Odporúčte dobrý parfém
ahojte, vedeli by ste mi prosim odporucit nejaku dobru vonavku? nie tazka vona.dakujem
@seahorse27 Ahoj, zaujali ma tie vone, o ktorych pises. Ves mi poradit aj nieco na zimu - rafinovane, nezne a zaroven akoby zimne?
@mirage Ahoj 😊 Viem...napr. Bottega Veneta Eau sensuelle - moja srdcovka, ale treba vyskusat, lebo su tam kozene tony a to nie je pre kazdeho. Este mi napada Dior J’adore a minule som v parfumerke vonala Armani Si passione (cerveny flakon) a dost sa mi pacila.
@seahorse27 tato, co si pisala Armani je brutalna, krasna 🙂 Kamoska ju najskor mala a ked som ju na nej citila tak si hovorim, ze proste musim si ju kupit.
Je vhodna aj tak, ze do prace, ale kludne aj na vecer, ze do spolocnosti, no mna si ziskala!!
čo toto https://www.notino.sk/narciso-rodriguez/narciso-parfemovana-voda-pre-zeny/ tuto použivam už niekolko rokov a som s nou spokojná a nielen ja, ale i moje okolie
@nada847 narcosi rodriguez som mala kedysi, ale ten červeny. Je skvely, dlho vydrží, Je to taky jemnejší puder, ale zase dlhšie vydrží.
@anulienkalenka objednala som si ten, co mi poslala link, ten som skusila, ked bol aj v akcii 🙂 A krasne vonia, normalne som rada, ze som skusila nieco nove, je to prijemna zmena 🙂
@reabullow aj ja ju zboznujem
@magda15 táto chanelka, čo si psala, že si používala tá je perfektná, tá sa mi páči jak vonia 🙂 a tá vôňa na ktorú sa pýtaš, tak tiež po nej pokukujem, ale neviem, asi najskôr miniem tú čo doma mám a potom skúsim túto, lebo kamoška si ju objednala a teda to je pecka, veľmi príjemná a taká nevtieravá 🙂
@nada847 toľko som nad tým rozmýšľala, až napokon som si ju našla a objednala 😀 nedalo mi to proste 🙂 a našla som, že sa dá objednať parfum aj s nejakým vygravírovaným textom, dátumom alebo menom, proste niečím 🙂 tak som môjmu chlapovi objednala Bottega Veneta Pour Homme a dala som mu tam vygravírovať dátum nášho prvého rande a iniciály 🙂 keď už budeme mať onedlho tú výročnicu 😀
@iren88 presne ako si napisala, ved ked to neni casto, kazdu chvilu tak preco sa neobdarovat. Co take si chcela? Vybrala? Ja teraz pokukujem chcem este taky jeden suchy olej na plet vyskusat, co mi kamoska spominala a videla som ho na nete za fajn cenu. Vraj je to fajn aj takto na leto, ze to plet tak rozziari 😉
@eliska13 https://www.notino.sk/nuxe/huile-prodigieuse-or/ toto je to, co si chcem objednat 🙂 On sa da akoze pouzit aj na telo, aj na vlasy. Ale ja ho chcem predovsetkym na tvar, ze tak teraz na leto, ze by som si aspon nemusela davat make up na seba, ale len totok 🙂
@kamlicek Na celu tvar namiesto make-upu to velmi neodporucam, ma to v sebe viditelne trblietky. Neviem si to predstavit, ze by s tym niekto chodil na celej tvari ako diskogula. Mozno este lokalne naniest napr. nad licne kosti...ale aj na to si viem predstavit lepsi rozjasnovac. Ja to pouzivam len na telo, tam to vyzera fajn. Existuje aj verzia bez trblietok - s tym v pohode mozes ist aj na tvar.
@seahorse27 nemyslela som to tak, ze by mal nahradit make up. Ale myslela som, ze na take rozziarenie, ked proste som uz opalena, ze aby to tak podciarklo alebo akoby som to napisala 🙂 Skusala si ho uz aj na vlasy?
@kamlicek Ono je to vec vkusu. Ja len nemam rada viditelne trblietky na tvari, aj rozjasnovace a leskle bronzery si vyberam skor take prirodzenejsie, s akoby mokrym efektom - doda ti to len taky lesk. Ved v pohode vyskusaj na tvar a uvidis, ci sa ti to bude pacit. Ja Nuxe olej pouzivam len na telo, na pleciach a dekolte vyzera fakt bozsky. Na vlasy som este neskusala, ale mozno raz vyskusam.
My mame Yodeymu a to nam teda ide ze fakt brutal. Tyzdenne nam chodi minimalne za 1000e v nskupnych cenach a vsetko si kupia zakaznici. 100% odporucam. Sama mam doma asi 8testerov 😂

ano, ide o to čo je dobrý parfem. SKus to čo ti doporučuju, ale zase každemu vonia niečo ine, inak to na nom vydrží a aj cena robi vela. Ja osobne som za Shiseido Zen, ale ten sa nepači každemu. Kupujem ho na Notino.