icon

Odobratý vodičský preukaz

pellka
19. nov 2022

ak niekto zrazi cloveka na prechode ale nic mu nieje zeje vsetko ok… je odobraty aj tak vodicky preukaz? Kamos
Je na policii nevidel staru pani tukol donej mala by byt ok ale ma
Mu prist postov ze co dalej zatial mu vodicky zadrzali kym nepride
Rozhodnutie ze co dalej.. nepoznate nahodov taku situaciu alebo ste mali ze co bolo v takom pripade?

Strana
z2
riyadh
19. nov 2022

@mikadooo sme topky😂😂

mikadooo
19. nov 2022

@riyadh kľudne si vyhľadaj iný zdroj. Hlavne tu nechrľ síru, keď vlastne ani nevieš aktuálne informácie. A k tej skáčucej babke na prechod - predpokladám, že babka bude mať pre políciu úplne inú verziu. Ak by ju auto len šuchlo a nič by jej nebolo, načo by vlastne volali políciu, hmm?

riyadh
19. nov 2022

@mikadooo k nehode, neviem co ako sa stalo nemozem sudit, ale orientujem sa len podla toho Co pise autorka.. Dom aj vodic aj chodec.a aj moje deti ucim a vstepujem ze ked maju zelenu a su na prechode neznamena ze sa nemaju pozriet vlavo vpravo.. A ak za hmly na poslednu chvilku ako autorka pise sa babka rozhodla skocit na prechod, mnuz Co nato povedat ze okrem toho ze Seba ohroxila este na robi problemy zivitelovi rodiny... Lebo na prechode ma prednost...

mikadooo
19. nov 2022

@riyadh tiež nepoznám ako to bolo, ale ten príbeh je až podozrivo vytunovaný na jednu stranu. Každopádne, k tejto veci autorke neviem poradiť, takže už nebudem v tejto diskusii reagovať, pre políciu nie je relevantné, čo kamarát povedal, relevantné je, že drcol do babky na prechode. A podľa toho budú priestupok hodnotiť.

lilope
19. nov 2022

@pellka len podotknem, že ak bola hmla, dokonca aj tma, tak chodec je povinný mať reflexné prvky. Človek v čiernom je na neosvetlenej ceste (ak bola) neviditeľný.

pellka
autor
19. nov 2022

@lilope povedala ze sa pustila na prechod a myslela si ze zastavy… lenze snezilo bola tma celkovo zla vyditelnost je to jeho vinna beriem ale ona… sa nema co pustat a mysliet si ze auto zastavy zvlast ak ju skoro nieje vidiet .. hned ten den bola na vysetreni a bola prepustena domov liecba 0-7 dni takto to ma napisane v sprave vieme to lebo moja svokra robi v nemocnici.

pellka
autor
21. nov 2022

Ahojte zase otravujem… ale potrebujem
Poradit a nechcem
Zakladat novu diskusiu lebo sa tu najdu ludia ktori vedia hned ukamenovat aj za blbosti… nahodov niekto kto vie.. do kolkych dni pani by mohla ist znovu za lekarom ze jej nieco je?? Pri prepustani dostala spravu ze je uplne v poriadku… je mozne ze za par dni dojde za lekarom zase s tym ze jej nieco je a bude sa to brat do Uvahy?? Hoci pri prepustani ma spravu ze je v poriadku? Myslim tym ze sa bude stazovat napriklad
Na bolest ruky aj po tyzdni doba liecenia je do 7 a ze si napriklad pretiahne PN

cakambabatko
22. nov 2022

@pellka Ano je to možné..my sme s manželom zrazili ženu v snehovej kalamite(dostali sme šmyk išli sme max 30, žena išla v strede cesty a nereagovala na trúbenie, pri zrazení si len sadla na kapotu to bolo všetko) hneď sme volali sanitku, v sanitke povedali, že jej nie je nič a je opitá, v nemocnici lekár povedal, že sa len udrela ale je v poriadku… po dobu 4-6 mesiacov chodila k lekárovi, že jej niečo je, pravdepodobne jej dal niekto rozum, že vysúdi peniaze.. Myslela som si, že do úvahy sa berie len lekárska správa po incidente ale v našom prípade to takto nebolo.. nerozumiem tomu, pretože za tie mesiace mohla kdekoľvek spadnúť, čokoľvek sa jej mohlo stať, všetko pripísali tomu zrazeniu..aby som podotkla, žena bola stara, spoluobčanka, veľmi chudobná a robila na statku, prišlo mi to tak, že videla, že mame peniaze tak si týmto chcela pomôcť.. vysúdila okolo 5 tisíc a mužovi zobrali vodičský na pól roka za to, že mal predvídať, že dostane šmyk.. z našej strany do dnešného dňa veľké nepochopenie, nerozumiem tomu čo je to za spravodlivosť ale takýto je náš štát… Tak len dúfať, že váš prípad nebude na tom podobne ako náš

Strana
z2