Osa v polievke
Dá sa ešte jesť?
AKO PRECO BY SA PROSIM TA NEMALA? NORMALNE VYBER A MOZES JEST DALEJ. NEBOJ SA POCHYBUJEM, ZE BY SI Z TEJ POLIEVKY DOSTALA NEJAKU GALIBU
Nech sa na mňa nikto nehnevá... Ale to vážne toto má niekto potrebu riešiť na koňovi??
polievku vyhod a osu zjedz 😉
@lydus2015 kedysi sme sa smiali na intelektualnych schopnostiach Americanov, teraz za tym nemusime ani do Ameriky 😀
@henrietkatr vies si vypnut capslock? ako dobre vidis, tu je zvykom "nekricat".
@petulda333 ano, to nie je uvaha, capslock v tomto vyzname (teda nejde o ziadny nazov ani nic take) znamena 'kricanie'
@petulda333 tak sa to berie aj na inych forach (aj v zahranici). ze pisatel naschval doraznuje to, co napisal, aby to vycnievalo, udieralo do oci ako prve, vyzeralo dolezitejsie.
zvycajne sa tak deje, ked chce "stand out" nad tym (nad tymi), s kym si pise.
potazmo je to akoby v ustnej konverzacii zvysoval hlas, aby vsetkych alebo dotycneho diskutujuceho prekrical.
ale niekedy je to len nevedomost autora, alebo tym, ze omylom si zaplne capslock, a ked to odosle, uz to nevie zmenit. (obvykle sa vsak nasledne ospravedlni, ze to bolo omylom.)
@petulda333 aj ja sa smejem, capslock je kricanie xD to potom kricim na zaciatku kazdej vety
skor si myslim, ze asi islo o nejaky ten vtip. neviem, ktora dospela osoba bybola schopna mysliet takuto otazku vazne
@moonlight1210 no uprimne ja som to nikde nepostrehla este, teda zeby niekto na to upozornil, ze dotycny krici.
@via88 asi tak nejak 😂
@petulda333 to nie je úvaha... to je zaužívané pravidlo zo začiatku internetu... rovnako ako je od tej doby zadefinovane napríklad tykanie v diskusiach
@miskooo1987 ako pisem ja som to nepostrehla nikde, zeby to niekomu vadilo a ano stale mi to pride smiesne
Dievcata, toto je velmi stara znama vec, o ktorej vie naozaj vela ludi.
Navyse nikdy nie je neskoro, aby sa clovek naucil nieco nove a poucne. Aspon neumrie nevedomy. 🙂
@moonlight1210 ved jasne, ja to beriem. Ale mam pocit, ze nato casom aj tak zabudnem 😀
@petulda333 tak asi chodis po malo chatoch a forach, pisanie velkym.. nie zaciatocne pismea ale vsetko, je odjakziva povaaovane za "kricanie" a dokonca na vela forach zakazane ;) ODJAKZIVA. ;)
@simca06022011 nemyslim, ze po malo chatoch by som chodila ale fakt som to nepostrehla takto

osu vyber a polievku môžeš jesť...😉