Odkiaľ sú ockovia s radami a skúsenosťami?
Tak ak máte chuť sa podeliť so skúsenosťami ockov kľudne sa pridajte. Môžme podebatovať o vážnych i menej vážnych témach keď to dokážu naše baby prečo by sme neriešili tiež problémy cez fórum 😀
gorazd fajn foto aspon vieme s kym sa bavime, par zenskych ma nejaky problem doma s chlapom tak chceli radu
gorazd strašne sa podobaš na mojho kamoša čo sme chodili spolu cvicit a nemas sa za co hanbit 😎 normal fesak chlap ale neber to odo mna zle ja som normal 😀
Pasko ja som enem taký tuctový ksxicht. Inak keď hovoríš ze ste chodievali cvicit, tak to som urcite nebol ja... 🙄 Hm sa nam to k tej novej teme pekne zapĺňa: baca, sedliak, fesak...
Ešte zohnať nejakého hoňelníka a traktoristu a okrem témy založíme aj JRD 😀 🤐
kiko ja to poznám aj tak že podľa seba súdim teba... Sorry dámy, nemyslel som osobne 😲
Ale to vies pasko ze riadne JRD musí mať aj referenta pre medziľudské vzťahy aby mohlo požiadať o podporu z EU... 😅
hlasim sa na funkciu referenta v JRD vsak z fondou EU sa da nieco uliat 😀 😀 😀 teraz som sa zachoval ako spravny slovak
Hm len či nám to naše lepšie polovičky dovolia...
Iste budú chcieť mať akcie v takom lukratívnom biznise.. 😵 😵
mysa možme ne eu vys... hlavny je ten traktorista a honelnik a sedliak.kiko s tebou mate skusenosti s obchodom tak mate slusne vystupovanie tak ste referenti a ideme na to a JRD ako lusk 😎
a pani mama sa k nam ide pridat a ty nemas nazov pre nas nový podnik 😀 , gorazdovi prajem dobru chut a paskovi prijemne vstrebavanie nikotinu
maruschka ale vcera si to s tym hnevanim nemyslela vazne, ved chcel spravit dobry skutok
kedze je jedina zena co sa prihlasila zvolme ju za predsedu, skôr vybavi po úradoch
vyhlasujem nazvotvorbu nasho JRD cakam na vase nazvy ja pridavam nazov JRD SPOKOJNYCH OTECKOV 😎
jáááj kiko,ale sa mu náhodou sám zapol mobil a vytočil moje číslo a tak som počula,ako si nahlas číta Poľovníctvo a rybárstvo v Tescu.Jááj,to je riadenie osudu,že????Božie mlyny melú pomaly ale isto 😀 😀 😀 😝
ano suhlasim s kikom a nase dievcence by teda mohli obsadit popredne miesta v manažmente podniku skor vybavia po tych uradoch su troška krajšie ako my 😀 😀 😀
ale maruschka ved aj ja si citam vselijake casopisy ale gorazd predtym urcite cital nejaky mamickovsky casak 😀
na co vymysleli tie mobili.......... ale ved cital polovnictvo a rybarstvo nevyznaval lasku v priamom prenose to sa da prepacit, maruschka prihovaram sa 😢
Pasko mi budeme ti robosi a baby nech to riadia pridu si oonecne na svoje
dobre,keď baby budu v manažmente,tak chlapom zostáva už len tá dojička,traktorista a človek na vrátnicu 😀 😀 😀 Tak si to rozhoďte medzi sebou chlapci 😀 😀

Pasko sedliak som za sak co ronia za bacu slzy ved on chudak ma problem povedat jednu suvislu vetu