Čo robiť, keď vás oklamali v Biedronke?
Dobrý deň chcem sa tu poradiť, v piatok 17.11. sme boli na nákupe v Biedrunke v Milovke, mali sme väčší nákup a celkovo sme platili vyše 300 eur, pomerne vysoká suma ale nakúpili sme pre viacčlennu domácnosť na mesiac, až na druhý deň večer sme zistili že nám predavačka namiesto 1 toustoveho chleba nauctovala 67.
Písala som už sťažnosť cez aplikáciu Biedronky so screenshotom ale neviem či to bude dostačujúce, bude najlepšie sa v pondelok priamo na predajni zastaviť? Ako postupovať, ďakujem. 🙂

Zastav sa radsej na predajni, taku chybu hned odhalia ked spravia “rychlu inventuru” toho chleba.
Nuz, uctenky treba aspon zbezne prebehnut este nez si v obchode….
No mne by bolo hned neskutočne podozrivé ze 300€ za nákup. Vždy si treba v obchode za pokladnou skontrolovať bloček. Treba čím skôr ihneď sa vrátiť do predajne a reklamovať. Ktovie na co myslela ta predavačka ked takto naučtovala a okradla ťa o veľa peňazí. Predavacka možno myslela na to čo bude zajtra variť alebo na frajerov. Mna by toto dosť nahnevalo keby ma nejaka osoba za pokladnou takto okradla. Potom napíšte ako ste to vyriesili. 😀👍
Čudujem sa,že si to nevsimla predavačka
@luciah85 prepac,ze sa opytam,ale ked bol nakup cez 300 eur a z toho len 285 eur tvoril chleba,nezdalo sa ti to podozrive..vlastne ze namiesto cca 40 eur platis 300??ved to je strasny rozdiel.. Ked si si to nevsimla na pokladni uz pochybujem,ze ti to uznaju,ale drzim palce.za pokus nic nedas,mozno sa domahat naozaj tej inventury,ale kto vie ci bude ochota..
Je to tvoja chyba - účet si máš vzdy skontrolovať 😉
Na Slovensku Biedronka este nie je, blok je polsky a cena v zlotych.
Aj keď je v zlotých, neprišlo ti divné, že kupuješ položky v priemere za 10 a zrazu bol účet taký vysoký?
@larisa predavacka ju neokradla, pomylila sa v uctovani.
@martinkatinka no neviem či jej peniaze vrátia pretože nakupovala v piatok. Ak jej nevrátia peniažky tak potom čo to je darovanie???
@luliu tak hádam je to v prvom rade chyba pokladníčky.
@larisa
@jakubkoanjelik
Je to stale chyba pokladnicky. No isto nie kradez, ta pokladnicka zrejme ani nevie, ze sa pomylila. Treba skusit reklamovat. A kontrolovat si vzdy blok
Na screenshote sú zlote nie eurá, škoda je vyše 60 eur nie 10, nechcela som tu písať zlote málokto by to vedel z hlavy preratat, celkovo sme platili 1500 zlotých, uznávam že to bola moja nepozornosť, nemala som veľa času študovať blok na parkovisku, boli sme v zhone a ponáhľali sa, čas som si našla až vcera večer nakoľko mi to naozaj prišlo podozrivé. Skôr sa pýtam či sa niekto nevyzná aký je správny postup aby peniaze boli vrátené, nie je to malá suma, asi sa jedine pondelok budem musiet zastaviť na tej predajni a skúsiť sa dohovoriť ohľadne problému. Každopádne číslo 1 a číslo 67 je diametrálny rozdiel aj pri blokovaní.
@martinkatinka však ja netvrdím, že je to krádež. S najväčšou pravdepodobnosťou sa pokladníčka pomýlila, ale hodiť to všetko na autorku, že je to jej chyba tiež nie je správne.
@luciah85 tak mozno sa zmylila kvoli kodu tovaru, kto vie... Kazdopadne to skus riesit. Podla mna uznaju, ze je blbost aby si kupovala 67 sendvicov, ci ci to bolo.... Ono ten rozdiel nejde predavacke do kapsy, ale ako plus celej predajne. Ona z toho fakt nic nema....
@jakubkoanjelik ale ja pisem, ze urobili chybu obe.
@martinkatinka a ja som reagovala na komentujúcu čo tvrdí, že je to chyba autorky....
@luciah85 tak logika dá, ze 67 ste ich nekúpili, veď v obchode musí sedieť stav zásob, šup tam spať s lístkom

@luciah85 po prve,toto nie je klamstvo ked sa niekto pomyli. Po druhe,mas si kontrolovat blocek po nakupe,ostatne polozky mas nasobne nizsie,to by som si hned vsimla.