icon

Odpustím si niekedy, že som skoro ublížila vlastnému dieťaťu?

19. apr 2022

Je noc a ja nespim...budim sa a cela spotena sa vraciam k minulej strede a hovorim si keby bolo keby....mam 2 rocne dietatko, ktore som v zhone neustriehla a nasla ho ako si nalial do poharika prostriedok na cistenie pracky. Kedze som nemala istotu, ci sa aj nenapil, volala som toxikologiu a ti nas preistotu poslali na sledovanie do nemocnice. Po vysetreniach (robili mu aj endoskopiu v narkoze pre istotu) a odsledovani sa zistilo, ze vsetko je nastastie v poriadku a dietatko si neodpilo 🙏
Ale ja a moja psychika utrpela riadne. Citim sa hrozne, viem, ze som mala dat vacsi pozor, vacsinou veci predvidam, co sa tyka bezpecnosti...tie pohlady lekarov a otazky, kde to dieta naslo...no citila som sa hrozne, ako neschopna matka uplne.
A teraz mam normalne strach, ze opat zlyham a stane sa nieco podobne alebo horsie 😔
Posledny rok je toho na mna toho viac nez dost. Sklamala ma najblizsia rodina, kvoli comu sa trapim a velmi zle spavam, do toho prerabame dom, cize muz z roboty do roboty ja na deti stale sama a z celkoveho vycerpania potom urobim takuto chybu.
Mala by som byt stastna, ze vsetko chvalabohu dobre dopadlo, ale na mna to prave dolahlo a podkopalo moju psychiku este viac. Ja uz asi ozaj potrebujem navstivit dr, nech mi nieco predpise a dam sa dokopy a mozem fungovat.
Baby, stalo sa Vam nieco podobne a dokazali si casom odpustit?

Strana
z2
bashee
19. apr 2022

Ano, vcera mi maly po prvykrat spadol z postele. Pocas kojenia som chytila mikrospanok, zacalo sa mi aj snivat a zobudil ma tresk a plac. Od jeho narodenia sa budim v noci na tuto nocnu moru a vcera sa prvykrat stala skutocnostou. Mame vysoku postel a vysoky matrac. Ten pohlad nanho ako tam lezi na zemi a place uz asi nikdy nedostanem z hlavy. Nieco strasne. Je ale v poriadku.

luccija
19. apr 2022

Chod k lekárke pre lieky na ukludnenie pomôže Ti to na pár dní.Skoda, že to rodina rozkecala.Moja dcéra si rozbila hlavu na návšteve o stôl mala 4 stichy zle si sadla na mäkký gauč a zletela dozadu.Na urgente som sa držala doma som prerevala 2 dni a nespala týždeň.Kamaratkina dcéra spadla do bazénu krytého, ale nezamkli zámok a našli ju tam plávať prišla sanitka na šťastie sa jej nič nestalo.Mame hneď pichli liek na ukludnenie.Vela zlého sa stane buď rada, že to dobre dopadlo a všetku chémiu, lieky daj niekde hore.kolegyns v škôlke mi hovorila, že chlapček si vopchal do nosa drôtik, keď vyrábali adventné vence

zuzuliatko18
20. apr 2022

Podla mna ked SA ma dietatu nieco stat, moze clovek robit opatrenia ake chce a nepomoze si. Staci si raz na nieco nedat pozor a stane sa. Mne drobec ako 1.5 rocny zletel na zladovatelych schodoch, nastastie padol na zadok a neublizil si. Bola to len sekunda, schovavala som do ruksaku veci a on sa rozbehol a uz som ho nedobehla, kym bol na prvom schode. A verim, ze sa stanu aj ine veci, proste nie som stroj, aby som zvazila a zabezpecila vzdy vsetko, no davam pozor kolko viem a dufam, ze to bude stacit.

simca06022011
20. apr 2022

Este by som tu rada podotkla, autorka, ze TY si dietatu neublizila. Vyviedlo si to samo, proste ako sa pise.. nie si stroj a nemozes sa naklonovat.
Vies iba mysliet na 500 veci a vsetko zabezpecovat, ale aj tak sa nieco moze stat. Nebude to chemia, ale napr. strepe sa z postele, schodov... 🙂

autor
20. apr 2022

@marpe2 ahoj, to ma velmi mrzi ♥️ dufam, ze malinka je v poriadku a ze aj Tvoja dusa sa uz zahojila. Je to ozaj len sekunda a nestastie, bohuzial niekedy nezvratitelne je na svete. Ta horuca voda je tiez moj velky strasiak, vzdu varim na zadnych sporakoch, ale nahoda je blbec. A ked napr. poviem u sestranici, ci sa neboji mat na prednych horakoch hrnce - povie nie, maly dava pozor 🙏 no ved nech su vsetky deticky chranene, ale nikdy nevies, kedy pride ten zlom a dietatko siahne po tom hrnci 😞

autor
20. apr 2022

@nevenka joj, tak zelam skore uzdravenie ♥️ a teda fakt pozor, nas predtym tiez uz nasiel, ale neotvoril. Toto bola sekunda a uz si to lial do poharika 🙏

autor
20. apr 2022

@simca06022011 panecku, tak to musel byt tiez riadny stres 🙏 esteze to vsetko dobre dopadlo aj vo Vasom pripade 🤗

tianna
20. apr 2022

@nevenka to máš zas covid zrejme.. my sme ho mali už 4.x 🤦🏼‍♀️ inak toto poznám.. starší tiež presne všade niečo nechajú a ja potom stále len nervy mám 🥴 skoré uzdravenie.

Strana
z2