icon

Olívia triedi šatníky

27. feb 2023

Má niekto skúsenosti? Ako to funguje?
Ďakujem

dilino
27. feb 2023

ved jej napiš na facebookovu stranku pošle ti podrobne do ss.

matus7030
27. feb 2023

Neviem, či chceš nakupovať, alebo predávať.
Za mňa bola /je z oboch strán spokojnosť.
Ak chceš niečo predať napís jej a pošle ti presné podmienky, aj keď časovo to bude asi na dlho. A ak chceš niečo nové pre seba, v NR má už aj kamenný obchod, kde si vieš veci poobzerať a poskúšať.

nenne9
27. feb 2023

@matus7030 kde ma kamenny obchod prosim?

autor
28. feb 2023

@matus7030 už som jej písala a je to dosť komplikované

dilino
28. feb 2023

prečo komplikovane

a_adamcova
28. feb 2023

Ja som spokojná nebola ... kupovala som u nej. Predávanie som ani neskúšala, keďže tam má dosť zložité podmienky.

mishka81
28. feb 2023

Ono tie podmienky ma pevne stanovene, lebo ved aj na MK to vidno ako zeny dokazu v bazare vymyslat 🙄 akurat ze hned prva podmienka je napriklad pre mna nesplnitelna, kedze musis pozvat vsetkych priatelov z FB do skupiny a ja tam mam aj pracovne kontakty a nebudem nejakeho riaditela pozyvat do skupiny triedenia satnika. Sukromne veci tam ja vobec nedavam a ak tak len vybranym ludom.

a_adamcova
28. feb 2023

@mishka81 áno, presne táto podmienka odradila aj mňa

matus7030
28. feb 2023

@nenne9 v Nitre na Palárikovej ulici

littlefiona
28. feb 2023

Ja som tu už písala pod iný príspevok o nej, ale niekde zmizol. Ja som spokojná s predajom u nej nebola, hrozné podmienky a ako som už písala, vynosila môj kabát, na videách som ju v ňom videla a pri vyúčtovaní ho nezaplatila. To je čo za chovanie??? Ona má všetko nastavené tak, aby hlavne ona na tom zarobila. Veď stačí pozrieť jej videá, aká to je egocentrická, nesympatická osoba. Za staré obnosené handry pýta nehorázne peniaze, nové kúpiš lacnejšie. Ja sa čudujem všetkým, ktoré to kupujú.

littlefiona
28. feb 2023

@a_adamcova prečo si nebola spokojná s nákupom u nej?

mishka81
28. feb 2023

@littlefiona to akoze tvoj kabat nosila normalne v sukromi a vo vyuctovani si to nemala? Akoze sa to nepredalo a dala na charitu? :O tak to cumim.
Ona v zaciatkoch mala ceny fakt nizke, ale teraz ked vidim tie ceny, tak ako cisto nove veci v obchode kupim lacnejsie. A to nehovorim o sekacoch.

littlefiona
28. feb 2023

@mishka81 áno presne tak, alebo ten kabát možno aj nakoniec predala, veď ako ty zistíš, že čo má v tej kamenej predajni zavesené, keď si niekde od Košíc a ona kľudne môže ešte reálne tie veci predávať, aj keď už ukončí s predávajucou jej predaj.

nenne9
28. feb 2023

@matus7030 dakujem

a_adamcova
1. mar 2023

@littlefiona Veci boli poškodené, znosené - vôbec nesedel opis, kde tvrdila, že sú v top stave. A nazad samozrejme nezobrala ... :/ Putovali rovno do koša - doslova. :/ A teda neboli za málo peňazí. To ona asi ani nemá :D