Opakovanie skúšky v autoškole
Dobrý deň prajem, ani neviem pravý dôvod prečo sem pridávam túto diskusiu, ale asi sa potrebujem len vyrozprávať. Včera som mala už druhé skúšky v autoškole a opäť neúspešne. Naozaj tomu nerozumiem. Ja osobne viem, že šoférujem naozaj dobre (aj mi to bolo povedané). Dodržiavam predpísané rýchlosti i značenia, som opatrná.. No akosi mi hviezdy neprajú. Policajt ma v oboch prípadoch vyhodil za úplne banality, ktoré by si človek v normálnej rutine ani nevšimol. Neviem či mám len smolu na policajtov keďže takto vyrazil asi polovicu uchádzačov a tiež nechápali.. Každopádne, už mi zostáva len posledný pokus a veľmi ma to stresuje. Neviem na to prestať myslieť a jednoducho ma to škrie, že "prečo zrovna ja".. Je tu niekto komu sa to podarilo až na ten 3x, poprípade nejaké skúsenosti/ rady?
@lucy435 ja som neurobila ani na 3.x .
Opakovala som asi po dvoch rokoch celú autoškolu . Ešte korona , čo ti poviem , asi rok a pol som ju robila , lebo stāle niečo . Ešte 7 kondičných jázd som stihla za týždeň.
Ale skúšku som dala na 1.x . Avšak autoškola bola na lepšej úrovni ako predošlá a mala som aj šťastie veľké . To som poprosila v deň skúšky všetkých tam hore , že keď si to niekto zaslúži som to ja 🙂
@bimbambom No, u mňa je problém aj s inštruktorom. Neustále po mne aj ostatných kričí, nadáva. Nie je možné s ním viesť normálnu komunikáciu. Ľudia od neho odchádzajú s plačom, vrátane mňa. Keby viem všetky tieto skutočnosti ešte pred samotným kurzom tak ho hneď zmením.. Lenže všade len pozitívne recenzie..
@melanta ja si celkovo myslím,že je to chyba inštruktorov v autoškole
Keď teraz sledujem ako jazdia resp učia jazdiť nových šoférov,nechápem.
Úplne zbytočná pomalá jazda - mimo obce ani nie 70tkou,v meste ledva 30tkou. Párkrát som videla ako stali na červenej a zrazu sa rozbehli a inštruktor nič. Taktiež vychádzanie z bočných ulíc do protismerneho pruhu. Preskoleni by mali byť inštruktori, pretože oni zle učím svojich žiakov.
@lilyianka nemyslim ze to je chyba instruktora. Vodicak som robila 6 rokov dozadu a boli tam 18tky baby co ani za svet nesli viac ako 35 po meste a to aj na skuskach. Potom je special kategoria co ma 60-70km konstantne ci v meste alebo mimo.

@bestmate ...je rozdiel medzi rychlou jazdou a nebezpecnou jazdou.Je rozdiel medzi opatrnou jazdou a zbytocnym brzdenim premavky.Za brzdenie premavky mozes dostat tak isto pokutu ako za prekrocenie rychlosti