Odpísal vám niekedy niekto slávny?
Mam takú otázku, odpísal Vám niekedy niekto slávny ? :D
Píšem si pravidelne s mojím obľúbeným spevákom z mojej top slovenskej kapely,máme už roky vďaka tomu kamarátsky vzťah,po koncerte má stále berie do backstage- u a mám z toho stále obrovský zážitok 🙂❤️
Možno to znie neuveriteľne, ale pred dvadsiatimi rokmi, keď dávali tie adresy slávnych v časopise eurotelevízia, tak som napísala Angeline Jolie, a ta mi poslala veľkú fotku s autogramom, no je mi jasné že to asi neposlala ona, ale jej manažéri, ale prišlo z Ameriky 😃 a na Slovensku mi odpísala speváčka Misha.
Ja som bola po smrti K.Gotta v decembri na Bertramke u Gottovych dome a hodila som im dopis s malými vianočnými náušnicami všetkým trom a Ivana Gottova mi napísala ďakovný dopis.Mam ho zarámovany
Ja som vám ale nenapisala, že Martin Mnahoncak, keď bol dieťa, tak so svojimi surodencami chodili k babke na prázdniny a ja s mojimi surodencami sme tiež chodili k babke. Teda naše babky boli susedky- cez cestu. A my sme sa spolu všetci hrávali. Preto som mu napisala na Fb, ja Fb nemám, ale cez sestrin, 😆.

Donnie wahlberg new kids on the block - na ruzovom papieri, v ruzovej obalke😍.