icon

Osobná skúsenosť s porobením

dorekapa
3. okt 2012

Babky,potrebujem pomoct.S manzelom prerabame dom,kt.sme odkupili len v aprili toho roku a vcera rano nam niekto dal ku kontajneru cely bochnik chleba,ktoreho vnutro bolo vydlubane a dnu boli mysince...Ja ked mi to povedal manzel,som skoro odpadla.Bojim sa,lebo ludska zavist je veeeelke zlo...a uz ma napadlo,ci to nema vplyv aj na neuspesne snazilkovanie...Prosim,ak ma niektora z vas skusenost a vie mi pomost radou,nech mi napise.Dakujem

karin1234
3. okt 2012

Ja na to neverím, treba myslieť pozitivne a zamerať sa na dobré veci. ak budeš myslieť na takéto veci budeš nervozna, proste to vypusti z hlavy, teš sa z maličkostí. Zavistlivych a hlupych ludi si nevšímaj im sa v živote všetko vráti. ak sa ti nedari otehotnieť to je mi ľuto, nam sa to podarilo keď som to najmenej čakala, určite to pride v správny čas neboj. veľmi ti to prajem nech sa vám to podari 😉

mimka11111
3. okt 2012

@dorekapa ani len nemysli na niečo také, presne ako ti písala karin, ..a ked sme už pri tom,kdesi som počula,že kliatba sa vracia presne tam,odkial vyšla 😉

bets
3. okt 2012

@dorekapa
to je iba neporiadnost ludi, nic viac. ked vidia, ze sa niekde nieco stavia, tak aby nemuseli likvidovat svoj vlastny odpad, tak jednoduchsie pre nich je, ze idu okolo, vidia stavebny odpad a odhodia to co nepotrebuju. my sme tiez v stavebnom odpade nasli veci, ktore s nasou stavbou absolutne nesuviseli. napr, niekto si k nasmu stavebnemu odpadu prihodil stare zemiaky, supy zo zemiakov, nepotrebne velkorozmerne obaly a dokonca aj psie exkrementy. inak koli exkrementom u nas prestali odvazat bio odpad (pokosenu travu), lebo niektori ludia neboli schopny pochopit, ze si to odberatel bio odpadu nezela, aby exkrementy boli sucastou bio odpadu.

sisaha
3. okt 2012

@dorekapa ja kebyze najdem takto chlieb, tak ho hodim do kontajnera...to akoze nieco znamena?

pectore
3. okt 2012

@dorekapa najlepsie je na take veci nemysliet...no je to tazke ak si poverciva.... najdi si nieco o tom na internete...su sposoby ako sa uchranit...no najlepsi je byt veriaci a verit v boha ...Pomáha vraj aj modlitba k archanjelom Rafaelovi a Michaelovi, ktorých treba prosiť o ochranu. tiez existuju ritualy na "odrobenie" napr uhlikovov vodou...ja som sa kedysi zaujimala aj o magii..ale uz som od toho upustila...mam ine problemy 😀 ...ale nieje to na lahku vahu ak tomu veris.... najlepsie je neverit a pokladat to za hlupost pretoze je to o toku energie.... a ked veris tak si daleko viac otvorena...

dorekapa
autor
3. okt 2012

@karin1234 dakujem,si zlata.Mas pravdu.Ja snazim sa na to nemysliet a ludia z ktorych som citila zlu energiu,neuprimnost a falost,tak sa im vyhybam.Nakoniec mam okrum kamaratiek,s kt.sa stretnem len zriedka,ale je to uprimne a proste citim z nich pokoj,lasku.Ironicky a ustipacne otazky sa snazim preHE SECRET? ja ju mam doma a ideme ju spolu s manzelom citat.Velmi sa tesim na to a som velmi vdacna za to aky mam zivot a ze mam po boku dobreho manzela.Ale ako sa vravi..stastie je vrtkave.Prajem ti vela lasky a stastia a zdravia

dorekapa
autor
3. okt 2012

@bets dakujem ti za odpoveda a usim ti napiat,ze mi pomohla.Je velmi dobre citat take nazory,som rada,ze mi to pisete,lebo popravde,keby som citala zle a ludia zle zmyslajuci,tak by to podozrenie vo mne rastlo.a tak to vyhadzujem z mysle,od seba prec a tesim sa z toho,ze aj ked vonku prsi,s dcerkou sme doma,a ona si pri mne kresli,mame teplycajik...radosti jednoduche radosti zivota..USMIEVAJME SA

dorekapa
autor
3. okt 2012

@sisaha ja ti neviem..nebudes mi verit,ale moja byvala svokra,ona ma nechcela za nevestu nam dala do bytu po narodeni s prepacenim okakany nocnik zabaleny v igelitke..ked sme ho na druhy den nasli v spajzy,manzel ho jej odniesol a ona s usmevom na tvari len povedala,ze ju pritlacilo,tak ho pouila a zabudla nam ho umyt predym ako ho doniesla vnucke.Rebeka mala vtedy necele dva mesiace.O mesiac nato si manzel nasiel milenku...Tak ked mi vcera manzel povedal,ze nam niekto dal k domu cely bochnik chlabe s vydlubanym stredom a mysincami,tak ma striaslo...snazim sa na to nemysliet...

sisaha
3. okt 2012

@dorekapa no ale to, ze si nasiel milenku neznamena, ze to ma na svedomi svokra a jej magia... Bud rada, ze to tak dopadlo, ked ta nechcela. Urobila ti vlastne dobre, lebo teraz si nasla niekoho kto naozaj stoji za to 😉. Treba pozitivne mysliet

dorekapa
autor
3. okt 2012

@sisaha ved to si opakujem stale ked sa pochytim s manzelom..idem do druhej izby a myslim,nato,ake mam stastie a neviem sa ani hnevat ani hadat..ja musim ist spat s pocitom,ze sme si vydiskutovali veci...a svokre som xkrat dakovala...

mpg
3. okt 2012

To by sa ani mne nepozdávalo, taký chlieb, keby to bol nejaký kus suchého chleba tak to môže hocikto zahodiť.
Toto vyzerá ako niečo negatívne, ale tiež si myslím, že len modlitba môže prekonať aj takéto pokusy.

@dorekapa

dorekapa
autor
3. okt 2012

@mpg dakujem.Verim,ze aj ked je zlo velke..laska musi stale zvitazit.Nepripustat si to.Obcas zhadzem sebe a dcere uhliky.No v poslednom case hlavne sebe..jej som zhadzovala ked bola mala..dostala stale z oci.No co uz.Su ludia kt.sa vedia ubranit..a ja verim,ze aj ked nam niekto nepraje,tak nas to neohrozi.Musim verit a modlit sa.Pekny vecer prajem

bridget
3. okt 2012

@dorekapa Prepáč, ale dosť si odporuješ- hádžeš uhlíky a pritom sa modlíš? 🙂 V prvom rade si asi treba uvedomiť, že sa nedá sedieť na dvoch stoličkách, dojdeš k úrazu 🙂 Takže buď verím Bohu a jeho ochrane, alebo mágii... http://www.katolickenoviny.sk/37-2012-o-cerveny...

dorekapa
autor
3. okt 2012

zhadzovanie uhlikov nema s tym nic spolocne..To nie je o magii..ked sa uhliky zhadzuju tak sa pri tom prosi Boha o pomoc..bola som pri jednom poanovi ktory robi kostolnika a tiez mi tak odriekal..pri tom sa modlis..niej e to nic zle..prosis Boha nech vsetko zle odide..A na dvoch stolickach nesedim..momentalne sedim na gauci 🙂)))