icon

Orange - dvíhanie cien

29. júl 2023

Ahojte neviem sa nikde dopátrať ci orange zasa dvíhal ceny. Platila som 26.50 a už druhý mesiac mi došla faktúra za 34 eur. Myslela som si ze to bolo tým, že som bola v zahraničí a neriešila som to. No teraz mi došla zas vyššia faktúra. Nedostala som žiadny mail ani nič o dvíhani cien. Skôr ako zbehnem na pobočku sa rozčuľovať som sa chcela opýtať tu. Ak dvíhali a mate toto info do kedy sa dá odstúpiť od zmluvy? Ak dvíhali tak už je to tretie zdvíhanie cien tuším.
Ďakujem za info 💖

lukbe
•
29. júl 2023

Veď treba preštudovať faktúru.

valeriakadarova
•
29. júl 2023

Ahoj, nie zatiaľ Orange nedvíhal ceny. Nevyužila si niečo mimo tvojho paušálu? Napríklad ja mám stále vyššiu faktúru kvôli sms lístkom na MHD 🙂 skús pozrieť faktúru alebo aj online nájdeš kompletne rozpísanú spotrebu...

zuzkaa1991
•
29. júl 2023

My sme odosli zz orange aj telekomu mame RADOST fakt topka vsade signál a 20eur ma manzel uplne všetko neobmedzene....
Predtým platil 40 az 50eur mesacne lebo vkuse na datach pzoera film atd

alenamihal
•
29. júl 2023

Neskoncila ti zmluva s nimi ?? Mne tak o2 zdvihli z mesiaca na mesiac ,tak som sa aj zdvihla haha a presla som do Radost a max spokojna ...20eur mes. a frcim vsade na neobmedzenych este aj v zahranici ....

lizatko1009
•
29. júl 2023

Orange niekedy

lizatko1009
•
29. júl 2023

Orange teraz. Neskončila ti viazanosť? Ja som si dala go biznis mam nekonečné hovory, sms, 36g internetu

autor
•
29. júl 2023

@lukbe ja som faktúru skúšala otvárať ale nejako mi to nechce ukázať podrobný výpis. Samozrejme ze som to skúšala ako prvé.

autor
•
29. júl 2023

@lizatko1009 ja to mam každý mesiac rovnako. Preto nechápem a dva mesiace po sebe 34 eur.
Koniec zmluvy mam október

lizatko1009
•
29. júl 2023

Ale ale um predčasne konci taka ešte zľava nie 24 mesiacov ale menej, preto to mas tak, to znamená, ze uz mozes u nich meniť pausal

autor
•
29. júl 2023

Ďakujem podarilo sa mi v maily otvoriť faktúru cez aplikáciu som nevidela nič. A mam tam bonus na paušál a ten mi skončil preto mam navýšenu faktúru. Ďakujem. Ospravedlňujem sa za zbytočnú otázku 😁

lukbe
•
29. júl 2023

No tak jasné,choď sa spýtať,možno by mohli dať aj nejaký ďalší bonus😉

karinka223
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
29. júl 2023

@karinka223 Ahoj nekonecne volania a sms a ukazuje mi v aplikacii 36gb dat. Plus splácam telefón 17 eur k paušálu🙂

missviolet
•
29. júl 2023

inak aj mne to slo hore, tiez sa musim dopatrat, o co ide

ptvw
•
29. júl 2023

@alenamihal ved radosť patrí pod o2 😁

niekto2hy
•
29. júl 2023

Cez web orange sa da prihlasit do zakaznickej zony,tam je aj podrobny vypis. Orange posielal mail,pred mesiacom o dvihani cien.

autor
•
29. júl 2023

@niekto2hy ja som pozerala mail a nič som nenašla ani v spame. Na internete som sa dočítala ze dvíhajú ale neviem ci nie len tie Business pausal alebo aj klasické. Keby aj klasické tak idem hneď preč aj keď mi konci viazanosť o 3 mesiace.

walentina7
•
Odpoveď bola odstránená
•
kris_tin257
•
29. júl 2023

Aj ja sa hlásim, posledné dva mesiace mi šli faktúry hore tiež sa chystám ísť do orangu to riešiť

janka1011
•
29. júl 2023

Áno, Orange dvíhal ceny tým, že zrušili pôvodné paušály a nové sú oveľa drahšie. Prišlo mi to mailom.

alenamihal
•
29. júl 2023

@ptvw viem a?? a co ma s tym orange ??