icon

Oplatí sa zúčastniť súťaží?

20. sep 2025

Oplatí sa zapájať do rôznych súťaží na FB, v rádiách, podávať, tipovať a pod? Už ste tak niečo vyhrali? Ja som nikdy nevyhrala, vlastne som ani nič neskúšala, lebo mám pocit, že by sommaj tak nič nevyhrala.

anonym_e81955
20. sep 2025

@anonym_autor tiež som v živote nič nevyhrala, asi to bude tým, že som sa nikdy do žiadnej nezapojila 😎, ak by išlo o niečo, o čo by som mala záujem, tak by som sa možno zapojila. Ale o nejaké radlery, vstupenky na koncerty o ktoré veľmi nestojím, nemám záujem. Ale moja známa sa zapojila do súťaže v rádiu o vstupenky na koncert Robiho Williamsa a vyhrala.

hellwant
20. sep 2025

Ja som povyhraval všeličo z môjho pohľadu sa to oplatilo. Ono v každej suťaži je šanca na vyhru mala a v Lote ešte menšia. Dokonca v Eurojackpote tak mala, že blesk ma väčšiu pravdepodobnosť ťa zasiahnuť. 🤷

lindous
20. sep 2025

Hazard sa neoplatí, takže podávať, tipovať, určite nie... a také tie súťaže na FB, na IG, ktoré ťa nestoja v podstate nič, tak to už je na každom, niekoho to baví, ja ich nejak šialenie nesledujem, nevyhľadávam, veľmi výnimočne sa zapojím, keď si poviem, že výhra fakt stojí za to 🙂

ivik4
20. sep 2025

Na IG som vyhrala niekolko fakt dobrych sutazi takze za mna sem tam ano

biba_18
20. sep 2025

moji 2 kolegovia vyhrali auto ☺️ ja iba lístky do tatralandie…

marcellka32
20. sep 2025
@ivik4

Na IG som vyhrala niekolko fakt dobrych sutazi takze za mna sem tam ano

@ivik4 nejako tie súťaže vyhladas na ig?

marcellka32
20. sep 2025

Ja vyhrám dmbox a to je všetko

anonym_f2b2fd
20. sep 2025

Wauuu, ako cheš niečo vyhrať v súťaži keď sa žiadnej súťaže nežúcasníš???
Ja aj muž sme.vyhralu kopec drobností, na súťaži na fbc pizzu, drobnosti pre deti, na exprese tričko, v CBA sadu hrncov o pár rokov neskôr práčku, za vylúštené krížovky rádio s budíkom, knihy, večeru v reštaurácii, v kine ako jubilejný zákazník vedro popcornu, včera v lekárni vitamíny.
Poznám ľudí ktorí vyhrali auto alebo smarttv keď to bola úplná novinka

aduskalac
20. sep 2025

Ja som vyhrala veľmi veľa veci na FB elektroniku poukážky,oblečenie cestovné tašky,kozmetiku ,knihy,sladkosti a mnoho ďalších veci hádam aj 60vyhier to mohlo byť,no posledné roky sa už nezapajam,súťaži je pomenej a výhry o ničom,a zapájala som aj zapájame keď sú súťaže Billa,Kaufland tam som tiež veľa vyhrala

muchotrafka298
20. sep 2025

Cim viac sa niekto zapaja, tym je vacsia sanca na vyhru. Ak teda myslime rozne sutaze, nie tipovanie Tipos alebo v stavkovych kancelariach. Ja som par veci vyhrala, ale nic velke. Zapojim sa ale len vtedy, ked su to pre mna ceny, ktore by som chcela. Nezapajam sa do sutazi o ceny, o ktore nemam zaujem a tiez do ziadnych, kde je medzi cenami alkohol.

pe_mi
20. sep 2025

my sme 1x vyhrali súťaž na FB , keď som ešte mala tieto siete sociálne
Rehabilitačný pobyt pre dcéru
Manžel podáva eurojackpot , zatiaľ nič

marsmykkok
20. sep 2025

Ja som sa jedno obdobie zapájala intenzívne, že som napríklad na FB tým strávila aj hodinu denne-komentovaním, zdieľaním a vyhrala som nejaké drobnosti, možno v hodnote 50 eur dokopy. Ak si spočítam čas čo som tým strávila neoplatí sa. Poznám ľudí čo vyhrali autá, peniaze, ale v drvivej väčšine to bolo že sa pes vykaká na veľkú kopu, teda ľudia čo na to odkázaní neboli... Zapájam sa napríklad aj v Kauflande ak je súťaž s kuponmi, adventný kalendár, toto už roky a nevyhrala som ani raz.

earlgrey
20. sep 2025

Zapájam sa do zdieľaní alebo tipovaní (napr. uhádnite gramáž, alebo koľko výrobkov už vyrobili atď.) a párkrát som už vyhrala...potešilo 😉 hoci drobnosti ale ten pocit, že práve ja z tisícok ľudí je na nezaplatenie...lotto a tieto somarinky nepodávam a ani žreby nekupujem...takže tam som vyhrať nemohla...

anonym_82f243
20. sep 2025

My s mužom sme vyhrali len na losoch (100, 200 eur) a tipovaní (Loto 360 eur, Euro jackpot 6000 eur). Súťaže na internete a rádio nič.

vladuska20
20. sep 2025

Na modrej streche som vyhrala cestovny kufor a este,co si tam bolo.Zapojila som sa do sutaze o poisteni,ale celkovo sa tam zapojilo malo ludi,takze bola vecsia sanca na vyhru,ako ked je 10stran spravnych odpovedi.

anonym_64b952
20. sep 2025

@anonym_autor pri zdieľačkach, kde netreba dávať verejne svoje údaje, sa zapojím, už som aj párkrát vyhrala. Vyhrala som už aj Wellness, aj lístky na muzikál atď...cez modrý koník som vyhrala tiež.
Na žreboch veľakrát, ale na tých lacných, za 1-2€ a výhru som mala aj 500e.
V lote a tých tiketoch tiež párkrát...podávam len tak za 3e raz za mesiac, keď dostanem výplatu a keď mám drobné, tak kúpim žreb.

hellwant
20. sep 2025

no ale ten pocit keď ti svietia chytene všetky čisla je na nezaplatenie🤣

anonym_e5e849
20. sep 2025

Ja sa nezapajam, ale poznám ľudí, ktorí vyhrali. Napr. jedna známa pred rokmi 10tisic eur na Expresse. Kamarátkin známy vyhral auto - hneď to predával ďalej. Bývalá spoluziacka vyhrala lístky na futbalový zápas do Londýna - ich to veľmi potešilo. Ďalšia kamoška v rádiovej súťaží vyhrala víkendový pobyt v Piešťanoch v kúpeľoch.

biba_18
20. sep 2025

@marsmykkok to si vystihla, ten jeden kolega čo vyhral auto, jemu to bolo úplne na 2 veci, za vodou skrze rodičov 🤦‍♀️

hellwant
20. sep 2025
@marsmykkok

Ja som sa jedno obdobie zapájala intenzívne, že som napríklad na FB tým strávila aj hodinu denne-komentovaním, zdieľaním a vyhrala som nejaké drobnosti, možno v hodnote 50 eur dokopy. Ak si spočítam čas čo som tým strávila neoplatí sa. Poznám ľudí čo vyhrali autá, peniaze, ale v drvivej väčšine to bolo že sa pes vykaká na veľkú kopu, teda ľudia čo na to odkázaní neboli... Zapájam sa napríklad aj v Kauflande ak je súťaž s kuponmi, adventný kalendár, toto už roky a nevyhrala som ani raz.

@marsmykkok Zaujimave, no u mňa to tak nebolo, pes sa vykakal na uplne obyčajneho chlapika a ešte som aj na príženkoch u svokry ( asi mal psík hnačku a ku bohatym nedobehol a moja jama bola najbližšie😅 vďaka aj zato, stale mohol dopriať svokruši, keďže sme v 1 dome😬)

emily_88
20. sep 2025

Tento rok 2x v DM-ke, inak nic.

pasomnica
20. sep 2025

Párkrát som volačo povyhrávala aj na FB, treba len skúšať

maranco
20. sep 2025

Pri súťažiach na FB, IG a iných sociálnych sietiach si dávaj veľký pozor, aby to bola naozaj reálna súťaž a nie platená reklama na podvod maskujúci sa za súťaž. Tam by ťa len okradli.

dora281
Autor odpoveď zmazal
petulda333
20. sep 2025

Ano,vyhrala som sadu albi s perom a knihami,rybarske potreby,zvlhcovac,letenky a vstupenky na MS vo Svedsku,listky na festival a vstupy do aquaparku, zasteru a dr.oetker vyrobky a este viac,len si uz vsetko nepamatam

lizatko1009
21. sep 2025

vyhrala, ale konzumne sútaže, zdielacky su nie moc fajn: jogamatku, nahrdelnik s diamantom ktory som si mala vybrat v klenoty Aurum v hodnote 500e, listky na festival, bibs tie bambusove ci ake plienky( dali sme krsniatku,