icon

Oplatí sa ísť na pracovný pohovor do ČR, keď je povinný PCR pred aj po vstupe (5-7 dní) ?

bennn
16. nov 2021

Ako je to v pripade jednorazovej cesty? To nikde nepíšu. ... čiže človek zaplatí 100€ + cesta iba za pohovor. To je nemilé. Zvlášť keď ho nemusia zobrať.

evica17
16. nov 2021

@bennn neviem, neda sa online pohovor cez skype ?
A mne sa zda, ze kvoli lekarovi bola vynimka, ze ak do 24 hodin si maspat, tak nemusis byt v karantene. Mozno to plati aj na taketo kratke cesty

liljana
16. nov 2021

Tiez si myslim, preco to neurobite online.

luccija
16. nov 2021

@bennn nie, neoplati

loginexistuje
16. nov 2021

neoplati a potomnako budes chodit stale testy si robit aj do prace antigen tam uz nebude ze platit ostan si neockovany doma

bennn
autor
16. nov 2021

@loginexistuje s testovanim nemam priliš problem skôr s cenou za tie testy. Ak by som tam bol zamestnany, tak to až tak nevadí.

bennn
autor
16. nov 2021

PCR pri vstupe do CZ je povinny 48hod pred, a 5-7 dni po... a pri vstupe do SR nič aktualnejšie na strankach nie je ako že treba isť na 10 dni do karanteny... akurat ze potom vsetci clenovia domacnosti by museli byť doma, čo je blbosť, kedže sú pracujúci.

ice8
16. nov 2021

@loginexistuje tebe musi inak vadit, ze je neockovany, mas mizerny zivot, vsak? :D

loginexistuje
16. nov 2021

@ice8 mne to absolutne nevadi ale ak cche ist robit do zahranicia tak nech sa bud zaockuje alebo nejde v rakusku mas uz len 2G (ockovani prekonani ) a Cechy ze ich budu nasledovat
sak to je na nom zatial nech si plati PCR testy z mojej penazenky to nejde

a tvoj zivot je ok ? ked si takto dovolis sudit ten moj onktorom nevies nic

simca06022011
16. nov 2021

Skus to vybavit online,a k sa neda, tak bohuzial test, minimalne tam... ked ides spat, tak cez korona gov sa robi test.

ice8
16. nov 2021

@loginexistuje ja tvoj zivot nesudim. z Tvojej penazenky ide vela veci, napriklad
ockovacia loteria
AG testy
dary do danovych rajov pre podozrive firmy
miliony respiratorov, valajucich sa na zemi a v prirode
mam pokracovat?
prispel si cca 200-300eur na tuto maskaradu, tak ako kazdy jeden danovy poplatnik v tejto republike.