Ohľadom Miloslavova ostalo ticho
Ahojte....prosím, nezačnite sa tu nijako hádať. Mňa len zaujíma, či už padli nejaké tresty skrz Miloslavov, lebo nejako o tom ostalo ticho. Už dostal niekto nejaký trest, alebo proste ostane ticho, a skutok sa nestal?
Ja by som to az tak zle nevidela. Ticho neznamena, ze sa nic nedeje. Mozno ano, mozno nie. V kazdom pripade, media robia zo vsetkeho halo, skandal atd. Ak sa o niecom/niekom nepise, tak to neexistuje. Nechajme im vsetkym cas: policajtom, rodicom oboch stran, psychologom, sudcom. Ak ta to ale tak velmi zaujima a mas uprimny zaujem pomoct, Andrejkina mama poskytla par dni dozadu rozhovor, podla ktoreho je ju lahko najst. Skus sa obratit priamo na nu. Nie na citatelky Noveho casu.
toto nie sú veci, ktoré sa vybavia v superrýchlom konaní do štyroch hodín. Toto bude na dlho, hlavne ak sa jedná o mladistvých / maloletých, a ako bonus dcéru policajtky a nejakého funkcionára... Takže ak to bude tento rok nejako vyriešené, tak to bude úspech.
Napríklad aj kauza Judity K. sa riešila skoro rok a to bol teda ešte o niečo vážnejší čin.
V skutočnom svete sa neriešia prípady tak rýchlo ako v TV reláciách. A najmä sa to nemedializuje podľa mňa kvôli tomu, že v tom figurujú neplnoleté osoby alebo si myslíš, žeby obeti sa páčilo čítať a počúvať správy pravidelne o tom, čo sa jej stalo v ten večer? Kúsok empatie ľudia. Keď bude niečo "zaujímavé" pre verejnosť ako sa prípad pohol tak určite o tom dajú vedieť ale takto je to najlepšie.

Ved nefigurovala v tom celom dcerenka policajtky (ci coho)? 😒