icon

Optimisticky naladené snažilky

cikyta
31. júl 2008

Nauč sa smiať so slzami v očiach, nauč sa pohladiť zovretú dlan, rozdať všetko, nevziať nič a pochopiť, prečo sa oplatí žiť... 😉

dicinka1
13. sep 2008

do popisu do albumu sa neda vlozit?lebo baby to maju v albume...

aduska222
13. sep 2008

Ahojte babule.

Tak ako sa máte? Ciky dnes nie je na nete?

moncika15
13. sep 2008

aj ja som si vsimla ze nam tu xyba ciky 😕

a neda sa vlozit ako normalna foto?hmm

melisska
13. sep 2008

Da sa vlozit len ako fotka a ja to mam v počítači a skusim to odfotiť, ale neviem či sa da PC fotit, ci to bude vidiet.

Ciky ma dens oddych od nas 😀

scarlette
13. sep 2008

meliska ak chces dam ti svoj email a spravim ti to abz sa to dalo vlozit 😉

melisska
13. sep 2008

Scarlette dobre , ale pošlem ti tabulku ked v nej budeme všetky 🙂

dicinka1
13. sep 2008

napisala som jerry...ci by nam s tym nemohla pomoct.ale asi tu nie je..

moncika15
13. sep 2008

a kolko nas mas? len 4?

melisska
13. sep 2008

Len my štyri, Dici, ked to maju kocky v albumoch tam mozes vlozit iba fotky, takze tu tabulku treba odfotit a tak vlozit do albumu.

dicinka1
13. sep 2008

toto mi napisala ta jerry....ja som ju robila v exceli a potom cez prikaz print screen som ju vložila do kreslenia ako fotku
ale baby robievaju inak tabulku ale neviem ako
tak neviem ci som pomohla...dufam,ze aspon trosku... 😉

moncika15
13. sep 2008

nehnevajte sa ale ja si pockam az na hotovu tabulku 😅 dost som sa s tabulkami potrapila ked som robila maturitnu pracu 🙄 a nebolo to tak davno aby to uz prebolelo 😅 😀

scarlette
13. sep 2008

meliska ten postup co vyzistila dicinka od jerry praktikujem aj ja, takze ti dam do IP na mna mail 😉

dicinka1
13. sep 2008

baby..som rada..ze som pomohla....aspon nejako... 😉

moncika15
14. sep 2008

ahojte optimistky 🙂
to tu dnes este ziadna nebola? 😕 co ste na ranajky nadpojili hned obed? 😀
predxvylou som vyliezla z postele nex som na nocnej cula 🙄

moncika15
14. sep 2008

meliska mam reklamaciu 😠 nemam tam PM a boli by dobre aj nicky keby tam boli 😅 nex vieme kto je kto

melisska
14. sep 2008

Moncika zatial len skusam, este ju skusim zvacsit, nebude tam mat mena riadne ale nase prihlasovacie a je to, kazda sa budeme poznat 😉

moncika15
14. sep 2008

no ja poznam len svoje krstne hentak mi to nic nehovori 😀
ja som Monika a ty? 😅

melisska
14. sep 2008

Ja som Ingrid 😉

moncika15
14. sep 2008

tesi ma 🙂
vidim ze stale spekulujes 🙂 a lepsis sa 😉

moncika15
14. sep 2008

no kde ste vsetky? dnes tu je nejako tixo 😒
tak ja sa idem vyvalit pred TV a nacerpat sili na nocnu 😖 tak papa a vyspite sa aj za mna 😉

melisska
14. sep 2008

Cuky kde si sa nam skryla?????????????????????????????????????????????????????????????

Monci idemuz aj ja vypnut net, papapa 🙂

moncika15
14. sep 2008

mohla si hned napisat Caky 😠 😀

no vazne kde je nasa ciky?pravdepodobne jej je tak zle ze nevzadze ani za stolom sediet 😢
aj moja druha kamoska v 12tt je na tom presne tak isto.
odxadzam na nocnu PAPA 🙂

dicinka1
14. sep 2008

kde je ciky?chybas nam tu..kde si moja? 😕

a vlastne ajoj baby..ako ste sa dnes mali? 😉

dicinka1
15. sep 2008

ciky..kde si????????????????????????????????? 😕
dufam,ze sa nic nestalo.....prid k nam..potrebujeme ta tu....

dicinka1
15. sep 2008

nebola si tu od 12 septembra...teda vtedy si tu este bola cca do 19 tej... 😒

moncika15
15. sep 2008

dobre ranko 😅
mna tiez napada ci sa jej nic nestalo,lebo presne takto isto sa odmlcala ina kamoska lebo zacala spinit a zobrali ju do nemocnice. ale budme optimistky 😉 ciky je len vysilena od grckania 🙂
co nove dicinka?

aduska222
15. sep 2008

Baby nebláznite. Cykite sa určite len pokazil pc alebo im odpojili internet. Ja neverím, že by sa niečo stalo a keby hej tak by nám to dala vedieť.
Cykita dúfam, že sa skoro ozveš, potrebujeme dávku tehu vítrusikov 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

cikyta
autor
15. sep 2008

TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT Páči sa!..........Mala som doteraz návštevu.Nevyspatá,unavená.4 ročná neter tu bola s rodičmi chorá...všade kapesníky,v noci rev a dnes v noci mi prešťala gauč-takže som velmi spokojná.Musím sa zregenerovať.

dicinka1
15. sep 2008

ciky...toto nam uz nerob..ja som sa o teba bala..a velmi....az placem...od stasia,.pretoze vidim tvoj prispevok a to som rada...velmi si mi toho dala...optimizmu...,istotu..som ako vymenena...to mi kazdy hovori.....tak ak budes mat nieco..napis..ok?aby sme sa nebali... 😉

aduska222
15. sep 2008

Hurááááááááááá
cikyta je späť. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 No čo ty naša babula. Si ako lepidlo, čo drží túto tému nažive. ďakujeme za vírusiky ale nabudúce daj vedieť, čo je s tebou skôr. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂