Odporučte kvalitnú sedačku
Zdravím, dámy, neviem, či sa sem táto téma hodí, ale skúsim to, keďže na modrej streche som nepochodila. Plánujeme kúpiť sedačku, ide nám hlavne o to, aby bola kvalitná, tak zvažujeme koženú Saporini, no nenachádzam recenzie. Máte niektorá skúsenosť s touto značkou? Poprípade, viete mi poradiť inú (Inelis, Phase, ...)? Ďakujem pekne
@janina1127 a to sa nebavíme len o farbách, ale reálne sa môže stať, že ti príde celkom iná sedačka. 😂
@lubbi1 prepáč, ja som si tvoju správu vôbec nevšimla. 🙉 áno, vybrali sme si túto, čo som poslala, ani farbu poťahu sme nechceli meniť. 🙂
@lubbi1 Tak je pravda, že tú jednoduchšie zladíš, ale zase tá farebná upúta okamžite po vstupe do miestnosti... 🙂 To si treba ale poriadne zvážiť dopredu.
@lubbi1 Tak je pravda, že tú jednoduchšie zladíš, ale zase tá farebná upúta okamžite po vstupe do miestnosti... 🙂 To si treba ale poriadne zvážiť dopredu.
@prvosienka7 tiež som zvažovala teraz farebnú,páčila sa mi staroruzova, žltá a modrá, ale aj tak sme objednali krémovú. Možno nuda, ale akúkoľvek farbu k nej dáš, vankúše, závesy, doplnky, vyzerá to dobre, kdežto pri farebnej treba byť s farebnosťou veľmi opatrný. A napr ja čím som staršia, tým viac milujem bielu a krémovú, celý byt máme v týchto farbach. Voľakedy farebné, zelené, žlté, modré steny, čarakaté sedačky, koberce..uff
Si pamätám, že sme fičali s manželom na červenej, sedačky, koberec, doplnky a asi po roku sme už boli z nej brutálne agresívny, museli sme to vyhodiť.
@lubbi1 Červenú by som popravde ani ja nezvládla 😀 A skombinovať takúto farbu v interiéri mi príde fakt že nereálne. Možno nejaký ultra moderný byt by taký gauč zniesol, ale to nie je úplne náš štýl...
@prvosienka7 akože tiež som si myslela, že takýto štýl ide úplne mimo mňa, ale aj na predajni Naše sedačky, kde sme boli, sme videli rôzne štýly a práveže by som si vedela možno predstaviť aj niečo také modernejšie... a hlavne sa vieš poradiť, takže by to nemuselo byť také zložité.. 🙂 ale hej, 100 ľudí-100 chutí...

@avanka a dve sedačky sú vám na čo? jedna do hosťovskej izby? 😀
@comani nie, veď phase už doslúžila, tak preto nová, máme ju 12 rokov