Odpustím si niekedy, že som skoro ublížila vlastnému dieťaťu?
Je noc a ja nespim...budim sa a cela spotena sa vraciam k minulej strede a hovorim si keby bolo keby....mam 2 rocne dietatko, ktore som v zhone neustriehla a nasla ho ako si nalial do poharika prostriedok na cistenie pracky. Kedze som nemala istotu, ci sa aj nenapil, volala som toxikologiu a ti nas preistotu poslali na sledovanie do nemocnice. Po vysetreniach (robili mu aj endoskopiu v narkoze pre istotu) a odsledovani sa zistilo, ze vsetko je nastastie v poriadku a dietatko si neodpilo 🙏
Ale ja a moja psychika utrpela riadne. Citim sa hrozne, viem, ze som mala dat vacsi pozor, vacsinou veci predvidam, co sa tyka bezpecnosti...tie pohlady lekarov a otazky, kde to dieta naslo...no citila som sa hrozne, ako neschopna matka uplne.
A teraz mam normalne strach, ze opat zlyham a stane sa nieco podobne alebo horsie 😔
Posledny rok je toho na mna toho viac nez dost. Sklamala ma najblizsia rodina, kvoli comu sa trapim a velmi zle spavam, do toho prerabame dom, cize muz z roboty do roboty ja na deti stale sama a z celkoveho vycerpania potom urobim takuto chybu.
Mala by som byt stastna, ze vsetko chvalabohu dobre dopadlo, ale na mna to prave dolahlo a podkopalo moju psychiku este viac. Ja uz asi ozaj potrebujem navstivit dr, nech mi nieco predpise a dam sa dokopy a mozem fungovat.
Baby, stalo sa Vam nieco podobne a dokazali si casom odpustit?
Chod k lekárke pre lieky na ukludnenie pomôže Ti to na pár dní.Skoda, že to rodina rozkecala.Moja dcéra si rozbila hlavu na návšteve o stôl mala 4 stichy zle si sadla na mäkký gauč a zletela dozadu.Na urgente som sa držala doma som prerevala 2 dni a nespala týždeň.Kamaratkina dcéra spadla do bazénu krytého, ale nezamkli zámok a našli ju tam plávať prišla sanitka na šťastie sa jej nič nestalo.Mame hneď pichli liek na ukludnenie.Vela zlého sa stane buď rada, že to dobre dopadlo a všetku chémiu, lieky daj niekde hore.kolegyns v škôlke mi hovorila, že chlapček si vopchal do nosa drôtik, keď vyrábali adventné vence
Podla mna ked SA ma dietatu nieco stat, moze clovek robit opatrenia ake chce a nepomoze si. Staci si raz na nieco nedat pozor a stane sa. Mne drobec ako 1.5 rocny zletel na zladovatelych schodoch, nastastie padol na zadok a neublizil si. Bola to len sekunda, schovavala som do ruksaku veci a on sa rozbehol a uz som ho nedobehla, kym bol na prvom schode. A verim, ze sa stanu aj ine veci, proste nie som stroj, aby som zvazila a zabezpecila vzdy vsetko, no davam pozor kolko viem a dufam, ze to bude stacit.
Este by som tu rada podotkla, autorka, ze TY si dietatu neublizila. Vyviedlo si to samo, proste ako sa pise.. nie si stroj a nemozes sa naklonovat.
Vies iba mysliet na 500 veci a vsetko zabezpecovat, ale aj tak sa nieco moze stat. Nebude to chemia, ale napr. strepe sa z postele, schodov... 🙂
@marpe2 ahoj, to ma velmi mrzi ♥️ dufam, ze malinka je v poriadku a ze aj Tvoja dusa sa uz zahojila. Je to ozaj len sekunda a nestastie, bohuzial niekedy nezvratitelne je na svete. Ta horuca voda je tiez moj velky strasiak, vzdu varim na zadnych sporakoch, ale nahoda je blbec. A ked napr. poviem u sestranici, ci sa neboji mat na prednych horakoch hrnce - povie nie, maly dava pozor 🙏 no ved nech su vsetky deticky chranene, ale nikdy nevies, kedy pride ten zlom a dietatko siahne po tom hrnci 😞
@nevenka joj, tak zelam skore uzdravenie ♥️ a teda fakt pozor, nas predtym tiez uz nasiel, ale neotvoril. Toto bola sekunda a uz si to lial do poharika 🙏
@simca06022011 panecku, tak to musel byt tiez riadny stres 🙏 esteze to vsetko dobre dopadlo aj vo Vasom pripade 🤗

Ano, vcera mi maly po prvykrat spadol z postele. Pocas kojenia som chytila mikrospanok, zacalo sa mi aj snivat a zobudil ma tresk a plac. Od jeho narodenia sa budim v noci na tuto nocnu moru a vcera sa prvykrat stala skutocnostou. Mame vysoku postel a vysoky matrac. Ten pohlad nanho ako tam lezi na zemi a place uz asi nikdy nedostanem z hlavy. Nieco strasne. Je ale v poriadku.