Odškodné od nákupného centra. Ako postupovať?
Ahojte.Pred dvoma mesiacmi sa mi stal úraz v nákupnom centre u nás v BB. Spadla som na mokrej dlážke a vykĺbila som si zápästie a doteraz sa ešte liečim a nosím ortézu. Hneď ako som spadla ma to nebolelo, len po hodinke a pol som začala pociťovať bolesť a tak som vyhľadala lekársku pomoc. Úraz som na vedenie centra však bola nahlásiť až týždeň po, lebo som nevedela, že si môžem žiadať bolestné od vedenia. Ja v tom centre aj pracujem,ale nebol to pracovný úraz. Na vedení mi povedali, že mám doniesť papiere z ošetrenia(tie som následne poslala doporučene) a potom keď ukončím liečbu tak aj správu ošetrujúceho lekára. Vraj si to pozrú na zázname z kamery. Po dvoch týždňoch keď som tam bola zaniesť nejaké podklady z predajne v ktorej pracujem mi medzi rečou povedali, že vraj oni to na kamere nenašli a že či už mám správu od ošetrujúceho lekára o konci liečby. Na to som im ukázala ruku v ortéze a povedala, že nakoľko sa ešte liečim tak im to dám po ukončení liečby. A na moju otázku, že ako to, že to nenašli na kamere mi pracovníčka v kancelárii povedala, že asi ma kamera nezasnímala. Nebolo to prvýkrát čo som sa pošmykla lebo oni zásadne umývajú dlážku vtedy Keď je najviac ľudí a nestihne to uschnúť. Viete mi povedať/poradiť ako postupovať ďalej?
@maryx zatial nijako nakolko sa to este stale liecim a nosím ortézu na ruke. mám ist zaciatkom septembra na kontrolu tak uvidim...
@penelope2066
aha no nič moc, ja som zvedava ako to dopadne.Ja mám ísť o 10 dní na kontrolu a tam sa zistí čí tam bola zlomenina ak áno tak operácia ☹ ☹ ☹ ☹
kurnik...som úplne nasratá...
To Ti verim ☹ Mne uz tiez ide ta orteza na nervy...Mne hrozila artroskopia,ale nastastied toho upustili. Ale bolelo ma to veeeelmi dlho a ked som si aj na chvilu zlozila ortezu tak ruka bola uplne nevladna a ani som nic nevladala stlacit alebo udrzat.Tak Ti budem drzat palce aby s Ta nemuseli operovat, len je podla mna zvlastne, ze nevedia hned zistit ci to je zlomenina alebo nie.A co Ti povedali na vedeni obchodneho centra?
No takze obchodné centrum sa s toho vykruca, tak som zvedava co bude dalej...

ahoj prosím ako si dopadla s tým úrazom? mne sa to stalo totiž včera v ZA, padla som na mokrej dlážke na ktorej chýbala výstraha pred klzkou podlahou. ked som vstala vyzeralo to v pohode len menšia bolesť v zápästí ale dnes som skončila na úrazovke s podozrením na zlomtninu kosti v zápästí....ak sa to potvrdí tak ma caká operácia 😠 dnes som do Mirage volala kvoli zápisu a vraj sa ozvú späť, tak som zvedavá 😖 😖