icon

Odradilo by vás to od chlapa?

13. júl 2021

Ahojte..
keby si pisete s muzom cez net, stretnete sa, rozumiete si, pride vam inteligentny, vtipny, slusny.. ale behom obycajnej konverzacie uz po stretnuti sa dozviete, ze si na nete zvykol/zvykne vypisovat perverznosti s inymi cudzimi zenami, chodi do sexzoznamiek.. odpudilo by vas to alebo by ste to neriesili a dalej sa s nim stretavali?

Strana
z2
ktochytavzite
13. júl 2021

zalezi ake perversnosti,ak take bude vyzadovat aj id teba a ty nebudes suhkasit tak hej vadilo by mi to,ja nvm pre kazdeho je daco ine perverznost.To sama musis vediet,ako ze bol len v sexzoznamke a pisalmsi tam nadezane o sexe by mi nevadilo,skor keby mal dake poziadavky kt by som ja nebola ochotna plnit by mi vadilo.

elizabet173
13. júl 2021

@ktochytavzite keby aj od nej v živote nič nežiadal, príde mi choré, že toto vybalí na prvom rande.

meluela
13. júl 2021

Tak hlavna otazka je, ci si chce dalej vypisovat s inymi zenami aj kebyze s tebou chodi ... ak ano a ty s tym nesuhlasis tak mas jasnu odpoved co treba spravit. Inak neviem, kde je problem ked si slobodny muz pise cokolvek so slobodnymi yenami.

tatisna
13. júl 2021

Omg koľko máš ROKOV? Skúšal ako zareagujes, dúfal ze rovno povieš, že aj Ty si nadržaná a chceš nezáväzný drsný sex. To je cele...

alaguema
13. júl 2021

prestal by ma zaujímať. Nie kvôli tým perveznostiam ani kvôli tým ženám, ale kvôli tomu návyku, ktorý si tam chlapík vytvoril pretože je nezrelý a ešte vždy si myslí, že sex je prdel sveta a to tak intenzívne, že je ochotný sa o to deliť s úplne kýmkoľvek, kto na nete prejaví záujem. Takže asi aj ty.

meluela
13. júl 2021

Inak ake su to vlastne sexzoznamky? To akoze tinder a tak, alebo nejake specializovane?

elizabet173
13. júl 2021

@meluela písať si na sexzoznamkách perverznosti v 17, no dajme tomu, ale dospelý muž? A ešte to vybaliť pred babou s ktorou má rande? Ja by som tiež mala jasnú odpoveď, hneď potom, ako by sa s tým pochválil

Strana
z2