icon

Ostrov Nin - apartmán Gabriel

zloba666
15. jún 2020

Ahojte..chcela by som sa opýtat ci sa tu niekto nájde kto bol na dovolenke ostrov Nin v apartmáne Villa Gabriel, nakoľko mam ročnú dcérku a píšu ze sa tam nevmesti do izieb prístelka 🤨 ci mi nevie niekto poradiť 🙄 páči sa nám ten hotel teda už není viac na výber 😁 ale mi nejde do hlavy že by som niekde tam tu prístelku nevopchala 😀

alenah31
•
15. jún 2020

@zloba666 je úplne jedno či by si ju tam ty vedela napchať - v HR musia izby v hoteloch dodržiavať stanovený štandard (počet postelí na plochu izby - hygienické a bezpečnostné predpisy). V niektorých skrátka prístelka možná nie je - vtedy sú malé deti písané - osoba bez nároku na lôžko (spí s vami na posteli). Niekde dokonca ani to nepovolia - je to izba pre dve osoby - pre nikoho viac.

h2
•
15. jún 2020

@zloba666 Ahoj, síce som v spomínanej destinácii nebola, ale načo Ti je prístelka pre ročné dieťa? Môj syn spal takto po dovolenkách vždy s nami v posteli až do 3 rokov.

zloba666
autor
•
15. jún 2020

@h2 dcérka je naucena na postielku nezaspi na posteli, keď ju dam k sebe tak spať nechce a skáče, kotula robí všetko možné okrem spania💁‍♀️

h2
•
15. jún 2020

@zloba666 Tak ale keď je naučená na svoju postieľku, tak ani na cudzej prístelke by Ti podľa tejto teórie nemala zaspať. Neboj, bude unavená, zaspí.

helcanw
•
15. jún 2020

My sme boli v Nin, ale v inom apartmáne so sestrou a jej deťmi. vzali si cestovnu postieľku a postele v izbe prechádzali tak aby ju tam narvali 😂 rodičia spokojný, dieťa s pokojne 👍

fiona203
•
15. jún 2020

A kedy tam idete? My sme tiež rezervovali Gabriel.

zloba666
autor
•
15. jún 2020

@fiona203
August ale ešte som nerezervovala stále rozmýšľam ci áno alebo nie.. A vy?

zloba666
autor
•
15. jún 2020

@helcanw
😅 Tiez som priateľovy povedala ze aj keď budeme do posteli skákať hlavne aby dcérka mala postielku aby sme boli všetci v pohodicke 😁 a páčilo sa vám na nin? A aký hotel ste boli?

helcanw
•
16. jún 2020

@zloba666 my sme boli v apartmanovon dome, na názov si nespomeniem... sami sme si varili, mali sme to kúsok od mora, nám sa tam veľmi páčilo!

zloba666
autor
•
16. jún 2020

@helcanw
Ano aj toto je také niečo tiež je to hneď pri mori a vyzerá to luxusné ubytovanie 😅 a s vekovo akými detičkami ste boli?

fiona203
•
16. jún 2020

@zloba666 ideme v auguste s 1,5 ročným synom.

helcanw
•
16. jún 2020

@zloba666 synovec mal rok a mesiac. A keď pribudol mladší, tak ten mal rok až po návrate s dovolenky 😊

zloba666
autor
•
16. jún 2020

@fiona203
😊 Tiež mám dcérku rok a pol 😃 a kedy v auguste?

fiona203
•
16. jún 2020

@zloba666 píšem do spravy