Odporúčte dobrý parfém
ahojte, vedeli by ste mi prosim odporucit nejaku dobru vonavku? nie tazka vona.dakujem
@hettinka dakujem aky je to typ vone? kvetinovy, ovocny?
@sunflower33 chloe-chloe
@sunflower33 parfum je velice ošemetná záležitosť, to si musíš sama odskúšať čo ti sadne. Ja napríklad ked cítim spomínanú chloe, tak mi je blivno.
@janinka007 ano urcite, chcela by som kupit ako darcek, potrebujem nejake tipy
Kazdy ma iný vkus a na kazdom inac vonia. Teraz som si objednala chanel n5 na odporúčanie. Uvidim. A napr.som dostala parfém Harem od LR, najprv sa mi nepáčila, len bol to darcek, nechcela som urazit. A teraz ju milujem. Je sice sladsia, je tam asi karamel a neviem co. Ale je fajn. A moja obľúbená je od avonu Today. Tu musím mat stale.
@sunflower33 a vek obdarovanej? Niečo iné by dom radila mladej žene, iné staršej.
Ja mám tento https://row.jimmychoo.com/en/illicit-fragrance....
Pozri na stránke Notino, sú tam zľavy a ku každej voňavke je popis vône a recenzie.
@sunflower33 tak najprv by si mala napísať, koľko si ochotná investovať 😉
Ja mam momentalne Lanvin Marry me, Blumarine Anna, Chloe Nomad
Ja mám Yves Saint Laurent Black Opium a milujem ju 😊ale-je dosť sladká
@sunflower33 za mna calvin klein: reveal
Momentálne moja najobľúbenejšia vôňa Carolina Herrera Good girl - je to parfém, ale úplne nádherná vôňa.
@sunflower33 ja pouzivam santini london berry je fajn
Do nedavna som pouzivala Jil Sanders Sport for woman, svieza sportovo korenista vona, a teraz mam Mexx woman, tiez lahka zenska vona. Nemam rada sladke a tazke, boli ma z nich hlava.
dolcegabana light blue s citronom
@sunflower33 za mna jednoznacne roberto cavalli
Notino neodporúčam, ceny majú dobre, ale nemyslim, že všetky vône sú originál. Kupujem vo Fann, mám kartu a má ňu zľavy. Napr na spomínanú Jimmy Choo som mala kupónovú akciu -70% , 100ml má vyšla na 30€. Ale aj bez kupónov nám 10-30% zľavy, podľa toho, čo.
Pripadne idem ro AT a kupujem tam v BIPA alebo Douglas, tam majú aj väčší vyber, staršie vône, ktoré u nás už nedostať a limitky.
Tiez neodporucam Notino, maximalne tak mozes odtial kupit vzorky. Nemyslim, ze by predavali faky, ale tie vone su asi stare a prelezane, takze intenzita a vydrz su dost zle...len aby si si neurobila hanbu, ak to ma byt darcek. Niekedy je odtial vona ok, inokedy otras, je to 50 na 50. Ja tam radsej uz nekupujem vone, som spokojna vo Fann a Marionnaud, aj ked je to tam drahsie. Odporucam najskor ovonat v predajni napr. aj tie vone, ktore tu baby chvalia. Predsa len ty poznas tu osobu, ktorej ides parfum kupovat, vies, ake vone sa jej pacia. Za mna ti dam zopar tipov: Bvlgari - Mon jasmin noir L’eau exquise, Bvlgari - Omnia coral, Chanel Chance eau fraiche, Miu Miu - L’eau bleu. Tie nie su az take preflaknute, nema ich kazda druha. Ak chces take vseobecne pacive, ale nosi ich vela zien - tak napr. Lanvin Eclat d’arpege, Versace - Bright crystal absolut (intenzivnejsia verzia), Bvlgari - Omnia crystalline. Vsetko su to lahsie, skor svieze alebo ciste vone.
@seahorse27 BVLGARI Omnia Coral milujem 😍, ale používam na leto. Na zimu BVLGARI Goldea.
Ja mam rada Paco rabanne- Lady million, Gucci- Premiere, Diesel- Red kiss, a teraz som sa po rokoch zasa vratila ku Chloe.
Inak, s parfemami je to vraj tak, ze sa maju kupovat len manzelke alebo mame, inym zenam sa to nehodi 🤷🏻♀️
@sunflower33 ja by som nikomu inému ako sebe parfém nekupovala, je to veľmi osobná záležitosť a pravdepodobnosť, že sa trafis vkusu dotyčného je takmer nulová.
Od LR sú super vône, dlho vydržia a jetam široká škála. Nie sú drahé a máš tam vône aj od Bruce Willisa, Karla Gotta a pod, takže vieš aj zaujať názvom 🙂 Ak by si mala predstavu, či chceš kvetinovú, cistrusovú a pod. viem ti odporúčiť aj konkrétnu. Teraz sú tam aj rôzne akcie alebo vianočné balíčky. Napíš mi.
.... neviem prečo by vône od karla gotta mali ísť do koša, myslíš si, že chloe alebo diesel je nejaká iná liga??? (není) 🙂
Za mna urcite Carolina Herrera - Good girl, Jean Paul Gaultier - Classique intense, Boucheron - Quatre.. vsetky vone intenzivne dlho vydrzia kazda je sice z ineho sudka ale vsetky su uzasne.. odporucam vyskusat 😊

@sunflower33 za mna Jimmy Choo, všetky sa mi páčia.