak snad dnes z prace nakukne..ale ako uz bolo spominane, ked sa mu navalia zakaznici tak prepasie aj porod nasej princezny 🤐 😀 ...ale to hadam nie...to si nenecha ujst...ma este jedneho kolegu, ktory ma s manzelkou rovnaky termin ako my a aj robia s mojim Petom na smene...tak bude sranda, ked dostanu naraz telefonaty, dvihnu sa a budu bezaaaat...ze veduca sa uz na to psychicky pripravuje 😀

a inak tu "u Vas" je tak dobre 🙂...veeela odlisnosti (pozitivnych) oproti niektorym babskym temam...tu by sa dala empatia vidlami prehadzovat 😉...

pasko
14. okt 2007

aj ja pracujem aj v nedelu ale teraz mame problem ktory sa vyrieši a od zajtra makam dalej aspon jeden oddychovy den.tato tema je v poho len keby sa nam sem nesr.... podobne typy ako evaje lebo ta ma velky problem sama so sebou ale ostatne normalne maminy vitame s otvorenou naručou 😀 😀 😀

julova
14. okt 2007

moj Peto robi dlhy-kratky tyzden, takze to bude dobre aj k nasej malej..ale zajtra,pozajtra bude oddychovat 🙂...

ej veru....zazila som si sice aj ja parkrat v zivote co je mat "nedostatok" 🤐 , ale mam za t, ze tu na nete to sotva vyriesia 🤐 😉

pasko
14. okt 2007

ja robim len dlhe tyždne ja totiž robim v stavebnictve a tam si odrobis nejakych 15,16 dni za sebou a potom idešdomov tak na 5 dni a zase odznova.teraz stavame to nove obchodne centrum mlyny v nitre. 😝

julova
14. okt 2007

tak to musi byt tiez riadny zaberak 🤐 ..ale aspon udrzujes kondicku 😀 ..ale co uz si clovek navybera..v dnesnej dobe je clovek rad,ze ma pracu...a kapitalisti Ta vycucaju do spiku 😀...

petku
14. okt 2007

dobre rano drobec , nazdar pasko.. 🙂
no som v robote, ale snad sa sem dostanem..najprv si daju nejaky ten rezen na obed ludia a potom zacina sialenstvo. To mam vzdy pocit, ze sa sem stahuje cela BA, ale len preto, ze sa idu pytat.. skor otravovat 😠 , no nedela je uz taka

kiko13
autor
14. okt 2007

Nazdar pasko, to ti muselo byt velmo smutno 😀 ale ved ti aj ma za kym
na evaje sa nehnevaj ona proste potrebuje niekde zabrdnut 😀

julova suhlasim s tebou tu to evaje nevyriesi

julova
14. okt 2007

bud rad, ze nemas samych zakaznikov ako som ja...by si dospaval moje otazky aspon tyzden 😀 😀...a ty mas byt mily, empaticky a mas nasluuchat zakaznikom 😉 😀

petku
14. okt 2007

ja napisem jeden prispevok a vy celu stranu...
no posnazim sa udrzat tempo

julova
14. okt 2007

ahoj kiko 🙂....

apropo...tu je moj Garfield...dnes ho dokoncim...este nemal usi ked som fotila, ale uz ma aj tie 😀...

https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

petku
14. okt 2007

nazdar Kiko...

... ved hej, usmev a radost zo dna... nechcel by som mat teda zak. ako teba, to by bol tazky boj

kiko13
autor
14. okt 2007

ahoj petku v praci zatial klud?

julova uz sa to zacina podobať len ešte pár tisíc krížikov ťa čaká 😀

pasko
14. okt 2007

zdravim chlapi kiko bolo mi strašne smutno tak som utiekol z roboty hahaha ale nie zajtra idem naspat ale maju tam zle vybetonovane koryta pre nas su o 25 cm užšie a mi tam nedame naše železo tak preto 😎 ale som spokojny s pracou aj naš najvačši šef s holandska prišiel a tiež je z nas nadšeny tak uvidime ako to dopadne 😎 včera sme sa už vypravali o zvyšeni platu taky je on gangster 😀

kiko13
autor
14. okt 2007

ked si si ju zobral az ake tazke by to hadam nebolo, hodil by si na julovu jeden usmev a vsetko by bolo O.K. 😀 či už to tak nefunguje?

pasko
14. okt 2007

no ten garfield je ale pekny pekna praca julova 😀

kiko13
autor
14. okt 2007

joooooj bodaj by takých gangstrov 😎 bolo na svete viac, musim sa aj ja toho mojho spytat ci neuvazuje o niecom podobnom 😀