Odložené veci a nemocnica
Baby, mam u jednej baby odložené veci , na dobierku ,oblečenie pre malého , drží mi to asi 2,5 týždne,ale ocitli sme sa v nemocnici , teplota ,nevedia čo mu je ,nič neviem ..naozaj nič , veci ešte neposlala ,ono je mi to strašne ľúto ,neviem čo mám robit..ale neviem dokedy tu budeme, neviem čo a do škôlky nepôjde tak skoro určite..nechcem aby to posielala a nakoniec sa niečo.zvrtne..Akoby ste to brali vy? Som ochotná jej nejakú finančnú kompenzáciu poslať že čakala ..ale sú to značkové veci, predá to rýchlo aj bezomna , je mi to tak ľúto, toto už nikdy nespravim strašné,aby som mala výčitky kvôli handram,že som v nemocnici, jediné čo mozem.jej poslať malého foto z nemocnice že naozaj ale inak neviem čo aj tie peniaze nejaké..dobierku ešte neposlala..
O tretej v noci keď máš dieťa v nemocnici sa netráp vecami. Vysvetli, pochopí neboj
@klip0 no bojím sa že nepochopí , či má aj nepovlaci po všetkých portáloch ze ako som ju oklamala🙈 čo sledujem rôzne diskusie tak ono by to nebolo ojedinele ,že tá druhá strana nepochopí ..
Vôbec to nerieš. Ona sa poučí, že držať niekomu veci sa neoplati. Stáva sa, je to tak trochu jej chyba. Ja som sa už tiež poucila a nikomu už veci nedrzim. Žiadnu kompenzáciu neplat. To je proste obchod. Raz vyjde, raz nie. Naozaj sa netráp a nikoho si neokradla ani nepodviedla takže na žiadnu čiernu listinu sa nedostanes
Ja nerozumiem ...veď ti dobierku može vybrať niekto z rodiny na pošte ....a keď sa vrátiš tak si to zoberieš..
@aurinia áno ale ja teraz možno mesiac pracovať nebudem a ja vyplatu mať nebudem ..keďže keď ja nepracujem tak nezarobim..nebudem dávať teraz peniaze na oblečenie keď neviem čo bude..lebo ja naozaj neviem 🤷 ani kedy nás pustia ani nič ..
Napíš jej ze o veci už nemáš záujem z dôvodu zdravotného stavu dietata. A čau..
@ariannazara len mozno ma povlaci po stránkach kade tade..už som od nej veci brala , samozrejme bez problémov, len sa mi z ničoho nič zmenila situácia .
Je to ponaucenie dobuducna aj pre teba,ze nemas kupovat znackove veci,ked na to nemas. A takisto pre nu,ze nema nikomu drzat veci.
Ak si uz od nej brala veci,pozna ta,tak preco by ta mala kade tade povlacit.
@marca12 ja by som na ne mala ,za normálnych okolností,by nebol problém , žiaľ som nerátala s týmto ..ja zarobím dosť , avšak teraz keď vypadnem možno na 3 týždne ,sa nechcem dostať do nejakých problémov , kvôli veciam ..musím platiť aj hypo aj nájom, a všetko a to je už dosť ...keď v podstate mesiac v práci možno nebudem a to keď mi ochorie druhé tak koniec ..
@lienka.7 áno za 200..a stalo sa to teraz , teraz..kedy hneď ..veď to je teraz ..ja tu nie som ani deň s cestou ..
@lienka.7 a ako vidíš dosť ma to štve, ale toto už nespravím nikdy viac , aby som sa popri dieťatu trápila ešte aj s nejakými handrami, lebo som niekomu niečo sľúbila , nikdy viac
Tak je to ozaj trochu neseriózne a nerobí to dobrý veľmi dojem… nápis jej čím skôr, že to už nechceš. Čím neskôr jej povieš, tým horsie. A skore uzdravenie
@bluka2 uvedomujem si to a veľmi ma to štve , pretože ja si svoje záväzky plním..aj voči dodávateľom aj zákazníkom ..vždy , zato má s.rie..
@bluka2 to nie je o Tom že nechcem , čoby som nechcela , len sa bojím ,čo bude..keď nebude moct ísť do kolektívu,ja nemôžem do roboty..nemá mi kto mať
Možno nebude riešiť. Proste povedz, že to nemozes kúpiť, povedz a zabudni na to, čo bude potom už nie je v tvojich rukách
@bluka2 tak akoze budem sa jej to snažiť vysvetliť, ale tak vieš ako to je..je mi to nesmierne ľúto ..naozaj ani som nespala kvôli tomu ,že to takto dopadlo , nakoľko sa ozaj vždy maximálne snažím ..
Mne je jedna vec cudna,8/10 co neprebere alebo si po case odkladania rozmysli zrazu ostane v nemocnici fakt skoro kazda a ohana sa nejakymi nezmyslami s fotkou dietata…preco ci to nedala hned poslat? Teraz si len pseudo zadne vratka robis ze akoze to je to luto-tipujem te na MK si to predala…
Ponaucenie nekupuj veci za 200€ ked to je tvojs rezerva..
@judit47 nie je to na MK, a aké zadné vrátka prosím ťa??
@judit47 či to je teraz moderné ,či ako ?
No ved nech ti to posle doporucene/kurierom a preberie kamoska/mama/sestra. Ci uz dat rovno ich adresu alebo im povies, kwdy je zasielkaa k vyzdvihnutiu
pises uplne rovnako ako ta baba s mobilom na dobierku rovanke frazy
nabuduce ak nemas peniaze tak si neobjednavaj
Tak drží ti to 2,5 týždňa? prečo tak dlho, prečo si to hneď nezobrala?A od dnes ste v nemocnici? takže nebude výplata, nemôžeš to zaplatiť? No asi sa nahnevá,zverejní ťa a možno nie veď uvidíš.
@mamina7070 mobil na dobierku? Vzivote! Bože ľudia ja som sem prišla pre radu ,nic iné , tu sa foto riešia , mobil..vás názor , ja som myslela že keď tu baby všetko mozne dávajú, od partnerských problémov , menštruačných a ocikanych testov a milión komentov majú tak dáte radu aj mne
@chrumka333 lebo som brala viac veci, a jednu časť som už prebrala..zato
@evkamotka skúsim sa dohodnúť s niekym , vyskúšam dnes , nech nestratim status dôveryhodnej osoby..si zakladam dosť na tom aj v práci aj v živote..otrasná vlastnosť , keby mi bolo všetko jedno ,bolo by mi lepšie v živote
@autorka akú radu tu vlastne ocakavas? Ty nemáš vlastný mozog ci aspoň základy slušného chovania? Keď raz niečo nechcem, tak napíšem, HNED, prepáčte, ale nakoniec som si to rozmyslela. A nezávadzam predávajúci historkou ze som 3 tt v nemocnici. Balík ti môže poslať aj na niekoho iného, jej je to jedno. Mimochodom, odborná lehota zásielky na poste je 18 dní. A nabudúce keď nemáš peniaze, tak nenakupuj.
@lienka.7 prepáč, nikdy sa mi to nestalo , nevedela som ako reagovať , a opakujem , nie som tu ani deň , akoze hneď? Ale skúsim to nejak zariadiť..
lepsie v zivote by ti bolo keby si si neobjednavala nieco na co nemas financie

Jediné čo ma štve že sa určite veľmi nahnevá