Odkyslenie organizmu a vaše skúsenosti
Nenasla som na mk ziadnu temu ohladom odkyslenia organizmu, preto zakladam novu... 🙂
Vcera som sa dostala k jednej knizke, kde som sa vela toho dozvedela o tejto teme. Napr., ze vnutorne prostredie tela ma byt zasadite, co vsetko si sposobujeme prekyslenim a ako lahko je vyliecit sa od kyseliny.... a este to, ze ludske telo je vraj naprogramovane na 130 rokov zivota, od sposobu, ako
clovek so svojim telom zaobchadza, zavisi, ci zostarne v zdravi, alebo ochorie a predcasne umrie.
Takze, som pripravena to vyskusat a pripadne aj zmenit jedalny listok... uvidime, ci to potrvdi svoje ucinky tak ako sa pise v tejto mudrej knizke...
Mate s tym niekto skusenosti??
ja mam tiež tu knižku o odkysleni organizmu ale bohužial sa tak nestravujem ,lebo mi to pride jak dieta a mne chutia vždy všetky zasadite potraviny ktore nesmiem 😀 Ale vraj to je velmi zdrave a dokaže aj vyliečit aj schudnut taketo stravovanie.
ahojte
aj ja mam tie lakmusove papieriky z kompavy tusim tam je sto kusov ...
baby a v tej sode sa len kupe? Lebo viem že niekto to aj pije. 😒
som tu davno nebola, tak som vas docitala, super, ze sa drzite a kila pojdu dolu uvidite , moja mamina zacala odkyslovat organizmus v juli a doteraz ma dole 22 kg 😉 vlastne chodime k rovnakej poradkyni , ktora nam radi, ja som ani nepotrebovala schudnut no mala som zdravotne problemy a uz je to ovela lepsie 🙂
a este rada pre tie ktore fakt chcu schudnut treba vylucit vsetky mlecne vyrobky zo stravy , zahlienuju organizmus
ked pojdem k mamine, ona si pecie aj spaldovy chlieb a rozne pagaciky s tej muky, potom sem dam recept ak mate zaujem
tak da sa aj skorej ako mesiac, podla toho ako je prekysleny organizmus ja v lete ked som zacala az po dvoch tyzdnoch sa mi zvysilo ph a to som pila este aloe vera aby to slo rychlejsie 😀
k tej pani chodi aj 15 rocny chlapec ktory za styri mesiace dal dole odkyslenim27 kil, mal 105 ked zacal, ale aj cvicil 🙂
@tinesa To moje pH bolo pred akýmkoľvek odkysľovaním, vlastne ani teraz poriadne neodkysľujem, len sa snažím zaradiť napr. raňajky, večeru zásaditú, pomaly sa "prestavujem" a sledujem, kto ako sa z tejto diskusie stravuje, aby som získala nejaké inšpirácie. Takže ešte nejdem naplno. 😉 Ale chystám sa .
na veceru som si robila salat, listovy, spenat cerstvy, kapusta cervena a biela, rajciny, hrianku som opiekla najkrajanu na kocky, trosku ovcieho syru, slnecnicove a tekvicove semiacka, poliala som olivovym olejom, citronovou stavou a trosku vody s bujonom som zarobila... a obliala, mnam!!!! 😝
zajtra na obed spenat uvarim s cesnakom, cibulkou, kyslou smotanou a trosku ovcieho syra dam do neho. a k tomu zemiaky... uz sa tesim na obed 😝
@bambi2
no ja som mala na obed dva banany s citronom. to mi velmi smakuje :D
dneska som nakupila, ladovy salat, hlivu, pomarance, banany, mrkvovu stavu, pomarancovu, a neviem tusim jablkovu, redkovky, kalerab, jogurty, acidko, fazulu, tak skoro vsetko co sa mi zdalo super z tych zasaditych a neutralnych ... nebudem to sem pisat vsetko... pockam na manzela kym sa zobudi a na zajtra to vidim na brokolicu mnam mnam
holky, tak ja som si este dokupila v kaufiku spaldovu celozrnnu muku - zajtra bude chlebik z nej 🙂
zeleninku na salat som si tiez kupila, len skoda, ze tie olivy este nemam ☹ a zajtra bude k obedu treska na pare so zemiakmi a zeleninou, mozno k tomu aj nejaku syrovu omacku zbucham
na lakmusove papieriky pojdem asi k nasej detskej doktorke, hadam bude mat. v dalsich dvoch lekarniach 0 bodov 🙄
idem si namocit mandle a pohanku na ranajky a dam mungo naklicit, nech mam na veceru do zeleninovych salatov. uzasna vec, detiska mi to hlcu ako cerstvy hrasok 😀
krpata zaspala uz o pol deviatej... ten kupel ju ale poriadne unavil... 😀
a ja mam dnes tolko energie, teraz som dozehlila par veci a predtym este umyla zem... a cely den som drhla sprchovy kut... ten vodny kamen, to je hruza!!!! a zo skla, no horor!!! 😠
a rozmyslam, ze zajtra ten spenat zapecem so zemiakmi aby mi to zjedla aj mala... spenat mi nezje tak to skusim takto urobit...

@pici , ty si si kupovala tie papieriky na to ph ? Kolko ich tam je? Dakujem