icon

Odporučíte značku lepidla na puzzle?

30. nov 2023

Ahojte, lepite niekto? Vedeli by sme mi odporučit značku lepidlá na puzzle? Alebo je to jedno? Ďakujem pekne

bloger
•
30. nov 2023

Wurstol sa volá to lepidlo

vmiri
•
30. nov 2023

Ja som použila obyčajné biele lepidlo z Tedi

autor
•
30. nov 2023

@bloger a to sa ako aplikuje? Nestane mi na puzzliach rozmaznané? Alebo stopy po lepidlá?

jennky13
•
30. nov 2023

v Panta Rei - lepidlo na puzzle - stoji asi 2 eura

bloger
•
30. nov 2023

Natlačíš si vrstvu na tie puzzle a pekne štetcom rozotrieš. Aby to preniklo do tých špár. Necháš zaschnúť a budeš mať krásny obraz. Neostanú stopy pekne to lepidlo uschne.

20erika07
•
30. nov 2023

Aj ja som použila nejake z tesca obycajne tekute, nic neostalo

autor
•
30. nov 2023

Ďakujem všetkým

autor
•
30. nov 2023

@bloger a ešte, zo spodu čo dám? To mi asi pretečie na podložku nie? Tu potom obstrihnem po obvode?

bloger
•
30. nov 2023

Aha tak mi to väčšinou sme lepili na stole. Podložku sme nemali. Ale môže sa použiť baliaci papier niečo také.

tarra6
•
30. nov 2023

Kúpila som si v papiernictve veľký tvrdý výkres (majú aj formát A0), puzzle som presunula na výkres, naliala som na puzzle lepidlo Herkules (z papiernictva) a starou kartou som ho roztrela po puzzle tak, aby to natieklo do každej medzery. Keď máličko bude vidieť lepidlo na puzzle to nevadí, po zaschnutí ho nebude vidieť. https://www.sevt.sk/disperzne-lepidlo-herkules-...

autor
•
30. nov 2023

Ďakujem

saxana000
•
30. nov 2023

Lepidlo na drevo.kedysi bol.duvilax.je.to biele.lepidlo na vodnej vaze ktore po zaschnuti ostane priehladne.