icon

Odporučte kvalitnú sedačku

alfonzia10
29. apr 2020

Zdravím, dámy, neviem, či sa sem táto téma hodí, ale skúsim to, keďže na modrej streche som nepochodila. Plánujeme kúpiť sedačku, ide nám hlavne o to, aby bola kvalitná, tak zvažujeme koženú Saporini, no nenachádzam recenzie. Máte niektorá skúsenosť s touto značkou? Poprípade, viete mi poradiť inú (Inelis, Phase, ...)? Ďakujem pekne

Strana
z4
avanka
29. apr 2026
@comani

@avanka a dve sedačky sú vám na čo? jedna do hosťovskej izby? 😀

@comani nie, veď phase už doslúžila, tak preto nová, máme ju 12 rokov

lubbi1
4. máj 2026

@comani a presne tuto latku ste si aj vybrali? mali ste aj ine moznosti, co sa farieb tyka? 🙂

sisulia
5. máj 2026

@lubbi1 Ved to mas vzdy a vsade na vyber. Nikdy nie je sedacka len v takom prevedeni ako ju vidis vystavenu 😉

comani
5. máj 2026

@sisulia vieš čo, v klasickej kamennej predajni asi nie, ale čo sa eshopov týka, tak veľakrát mávajú aj tak, že po jednom kuse, také tie dizajnovky, ak sa nemýlim. ale takto by som ja sedačku rozhodne nekupovala.

tyaja5
5. máj 2026

@comani cez eshop kupovat sedacku? to je pekna kravina podla mna. ved sedacku si potrebujes aj vyskusat, ci ti bude vyhovovat. niekto ma radsej makke sedenie, niekto tvrdsie. aj tu vysku podla mna nevies len tak odhadom, alebo hlbku sedenia...

lubbi1
6. máj 2026

@tyaja5 nie, to by mi nikdy ani nenapadlo. musim ju vidiet nazivo a aj si odskusat samozrejme. 🙂

janina1127
6. máj 2026

@lubbi1 Veď práve. Kupovať podľa obrázku, ktorý môže ešte aj skresľovať 😨

comani
7. máj 2026

@janina1127 a to sa nebavíme len o farbách, ale reálne sa môže stať, že ti príde celkom iná sedačka. 😂
@lubbi1 prepáč, ja som si tvoju správu vôbec nevšimla. 🙉 áno, vybrali sme si túto, čo som poslala, ani farbu poťahu sme nechceli meniť. 🙂

lubbi1
11. máj 2026

@comani ja som si tiez vzdy predstavovale pri kupe gauca taku nejaku zemitu farbu, ze proste nebudeme nejak experimentovat, ale neviem, uplne som nerozhodna momentalne. 😂

prvosienka7
12. máj 2026

@lubbi1 Tak je pravda, že tú jednoduchšie zladíš, ale zase tá farebná upúta okamžite po vstupe do miestnosti... 🙂 To si treba ale poriadne zvážiť dopredu.

avanka
12. máj 2026
@prvosienka7

@lubbi1 Tak je pravda, že tú jednoduchšie zladíš, ale zase tá farebná upúta okamžite po vstupe do miestnosti... 🙂 To si treba ale poriadne zvážiť dopredu.

@prvosienka7 tiež som zvažovala teraz farebnú,páčila sa mi staroruzova, žltá a modrá, ale aj tak sme objednali krémovú. Možno nuda, ale akúkoľvek farbu k nej dáš, vankúše, závesy, doplnky, vyzerá to dobre, kdežto pri farebnej treba byť s farebnosťou veľmi opatrný. A napr ja čím som staršia, tým viac milujem bielu a krémovú, celý byt máme v týchto farbach. Voľakedy farebné, zelené, žlté, modré steny, čarakaté sedačky, koberce..uff
Si pamätám, že sme fičali s manželom na červenej, sedačky, koberec, doplnky a asi po roku sme už boli z nej brutálne agresívny, museli sme to vyhodiť.

comani
20. máj 2026

@avanka s tým súhlasím, nakoľko toto sú také tie farby, ktoré vždy zostanú in a proste človeka neomrzia. a ak potrebuješ zmenu, tak si proste len zvyšok doladíš inými doplnkami a je to vyriešené... 🙂

lubbi1
21. máj 2026

@comani ano, vankuse je jednoduche zmenit, ale ak by ma omrzela taka cervena sedacka, tak to neviem, ako by som ju zakamuflovala. 😅

prvosienka7
26. máj 2026

@lubbi1 Červenú by som popravde ani ja nezvládla 😀 A skombinovať takúto farbu v interiéri mi príde fakt že nereálne. Možno nejaký ultra moderný byt by taký gauč zniesol, ale to nie je úplne náš štýl...

comani
28. máj 2026

@prvosienka7 akože tiež som si myslela, že takýto štýl ide úplne mimo mňa, ale aj na predajni Naše sedačky, kde sme boli, sme videli rôzne štýly a práveže by som si vedela možno predstaviť aj niečo také modernejšie... a hlavne sa vieš poradiť, takže by to nemuselo byť také zložité.. 🙂 ale hej, 100 ľudí-100 chutí...

lubbi1
1. jún 2026

@comani rozne styly znamena co? aj moderne, aj daka klasika, ci take vobec?

comani
2. jún 2026

@lubbi1 Podľa mňa si tam nájde každý to svoje, proste z každého rožka troška. Mne sa páči, keď myslia na všetky typy zákazníkov a nie je to všetko také na jedno kopyto. ♥

Strana
z4