icon

Originál Crocs verzus napodobeniny

21. máj 2023

Dobrý deň, nosíte v lete takéto šľapky na voľný čas - doma, na záhradu, k bazénu?
Je veľký rozdiel v kvalite originál alebo kópia?
Rozdiel v cene je teda obrovský.

jaskolka
21. máj 2023

A to existuje aj nejaký originál a kópia? Pre mňa sú to len obyčajné gumové šľapky, nevidím nijaký rozdiel, aj keby náhodou vidím oba druhy

simsalabim
21. máj 2023

Nosim original na zahradu klasicke a k vode mam original prstove slapky. Tie klasicke mam dvoje, jedny su na stale na terase uz 15 rokov ci mrzne alebo je 35 a nic im nie je. A ozaj, este mam aj crocs gumaky a tiez su fajn. Pri nich ocenujem, ze aj v snehu v nich nie je zima (ked odhrnam sneh a tak). Oproti inym gumenym slapkam sa mi crocsy zdaju byt take maksie a pruznejsie a nesmykaju sa.

jjanulienka
21. máj 2023

Originál sú oveľa mäkšie, ja nosím jedny na doma už 4 roky a sú ako nove

kakakina
21. máj 2023

Originál nie sú vyrobené z gumy.

veselo_neveselo
21. máj 2023

Tak tak, origos su makke, nesmrdia a netlacia, nesmykaju sa. Skus si ich raz v obchode, ak mas moznost.
Ja mam jedny uz 10 r, a stale su v pohode. Aj som nadavala ze su drahe, ale za cele tie roky som teda nemusela kupovat nic ine, a nosim ich celorocne (doma).
Medzitym mam aj balerinky na leto ked netreba robit paradu (do kempu, na festak, na piknik) a tiez su suprr, do vody, do prachu, na travu a nic im nie je.

martinka13
21. máj 2023

Rozdiel je obrovský. Nie len v cene. Je to iný materiál.

stanulienkat
21. máj 2023

Rozdiel neviem, ale ohyzdne a antikoncepcne su oboje.

alenka58
21. máj 2023

originál sú perfektné z iného materiálu a vydržia roky

autor
21. máj 2023

Takže stojí dať za to 50 eur namiesto 5 eur ?

smoulingirl
21. máj 2023

Rozdiel je obrovský, aj vo výdrži aj pocitovo. Kupovala som mesiac dozadu pr troch dospelých, stáli 35€. Skús pozrieť na eobuv, akurát majú akcie.

simsalabim
21. máj 2023

Kupis ich aj za menej a podla mna stoja za to. Pozri aj about you.

palicka
21. máj 2023

50 nestoja. Bežne ich v exisporte mávajú okolo 35, ak máš cestu okolo Parndorfu, za oveľa menej. A ako baby písali, tvrdé gumené sa s originálom nedajú porovnať. Odpoved na poslednú otázku- áno, oplatí sa priplatiť si.

onedaynick
22. máj 2023

@stanulienkat nie su velmi pekne, ale su brutal pohodlne. Vy co nosite v lete na zahrade/dovolenke?