icon

Optimisticky naladené snažilky

cikyta
31. júl 2008

Nauč sa smiať so slzami v očiach, nauč sa pohladiť zovretú dlan, rozdať všetko, nevziať nič a pochopiť, prečo sa oplatí žiť... 😉

dicinka1
4. nov 2008

ajojte... 😉

aduska222
4. nov 2008

ciky to je na dlhe rozpravanie. maš IP

moncika15
4. nov 2008

ahojte 🙂
dici kde sa tulas? ako sa mas?

dicinka1
5. nov 2008

ajoj moncika..fajn...uz som v 2 trimestri..je mi fajn..akurat rano vraciam,lebo som hladna..tak iba zaludocnu stavu..nic ine.. 😉

cikyta
autor
5. nov 2008

Ahoj Dici.V 9tt si neni v 2.trimestry. 😅

moncika15
5. nov 2008

ahojte
dici, 2.trimester zacina od 12tt,pokial sa nemylim 🙂 v kolkom si ty?
prajem vela stastia a sil. neboj grckanie prejde a pride nova sila a radost zo zivota 😵

cikyta
autor
5. nov 2008

No vraj do 13tt je ešte 1.trimester.
Ja ešte stále grckám a to som načala 16tt!Ale je pravda,že už nie 5-10 krát za den,ale len 1-2 krát aj to len večer.

cikyta
autor
5. nov 2008

Potom od 14tt do 26tt je druhý trimester. 🙂

moncika15
5. nov 2008

ja som teraz pozerala na mamatata.sk a tam je toto :
Ďaľšie praktické delenie, hlavne z pohľadu lekára - gynekológa, je delenie gravidity na tzv. trimestre. Graviditu delíme na 3 trimestre:
* prvý trimester trvá od 1. do konca 11. týždňa
* druhý od 12. do konca 27. týždňa
* tretí od 28. až do termínu pôrodu

tak ja uz fakt neviem 😅

dicinka1
5. nov 2008

hej..som sa pomylila..az neskor som prisla na to,ze je to hlupost 😉 sorry 😵 😵

cikyta
autor
5. nov 2008

Neviem,čo som väčšinou pozerala na nete a v knihe,tak do 13tt je prvý trimester.Ale to jedno predsa 😅
Hlavne,že je všetko v poriadku a na inom nezáleží. 😉 Pekný večer kočice!

moncika15
5. nov 2008

🙂 hlavne ze to dotiahnete/me az na porodnicky stol 😵 😵 😵
a dufam ze uz coskoro vas zacnem dohanat so svojimi "tt" 🙂 ciky uz asi nedobehnem ale dicinke budem za patami 😀

melisska
12. nov 2008

Ahoj Ciky 😵 pozdravujem babulku 🙂 Ako sa mas??? a preco nic nepisete??? 😒 Mas krasne brusko 🤐

Dici super, blahozelam ku krasnej babulke 🤐 asi tie chilli pomohli 😀

cikyta
autor
12. nov 2008

Melisska ahoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj!
Dievčatá to tu začali zanedbávať.Prestali existovať optimistky,čo sa mi nepáči!
Mám sa ok,ale stále vraciam.Utorok budem mať výsledok krvy z dnesku na csrening a AFP testy na vývoj.vady.Tak dúfam,že budú OK a nebude hroziť amniocenteza.
A ty?

dicinka1
12. nov 2008

halo ja som tu...meliska?ty si v 17 tt?ty vole..to ale leti...

ciky..ty uz mas 17 tt?fiha....

melisska
12. nov 2008

Ciky, ujde to, ale radsej by som sa tesila tak ako vy, vies kazdy den si poplacem za babenkom ☹ , ked som doma sama. v praci makam, co som zameskala za dva mesiace 😒 . 15. januara idem na hematologiu do PO, genetiku, Dr. mi chce urobit UTZ, UTZ prsnikov, onkocytologiu, vobec sa na to netesim 😒 Inac to ujde.

Dici, ahoooooj, bohuzial bol by 17 tt, zabudla som to vymazat ☹

dicinka1
12. nov 2008

meliska myslela som si,ze sa to stalo..ale nebola som si ista..prepac mi to...sem-tam mi to vypadne..vies...ale krasne by ti to tam svietilo...nebud smutna..jasne,ze si musis poplakat,ved si zena,rozumiem ti...ale bojuj dalej...nevzdavaj sa..velmi ti drzim palceky 😉

moncika15
12. nov 2008

ahojte babulky 🙂 ahoj melisska 🙂
ciky, optimistky nevymreli len sa snazilkuju a tehulkuju a nestihaju konikovat 😉

no navsteva svagrinej a drobca dopadla celkom dobre, mala je strasne zlata 😵 (vid foto). vykrucala som sa ako sa dalo ale nakoniec som pohlad na babo zvladla bez slz, len raz som zaslzila. vyburcovalo nas to k tomu ze budeme robit aj nemozne pre to aby sme aj mi v blizkej dobe mali drobceka v naruci 🙂

baby drzte sa!
zatial pa

cikyta
autor
13. nov 2008

Tak Meliska do nového roku s novými plánmy!Zelám ti,nech tie behačky a nepríjemné odbery nejak zvládneš,nech sú výsledky dobré a čím skôr čakáte znovu bábätko,ktoré sa vám na dalšie vianoce môže kludne narodiť. 🙂
Moncika,veru krsniatko máš zlatučké!Takže-tréning by bol a idete do tuhého! 🙂

moncika15
13. nov 2008

tiez si myslim ciky 😉 hned mam bolo povedane ze nam ho mile-rada "pozicia" 😀
hlavne sa tesim ze na svadbe budeme mat malicku druzicku 😵 to vraj prinasa stastie! prinajmensom to spestri fotky.

ciky a do tuheho vxadzas ty. uz mas velike brusisko, to uz nezapres 😀 drzim vsetky 4 palce!!!!!!!!!!!!!

cikyta
autor
13. nov 2008

No Moncika,len ma mrzí,že ho musím skrývať v bunde ☹ A svet nič nevie!
Ale dnes som si kúpila ponožtičky a čiapočku a ked mi chcela predavačka vnútiť aj zimnú hrubú čiapku,vraj v zime treba...Tak som jej povedala,že bábo sa ešte len ide narodiť a to až v aprýli!
Ona mi potom povedala,že je pekné,ked sa už takto chystám.(Bolo to pekné počuť a zvlášť preto,že som to už nekupovala žiadnej kamoške,či bratovi a sestre ale MNE! A môjmu MALEMU!)
Tak vám to prajem všetkým dievčence moje! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

dicinka1
13. nov 2008

ciky..este nevies co cakas? 😕

cikyta
autor
13. nov 2008

Dici,veru nie.Možno až v 20tt ak sa ukáže!

cikyta
autor
13. nov 2008

Ale čo to trepem!
Ved je to Silvia bez debaty!

dicinka1
13. nov 2008

jasne ciky...bez debaty.. 😀

moncika15
13. nov 2008

ahojte 🙂
tusim sa to tu zase rozbieha.
len pekne nakupujte babulky. ja nakupujem tiez aj ked mi to zatial zavadzia v skrini a otravujem s tym draheho ze toto sa hodi k tomu, k tomu to kupim este toto, toto bude male nosit vtedy.., ................... 😀 😅

orsulka
14. nov 2008

zdravim oprimistky .-)))))
dikyta...Silvinka....je pekne meno .-))))))))) bude z nej mala princezna SISI .-)))))))))
ja idem v pondelok pre dalsie lieky na IVF.... už by som mohla mať že komplet pre dalsiu stimulku .-)))))

dicinka1
14. nov 2008

orsulka..vela stastia prajem..a ides po 1 krat?

cikyta
autor
14. nov 2008

Ahojte kočky!Díky Orsulka!
Je to obyčajné meno,ale nám sa nejaké "nobl"mená nehodia k priezvisku a toto sa páči mne a zhodou okolností aj drahému!Ja mám na to spomienku z detstva a zároven máme jeden krásny zážitok z leta s drahým ohladne tohto mena. 🙂
Tak začneš stimulovať ešte tento rok?

dicinka1
14. nov 2008

ajoj ciky..ako sa mame? 😀