icon

Oplatí sa viac paušál od O2 alebo Orange?

31. jan 2025

Dobrý deň,
Kto má skúsenosti s obidvoma operátormi a od obidvoch najvyšší paušal? (O2-Bezstarostný, Orange-Prémiový). Kde sa to viac oplatí?
Ďakujem

Strana
z2
ano12345
31. jan 2025

A co potrebujes konkretne vediet?

frflos_nespokojny
31. jan 2025

tu ide aj o pokrytie operatorom. tam kde ja nemam signal na orange, tak telekom fici ako vino

fliacik
31. jan 2025

Cenovo sa mi viac oplatil Orange, muž má O2 a veru, ja mávam problémy so signálom veľmi často, kým on takmer vôbec. Minule sme boli v horskom hoteli, ja som sa z celého rezortu nemohla dovolať, bola som úplne odrezaná od sveta, on telefonoval bez ťažkostí. V práci to mám podobné, kolegovia s O2 telefonujú z kancelárie, ja musím chodiť pred budovu (sme na periférií, mimo mesta). Takže, nie je to len o cene ☹

frflos_nespokojny
31. jan 2025

na zaciatku mobilnej ery si spolocnosti globtel a eurotel rozdelili pokrytie slovenka. pri zrode o2 isiel signal cez eurotel a postupne vystavba vysielacov. u nas som musel dlhsie bezat na eurotel vysielac, pretoze o2 mal velmi slaby signal.

babydesire
31. jan 2025

@fliacik aha,uz chapem..v decembri som presla na lacnejsi pausal od 4ky (pouzivaju orange vysielace) z O2.. pýtam sa, ze kde je hacik ked je takmer o 50% lacnejsi ako mam teraz v O2 ? Ze nikde, že budem mat to iste..Prdlajs!!! Za prve - nechapala som to ich dobijanie kreditu (mam predsa pausal) nikto mi to riadne nevysvetlil a za druhe ked zapnem data na mnohych miestach som bez signalu,,zvazujem, ze sa vratim spat do O2.

ano12345
1. feb 2025

@babydesire ale 4ka vyuziva iba dve frekvencie od orangeu, tu najvacsiu najhorsiu co je 2 100 MHz a druha 900 MHz ale to bohvie kde, skor mimo mesta. 4ka onicom, o2 je tiez o nicom nemaju take dobre porkytie ako orange a telekom, a ked aj je pokrytie, tak hrozne pomale rychlosti. vyskusal som vsetkych operatorov ale orange najlepsi a druhy telekom

ano12345
1. feb 2025

@fliacik to bude skor telefonom, asi nemas podporovane pasma co su v orangei tak nemas signal. o2 je hrozny aj v pokryti, a ked uz aj je pokrytie, tak otrasne rychlosti

babydesire
19. feb 2025

@ano12345 k telekomu sa nevratim, zla skusenost, s orangeom mal zlu skusenost muz,,s O2 som bola spokojna, signal som mala vzdy vsade,nemala som problemy ako opisujes. Len som sa nechala nalakat na nizsiu cenu od 4ky. Vratim sa k O2 urcite. Kvoli praci potrebujem byt online aj mimo kanclu.

ano12345
20. feb 2025

@babydesire ja mam zlu skusenost so vsetkymi :D ale v pokryti/rychlosti 1. Orange, 2. Telekom, vsetci ostatni predrazeni a onicom.

uctik
27. feb 2025

Pokial ti zalezi na pokryti, urcite Orange.

uctik
27. feb 2025

@ano12345 V pokryti je orange najlepsi to je pravda, ale nieje pravda ze ostatny su predrazeny napr. Radost - 100 GB za 17€ mesacne, Telekom - swipe( sa oplati jedine ludom do 26 rokov ), inak som nenasiel nic lepsie na data.

uctik
27. feb 2025

@ano12345 pravda ale niekomu moze vyhovovat radost kvoli datam alebo 4ka kvoli volaniam

uctik
27. feb 2025

@babydesire ked chces data chod do radosti

ano12345
27. feb 2025

@uctik ale my sa bavime bez “ALE” a Radost ma “ALE” max rychlost !!DO!! 20 Mbps. V mojom okoli je to tak max 2 Mbps, O2 je uplne onicom, aj s plnou rychlostou, hlavne to ich fake 5G pokrytie

ano12345
27. feb 2025

@uctik 4ka kvoli volaniam ? 5 centov za minutu ? To je uz juro lacnejsi, alebo ked sa uz bavime o volaniach kde staci aj EDGE ak clovek nepotrebuje VoLTE tak O2, kde za cely hovor zaplatis 15 centov, na dlhe hovory 4ka iste nie je, ani kvalitou hovoru, pokrytim, ani cenou

uctik
21. mar 2025

@ano12345 juro patri komu ?

ano12345
22. mar 2025

@uctik Telekom, maju to aj na stranke napisane lmao

uctik
22. mar 2025

@ano12345 no tak to nechcem 😅

ano12345
23. mar 2025

@uctik to je uz tvoje rozhodnutie nikto ti nedrzi zbran pri hlave, nisme v ivanke pri dunaji a nevencine psa🤣🤣

uctik
28. mar 2025

@ano12345 No ja uz som rozhodnutý, vyskusal som vsetkych operátorov, a jedine siet Orange mi dokazala zabezpecit adekvátne pokrytie, cize uz nic ine ako siet Orange ani nechcem.

uctik
28. mar 2025

@ano12345 rychlosti su ake su, ale udaje zo sixu hovoria o svojom, Telekom vytazenie - 103 Gbps, O2 - 40 Gbps 🤣.

ano12345
28. mar 2025

@uctik to si vazne napisal Gbps namiesto Mbps?

uctik
28. mar 2025

@ano12345 Môžem napísať aj v Mbps, len dufam ze sa nepomýlim 😅, lebo je to veľké čislo - 103000 Mbps.

ano12345
28. mar 2025

@uctik neviem co sem tahas zatazenie siete🤣 ano aj u nas na juhu je orange najlepsi, ale mas miesta kde nie je signal ako VW BA alebo Tesco Petrzalka, tam bez telekomu si neskrtnes. Vsetko je to od miesta kde si a kde sa pohybujes. Ani ja by som si nedal napriklad O2 ani Telekom tuto, ale kedze budem dlhodobo v EU najviac GB a najlacnejsie vysla 4ka alebo O2, a v zahranici mi je to jedno kedze pojdem cez zahranicnu siet

uctik
28. mar 2025

@ano12345 No to je jedno, kto sa vyzna aspon trochu v pc sietach vie o com hovorim, každopádne aspon vidim ako funguje propagacia mobilného operátora na modrom koníku 😅.

Pozri ved ja nevravím, ze vaša siet telekomu je zlá, každý nech si najde to co mu samemu najviac vyhovuje, preto je dobre vyskusat si roznych operatorov a neskoncit len u jedneho, ja som mal problem so signalom telekomu na vychode slovenska, preto som zostal v sieti Orange.

ano12345
29. mar 2025

@uctik vasa siet ? Ty o com. Ty si velmi pomateny ze🤣niekto ma iny nazor a uz je propagacia. To skor ty propagujes ked tu kazdemu vypisujes chujoviny. Ale sak si z vychodu takze na teba pomalsie treba🤣

frflos_nespokojny
29. mar 2025

@ano12345 to ako vy zapadnari mate o dva kolieska viac, ci?

uctik
4. apr 2025

@frflos_nespokojny oni maju 3-kolieska v hlave 😅

ano12345
5. apr 2025

@uctik dvaja vidlaci sa stretli. Niet cudu ze tato krajina je na tom uz horsie jak rumunsko😆

frflos_nespokojny
5. apr 2025

@ano12345 pocuvaj chudera. ani nas nepoznas a tvrdis, ze sme vidlaci?
tvoje slova svedcia o vsetkom. 🙏

Strana
z2